Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Aynen kıyamam bisi yaptım sanıyor bu gozler köy yerinde gayet namuslu diye düşündüğümüz köylü kadnların yedikleri naneleride okudu ama gelde anlat
İşyerinde onla bunla takılırsa ileride evlendiğinde eşine “grup yapalım”, “ben senin karınla yattım nihahahaha” diyenler olurmuş

O yorumları gördünüz mü

“Bu kızı satsa, arkadaşlarına peşkeş çekse çok mu güzel olur?” diyen olmuş

Ahhaha ben de bu serinlik neden geldi diyodum megersem sen denize girmeye niyetlenmissin
Ya ahahahahahahahagahahaga
Ablamın kocası senelik izne ne zaman cıksa o hafta hep yagmur yagar bende ona izne cıktıgını tahmin etmeliydim dıye takılıyordum
Benimki de oyle oldu suan

o kişilerin fantezi dünyalarını merak ettim. neyse uzatmıcam, banlanıp köşeme çekilmek için çok genç ve güzelim bence
sjkldfjgldf

Ya ahahahahahahahagahahaga
Ablamın kocası senelik izne ne zaman cıksa o hafta hep yagmur yagar bende ona izne cıktıgını tahmin etmeliydim dıye takılıyordum
Benimki de oyle oldu suan
Hahahahah yavrum var mı 16 17 sinde denize girme planının ona gore plan yapcam ben de

bacım sen nerdesin ki ? ben istanbuldayım, inşallah istanbulda denize girmiceksin
İstanbuldayım istanbulda giricem, kalabalık ıcın diyorsan burası yazlık yer nerdeyse bombos. Denizin pıslıgı ıcın diyorsan heryerde pis

o kişilerin fantezi dünyalarını merak ettim. neyse uzatmıcam, banlanıp köşeme çekilmek için çok genç ve güzelim bence
sjkldfjgldf

Yeşilçam kafası bence Benim anneciğim de derdi böyle şeyler. Devrin değiştiğini artık böyle şeylerin normal olduğunu söylerdim de “başımıza taş yağacak” moduna girmezdi. Üni 1’de çıtlatmıştım erkek arkadaşımla birlikteliğimizi “koskoca insanlarsınız ne yaptığınız sizi ilgilendirir, kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz” demişti

Ne tatlı annen var Allah uzun saglıklı omur versin

Bende öldüm bılıyosun yuzumde maskenin ızı cıktı, bır denize gireyim ılkkez gırcem bu sene.
Hava boyle olursa giremıcem, sende yagmur var dıyosun
Şaka yapmıştım geçen gün ama cidden beddua falan etmedim inşallah Yagmaz bak dua ediyorum

Hahahahahahahahahahaauhs
Ne itici adam o ya
Bende geçen gün öyle diyordum ne salak salak işler bunlar diye adamın kasları dile gelmiş bir numarası yok taktiği verdim allah Bismillah diyip kanali degistiriyoruz çünkü hep duş alıyor sen iztiyor duj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…