- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.014
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.441
Ne ozru kuzum estağfurullah olur boyle seyler ben de çok bocaliyorum bazen kim ne yazdi kime ne yazdim karisiyorOrada görüp “aa gelmiş” dedimRezillik. Bundan sonra nicklere daha çok dikkat edicem Özür dilerim
"Senin kafanin icinde beyin yok kiiiii senin beynin yokkkk. Beni cildirtmak mi istiyosun?"Aynı kafada olabilmemiz icin onun kafasının icersinde bir adet beyin olması ve onu da kullanabiliyor olması gerekiyoda neyssse dedim
Aynen zor tutuyoruz kendmzi"Senin kafanin icinde beyin yok kiiiii senin beynin yokkkk. Beni cildirtmak mi istiyosun?"diyememek ahhh ahhh
Tabikide hemen yorum bile yaptımKonuyu gordunuz mu yaa kiz facebook uzerinden biriyle tanismis. Hic yuz yuze gorusmemisler ama sevgili olmuslar. 3 aydir adam telefon numarasini kiza vermiyormus afagahajja
Senin sevgilin yok ki senin sevgilin yokKonuyu gordunuz mu yaa kiz facebook uzerinden biriyle tanismis. Hic yuz yuze gorusmemisler ama sevgili olmuslar. 3 aydir adam telefon numarasini kiza vermiyormus afagahajja
Bizim yorumlardan mı bahsediyosunYa yorumları okudum da hislerim ne doğru dedimŞu hayatta sektirmeden tam isabet anlayabildiğim burç terazi burcu. En anlaşamadığım benden uzak Allah’a yakın olsun dediğim de Koç ve yengeç burcu.
Burcum suan aglıyor afafagsgahahs
Burcum suan aglıyor afafagsgahahs
Tunaydıntünaydın kızlarpat diye yoruma girdim
Gunaydın bebısımGünaydıııın
Heheh valla gönderdim ben ama gelmedi miTunaydın ♥♥ ruzgar hala bitmedi???? Sal artık sıcak havayı......
Sayende demez mi bı de nispet yapar gibiHeheh valla gönderdim ben ama gelmedi mibizim burası hafif hafif nasil güzel esiyor sayende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?