- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.461
Hehhajjaha bu mesajı şu an o esintiyle yazıyorumSayende demez mi bı de nispet yapar gibi
Annem dıyokı dıger geldıgınde yagmurluydu sımdı ruzgar var. Havanın sana hıc ortası yokHehhajjaha bu mesajı şu an o esintiyle yazıyorumyaa konustum sıcak hava dalgamla pazar günune orada oluruz dedi
Ban sureleri uzuyodur
O 1 hafta ceza aldı heralde
Yaa o kadar uzun da oluyor mu ben 2 güncük almıştım en sonBan sureleri uzuyodur
Benim en son onbesgunu gecmıstı banım
Şükür bugün biraz daha iyi sayılırim doktorum gargara ve sprey verdiFeminas hastaydın, nasıl oldun
SuperŞükür bugün biraz daha iyi sayılırim doktorum gargara ve sprey verdisen nasılsın
Ben cok ban yedıgım ıcın yedıkce suresı artıyormus sanırımYaa o kadar uzun da oluyor mu ben 2 güncük almıştım en sonşimdi uslu uslu takıliyorum
HahahahaBen cok ban yedıgım ıcın yedıkce suresı artıyormus sanırım
Biran evvel toparlarsın insallahŞükür bugün biraz daha iyi sayılırim doktorum gargara ve sprey verdisen nasılsın
Bir kişinin temelli gitmesini isterdinBen cok ban yedıgım ıcın yedıkce suresı artıyormus sanırım
Hahahahhaha
Evet burasi da çok sıcak bende ehliyet kartimi cikartmak için ugrasiyordum şaftım kaydıSuper♥ ıyıyım canım bende kahvaltı ettim nescafe sıgara okeybirazdan hem elbise bakmaya cikıcam hem sahilde turk kahvesi ıcmeye annemi bekliyorum bıraz ısı var.
Inşallah çok tesekkur ederimBiran evvel toparlarsın insallah
Burcum suan aglıyor afafagsgahahs
Tunaydın ♥♥ ruzgar hala bitmedi???? Sal artık sıcak havayı......
Ama anlaşılan oda beni sevmiyor herkesin günaydına cevap vermiş emoji koymuş bizim ki p*ç gibi kalmış orda öyleGunaydın bebısım♥
O da beni sevmiyor derken sevmediginAma anlaşılan oda beni sevmiyor herkesin günaydına cevap vermiş emoji koymuş bizim ki p*ç gibi kalmış orda öylevalla kardeşim den arkadaşıma ondan da en son anneme kadar hepsi Koç ve gerçekten anlaşamadım. Ama zeki burçtur işini bilir.
Delfinin terazi oldugunu yazdgi kısimlarda benim yengecHahahahhahabşrşey diyeyim mi delfinin terazi olması dışındakiburç yorumlarını fark etmemişim İnan ama benneyanginlargordum ü seviyorum ve Koç olmasına şaşırdım seni de zamanla seveceğim koca yürekli regen ♥
Kimin?Bir kişinin temelli gitmesini isterdin
İnsanları sevmem veya sevmemem ıcın tanımam Lazım, dupdururken bırını sevmek veya sevmemek yapılacak en sacma seylerden bırı. Sevmem veya sevmemem soz konusu degıl bunda anlasalım bence.Ama anlaşılan oda beni sevmiyor herkesin günaydına cevap vermiş emoji koymuş bizim ki p*ç gibi kalmış orda öylevalla kardeşim den arkadaşıma ondan da en son anneme kadar hepsi Koç ve gerçekten anlaşamadım. Ama zeki burçtur işini bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?