Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Saç dibini dogal bir renk yap yine uçlarda platinin dursun gozünde yadrgamaz hem.. saç dibini küllu kumral tonlari yap platin omreyle uyar hem
Kuaforumde az cakal degıl, sen alısamazsın bosver dıyıp buna devam etti ne zaman donelım bundan desem bu sefer onu dınlemıcem.

Ben de mi yapsam su yag bakimini? Benim de ince telli ve seyrek. Bir de emzirmede cok döküldü. Toparlamam lazim
Düzenli bir şekılde yapmalısın öyle bir kaç ay yapıp bırakma kuzum düzenli bir şekilde yap zaten saçın boyalı ıse hayatına yer vermen şart

Renk degısımı yaparsam alısamam hemen bu tonlarda ombre deneyebilirim ama sevmezsem diye de korkuyorum o kadar alıstım kı gri beyaz saca
Bende bır ara grı yaptım sonra makyaj istediği için heöen gidip sarı tonuna döndüm sarı da böyle bal köpüğü karamele doğru cırtlak değil

Kuaforumde az cakal degıl, sen alısamazsın bosver dıyıp buna devam etti ne zaman donelım bundan desem bu sefer onu dınlemıcem.
Kuaförün kendisine sürsün bakayim o açıcıyı zarari alsin gorurum ben onu sen ombreyle kendini alıştr soğuk geçisli ombreler olur sana googledan bak kuaforun bi zhmet istedgni yapsın saclarinda dinlenmis olur hem

Düzenli bir şekılde yapmalısın öyle bir kaç ay yapıp bırakma kuzum düzenli bir şekilde yap zaten saçın boyalı ıse hayatına yer vermen şart
Boya yok sacimda canim, gecen kina yaktim ilk defa, 7 saate yakin bekledim, azicik bir değişiklik olmus, fark edilmiyor bile. Cektigim cileye degmedi.
Bir ara duzenli yapiyordum aslinda ama simdi benim 10 aylik bir ufaklik var, bunun bir de 3 yasinda abisi var. Bunlarla ugrasmaktan kendime bakamiyorum. Ama tatilden donunce yapacagim

Iste bozmayı goze alamıyorum yıllardır gozum buna alıstı ama derime temas ediyor acıcı. Ya zarar goruyorsa beynim falan
Bilmiyorum valla ben açıcyı çok kullandım ama benim derime çok zarar vermedi görünürde. Ama biraz pahalı fakat en az zarar veren açıcılar oluyor onlara bir bak.
Yada olmadı cidden dipleri küllü kumral yapıp, dedikleri gibi ombre tarzı kullanabilirsin.

Bende bır ara grı yaptım sonra makyaj istediği için heöen gidip sarı tonuna döndüm sarı da böyle bal köpüğü karamele doğru cırtlak değil
Acik karamelde seviyorum aslında ama beyaz griye alısmısım ya. Bırkere radikal bir karar verip o dk siyaha boyattım sacımı.
Kuafor yalvardı yapmayalım pısman olacaksın diye,HAYATTA KI İLK PİŞMANLIĞIM OLMAYACAK BOYA.... dedım
Sac boyandı yıkandı fonlendı, pısman oldum

Biraz pahalı ama cokta guzel oluyor o sac ya hepsi aynı beyazlıkta parıl parıl

Ben ilk boyattığım kısa saç yakışmaz dedım ama resımlerde böyle modellerde gorup beğenıyordum ee kestırmemde şarttı malum uzunca arkadı ınce duruyor hoş durmuyor bob yaptım şimdi kısa saç aşığıyım iki cm uzasın koştura koştura kuafore gidiyorum

Sacımı kazıtmıstım bir de ya... Hepsi boyle yıkıldıgım doneme denk geliyor. Tek tarafını kazıttım ama diger tarafı bıraktık. Allahım o gunlere dondurmesın kimseyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…