- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.061
Nolur bu filmi izleeeee nolurKızlar bana guzel bıtane polısıye, bittiginde oha dedirten yabancı bir film onerır mısınız ilerleyen saatlerde ızlıyım
Daha hala sevgilisi olduğunu söyleyemeyenler var.Yeşilçam kafası benceBenim anneciğim de derdi böyle şeyler. Devrin değiştiğini artık böyle şeylerin normal olduğunu söylerdim de “başımıza taş yağacak” moduna girmezdi. Üni 1’de çıtlatmıştım erkek arkadaşımla birlikteliğimizi “koskoca insanlarsınız ne yaptığınız sizi ilgilendirir, kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz” demişti ❤
IzledımNolur bu filmi izleeeee nolur
Predestination
Kim o, gıybet time..Daha hala sevgilisi olduğunu söyleyemeyenler var.
O zaman 12 monkeys izledin mi ?Izledımiste aynen bu tur bısı arıyorum, baska tavsiyen var mı
Genel olarak işte buradaki bir konu değil yani ajfkdlsKim o, gıybet time..
Onu da ızledımO zaman 12 monkeys izledin mi ?
Dark'ı bitirdim şimdi. Kafam durdu
Evet ızledım
Dark, Fringe, doctor who tavsiye edebilirimOnu da ızledımdark a mı baslasam
HesaplaşmaEvet ızledım
Daha hala sevgilisi olduğunu söyleyemeyenler var.
Ne güzel anlatıyorsun öyleBen babama söylemedim sevgilim var diye ama profil resmim sevgilimle ikimiz whatsappta. Whatsapp kullanıyor babam da. Adını biliyor, arkadaşım X diye. Geçende erkek arkadaşımın atandığı ile gittim babam aldı uçak biletimi. "Atanan arkadaşlarım var" dedim başta. 1-2 gün kala "Kimler var şimdi orada" dedi. Yeni evlenen bir arkadaşım var. Esiyle birlikte o ildeler onları söyledim bir de X var dedim. "Hıı X" deyip güldü. "Bak ne güzel normal zamanda okulu bitirip atanmış" dediBabamın bilgisi dahilinde ülkenin öbür ucuna 2 hafta sevgilimde kalmaya gittim yani.
Ben döndükten sonra da şubatta büyük deprem olmuştu babam beni arayıp "seninkinin orda deprem olmuş, hissetmiş mi" dediDamadı benim sandığımdan daha çok kabullenmiş Bana çok tatlı geldi ❤ Babam katıdır normalde. Hiç sevgili konuşabileceğim bir baba değildir yani. Mutlu oldum o yüzden, anlatayım dedim
Galiba izlemedim hemen bakıcamHesaplaşmaben afleck muhasebeci olan
Ahh ne güzel zamanlarBen babama söylemedim sevgilim var diye ama profil resmim sevgilimle ikimiz whatsappta. Whatsapp kullanıyor babam da. Adını biliyor, arkadaşım X diye. Geçende erkek arkadaşımın atandığı ile gittim babam aldı uçak biletimi. "Atanan arkadaşlarım var" dedim başta. 1-2 gün kala "Kimler var şimdi orada" dedi. Yeni evlenen bir arkadaşım var. Esiyle birlikte o ildeler onları söyledim bir de X var dedim. "Hıı X" deyip güldü. "Bak ne güzel normal zamanda okulu bitirip atanmış" dediBabamın bilgisi dahilinde ülkenin öbür ucuna 2 hafta sevgilimde kalmaya gittim yani.
Ben döndükten sonra da şubatta büyük deprem olmuştu babam beni arayıp "seninkinin orda deprem olmuş, hissetmiş mi" dediDamadı benim sandığımdan daha çok kabullenmiş Bana çok tatlı geldi ❤ Babam katıdır normalde. Hiç sevgili konuşabileceğim bir baba değildir yani. Mutlu oldum o yüzden, anlatayım dedim
Diyorum ya topikte çiftleri tek, tekleri çift yapıyoruz diyeAhh ne güzel zamanlarYok ya bekarlık başka
Bu sıralar bekarlığa çok özenir oldum hayırlara vesile olsun inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?