- 24 Ekim 2014
- 59.304
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.081
Tabi evlen çocuk yap rahatla. Ondan sonra evlenmeyi deAhh ne güzel zamanlarYok ya bekarlık başka
Bu sıralar bekarlığa çok özenir oldum hayırlara vesile olsun inşaallah
Kocişkomu bırakmammm.Canım aşkilotam benimDiyorum ya topikte çiftleri tek, tekleri çift yapıyoruz diye
Ama ozleniyor arada o bekarlık günleri beeTabi evlen çocuk yap rahatla. Ondan sonra evlenmeyi de
Not: evli çocuklu
Ben bir ara dizilerini çok izlerdimKore filmi seversen bunun konusu da çok ilginç. Bu arada 2 film şeklinde
Watch Along with the Gods: The Two Worlds | Netflix
A firefighter dies and arrives in the afterlife, where Guardians take him through the seven trials and a perilous journey through different hells.www.netflix.com
O zaman bunu seversinBen bir ara dizilerini çok izlerdim
Geçmiş olsun kuzumTünaydınlarBoynum fena tutuldu. Kalkamıyorum yatakta dönemiyorum. Tek yaşıyorum, yemek yiyemedim. İğne yaptırmaya acile gidicem kalkabilirsem
Bende çayımı yudumluyorum sigara eşliğindeNaber kızlar nasılsınız ♥ benı soracak olursanız keyıf yapıyorum agagahahaha
300 gr verdim ya hemen 10 kilo olarak geri almam lazim o yuzden dondurma yiyorumNaber kızlar nasılsınız ♥ benı soracak olursanız keyıf yapıyorum agagahahaha
Bende kahve eslıgınde sigaramı ıcıyorumBende çayımı yudumluyorum sigara eşliğinde
Kilo cok rahat alıp, verememek lanet gıbı dı mı ya300 gr verdim ya hemen 10 kilo olarak geri almam lazim o yuzden dondurma yiyorum
Bende çayımı yudumluyorum sigara eşliğinde
Hamilelikten once sigara iciyordum ama artik icmiyorum. Canim da istemiyor ama o keyfi ozluyorum ciddenBende kahve eslıgınde sigaramı ıcıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?