- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.021
Hee o zaman baska hemen izmirden sıcak hava dalgası gönderiyorum o zamanCok kotusun ahahahabahahahaha
Halbuki kumsalda salınıp taliplerımı kesecektim....
Derhal....Hee o zaman baska hemen izmirden sıcak hava dalgası gönderiyorum o zaman
Bizim bahçede de kavga varAşağıda yavru kediler miyuv miyuv ağlıyor çıldırıcam
Onları görmemisim off kafalara gel yaaİşyerinde onla bunla takılırsa ileride evlendiğinde eşine “grup yapalım”, “ben senin karınla yattım nihahahaha” diyenler olurmuş
O yorumları gördünüz mü
“Bu kızı satsa, arkadaşlarına peşkeş çekse çok mu güzel olur?” diyen olmuş
Burada da değişik bir kuş var çözemedim ne olduğunu. Bahçeye inemiyorum kiracılara vermiyorlar anahtarları, bir de başka apartmanın bahçesindeler. Her yıl işkence oluyor bana, inip mıncıklamak istiyorum hepsiniBizim bahçede de kavga var
Garipmis ya kiraciya vermemekBurada da değişik bir kuş var çözemedim ne olduğunu. Bahçeye inemiyorum kiracılara vermiyorlar anahtarları, bir de başka apartmanın bahçesindeler. Her yıl işkence oluyor bana, inip mıncıklamak istiyorum hepsini
Benim cevabı gordun mu agagagaaBende geldim kızlar bir konulara göz gezdireyim dedimbenneyanginlargordum kv kpederine bilenen kadının sana olan cevabı beni benden aldı. Oldu. Teşekkürler
Ben Gece'nin içini dışına çıkarıyorum, senin adına da yaparım artıkGaripmis ya kiraciya vermemek
Insani ici gider ya şu sıralar poffy bana hirliyor pati atıyor yapmasa ağzını yüzünü burusturacam sevmekten
Normalde bende yaparım asla sesi çıkmaz ama dayak yemiş canı acıyor olabilir gerçi diyorum ki göbeğine deyiyim bir tane parmagimi götürüyorum isiriyor oyun oynuyor gibi de bilemedim eşim bu psikopat olmuş diyorBen Gece'nin içini dışına çıkarıyorum, senin adına da yaparım artık
Şimdi okudum ben deBenim cevabı gordun mu agagagaa
Ya kıyamam şaşkın. Benimki de vur ensesine al lokmasını bir tip. Yavru kedilerden dayak yiyorNormalde bende yaparım asla sesi çıkmaz ama dayak yemiş canı acıyor olabilir gerçi diyorum ki göbeğine deyiyim bir tane parmagimi götürüyorum isiriyor oyun oynuyor gibi de bilemedim eşim bu psikopat olmuş diyorvideo Atilsa atardim
Ben bulamadım hani neredeŞimdi okudum ben de
Yangının mesajlarından girdim topiğe yaBen bulamadım hani nerede
Aynı öyle işte ya ogrenemedi ama bir ara köpeklere hırlıyormus dayak korkusu tabi sonra kaçmış pofuduk ne işi varsaYa kıyamam şaşkın. Benimki de vur ensesine al lokmasını bir tip. Yavru kedilerden dayak yiyor
GördümBenim cevabı gordun mu agagagaa
Canı sıkılan koca ailesini sevmiyorGördümben konu sahibini çözemedim yani çocuğa bakıyorlar git kuaföre dışarı sen gez diyen kişiler var. Daha ne istiyorsun kendi ailesiyle aynı sitede oturup diğer aileye bilenmek için cidden bazı kadınlar buzağı altında her haltı arıyorlar. Böylelerinede hep mülayım her şeye yardımcı eşler denk gelmez mi
Burda ki konuları gördükçe adamlara acıyorum bazenCanı sıkılan koca ailesini sevmiyor
Sen nasılsın elektracım yaptın mı cilt bakımıBurda ki konuları gördükçe adamlara acıyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?