- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.001
Ay amin deme denize girmek ıcın kalcam yarın
Bende öldüm bılıyosun yuzumde maskenin ızı cıktı, bır denize gireyimöldüm ama ben de sıcaktan
Ahhaha ben de bu serinlik neden geldi diyodum megersem sen denize girmeye niyetlenmissinAy amin deme denize girmek ıcın kalcam yarın
İşyerinde onla bunla takılırsa ileride evlendiğinde eşine “grup yapalım”, “ben senin karınla yattım nihahahaha” diyenler olurmuşAynen kıyamam bisi yaptım sanıyor bu gozler köy yerinde gayet namuslu diye düşündüğümüz köylü kadnların yedikleri naneleride okudu ama gelde anlat
Bende öldüm bılıyosun yuzumde maskenin ızı cıktı, bır denize gireyimılkkez gırcem bu sene.
Hava boyle olursa giremıcem, sende yagmur var dıyosun
Ya ahahahahahahahagahahagaAhhaha ben de bu serinlik neden geldi diyodum megersem sen denize girmeye niyetlenmissin
İşyerinde onla bunla takılırsa ileride evlendiğinde eşine “grup yapalım”, “ben senin karınla yattım nihahahaha” diyenler olurmuş
O yorumları gördünüz mü
“Bu kızı satsa, arkadaşlarına peşkeş çekse çok mu güzel olur?” diyen olmuş
HahahahahYa ahahahahahahahagahahaga
Ablamın kocası senelik izne ne zaman cıksa o hafta hep yagmur yagar bende ona izne cıktıgını tahmin etmeliydim dıye takılıyordum
Benimki de oyle oldu suan
İstanbuldayım istanbulda giricem, kalabalık ıcın diyorsan burası yazlık yer nerdeyse bombos. Denizin pıslıgı ıcın diyorsan heryerde pisbacım sen nerdesin ki ? ben istanbuldayım, inşallah istanbulda denize girmiceksin
Cok kotusun ahahahabahahahahaHahahahahyavrum var mı 16 17 sinde denize girme planının ona gore plan yapcam ben de
o kişilerin fantezi dünyalarını merak ettim. neyse uzatmıcam, banlanıp köşeme çekilmek için çok genç ve güzelim bence
sjkldfjgldf
Ne tatlı annen varYeşilçam kafası benceBenim anneciğim de derdi böyle şeyler. Devrin değiştiğini artık böyle şeylerin normal olduğunu söylerdim de “başımıza taş yağacak” moduna girmezdi. Üni 1’de çıtlatmıştım erkek arkadaşımla birlikteliğimizi “koskoca insanlarsınız ne yaptığınız sizi ilgilendirir, kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz” demişti ❤
İstanbuldayım istanbulda giricem, kalabalık ıcın diyorsan burası yazlık yer nerdeyse bombos. Denizin pıslıgı ıcın diyorsan heryerde pis
Bilmem oraya hıc gitmedim ama burda kesinlikle girmek istiyorum denizefethiye çalışlarda bile coli basili var haklısın
Şaka yapmıştım geçen gün ama cidden beddua falan etmedimBende öldüm bılıyosun yuzumde maskenin ızı cıktı, bır denize gireyimılkkez gırcem bu sene.
Hava boyle olursa giremıcem, sende yagmur var dıyosun
Sana video atıcam bu dalıs senın ıcın diyeŞaka yapmıştım geçen gün ama cidden beddua falan etmediminşallah Yagmaz bak dua ediyorum
Sen çekince at hemen numara yolluyumSana video atıcam bu dalıs senın ıcın diye
HahahahahahahahahahaauhsSen çekince at hemen numara yolluyumcan Yaman Loading
Bende geçen gün öyle diyordum ne salak salak işler bunlar diye adamın kasları dile gelmiş bir numarası yok taktiği verdim allah Bismillah diyip kanali degistiriyoruz çünkü hep duş alıyorHahahahahahahahahahaauhs
Ne itici adam o ya
Aşağıda yavru kediler miyuv miyuv ağlıyor çıldırıcamŞaka yapmıştım geçen gün ama cidden beddua falan etmediminşallah Yagmaz bak dua ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?