Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Şükür bugün biraz daha iyi sayılırim doktorum gargara ve sprey verdi sen nasılsın
Super ıyıyım canım bende kahvaltı ettim nescafe sıgara okey birazdan hem elbise bakmaya cikıcam hem sahilde turk kahvesi ıcmeye annemi bekliyorum bıraz ısı var.

Super♥ ıyıyım canım bende kahvaltı ettim nescafe sıgara okey birazdan hem elbise bakmaya cikıcam hem sahilde turk kahvesi ıcmeye annemi bekliyorum bıraz ısı var.
Evet burasi da çok sıcak bende ehliyet kartimi cikartmak için ugrasiyordum şaftım kaydı
Afiyet olsun ❤

Burcum suan aglıyor afafagsgahahs
Tunaydın ♥♥ ruzgar hala bitmedi???? Sal artık sıcak havayı......
Gunaydın bebısım♥
Ama anlaşılan oda beni sevmiyor herkesin günaydına cevap vermiş emoji koymuş bizim ki p*ç gibi kalmış orda öyle valla kardeşim den arkadaşıma ondan da en son anneme kadar hepsi Koç ve gerçekten anlaşamadım. Ama zeki burçtur işini bilir.

O da beni sevmiyor derken sevmedigin benneyanginlargordum müydü hahah ama onun topigindesin

Delfinin terazi oldugunu yazdgi kısimlarda benim yengec benneyanginlargordum koc lexanın başak oldugu falan konusuluyodu baska hangi koc ve yengec vardi bi anımsatrmısın gecmis konu unutmus olablirm sen taze taze okuyup gelmisin sen hatrlarsın

İnsanları sevmem veya sevmemem ıcın tanımam Lazım, dupdururken bırını sevmek veya sevmemek yapılacak en sacma seylerden bırı. Sevmem veya sevmemem soz konusu degıl bunda anlasalım bence.

Burcuma sallarken sen, kalkıp gunaydın diyecek kadar nefret etmiyorum kendimden ve burcumdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…