- 1 Mayıs 2017
- 2.329
- 6.599
- 158
- 40
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.041
Keske gelseydin askolsunbenneyanginlargordum geldim geldim hatta ilk bu topik açıldığında,geleyim herkes tek ben neden çiftim diye dert yanayım dediydim
Dermaroller almıştım. Dün onu yüzüme denedim. Tabi yüz serumları şart ama daha alamadım onları kararsız kaldım ne almam gerektiğine şimdilik kırışıklık karşıtı krem sürdümSen nasılsın elektracım yaptın mı cilt bakımı
Burdayim gayrı artıkKeske gelseydin askolsun
İyi gecelerKızlar kaçtım ben iyi geceler diliyorum hepinize yarın islerim var erken kalkmak zorundayımsize bol kahkahalı sohbetler
İyi geceler canım sana da guzel bır gun diliyorumKızlar kaçtım ben iyi geceler diliyorum hepinize yarın islerim var erken kalkmak zorundayımsize bol kahkahalı sohbetler
Burda nerdeyse herkes ciftBurdayim gayrı artık
Yeni bir tek adayı olabilir
Tekler el kaldırsın bir bakayım
Tekler el kaldırsın bir bakayımLexa da tek ama gri
Aha o da griymiş
Tekti de banlanmıştı
Sonradan hatırladımTekti de banlanmıştı
Grı olduguna gore banlı o da
Sabahki +18 konudan bildirim geliyo aradaBanlananlar bana yaradı, yangından sonra en çok ben yazmışım şu an buraya
Bana gelmiyor yaSabahki +18 konudan bildirim geliyo arada
Hayatındaki tek başarı koca bulup bir de çocuk doğurmak olan insanların yorumlarını çok ciddiye almıyorumBen de ben de. Bunu öven ve "bu yüzden mi evlenmek istemiyorsun?" Diyen bir kadını gördü bu gözler. Daha 25 yaşında ikinci çocuğa hamileymiş. Üstünlük gibi anlatıyor bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?