- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.014
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.481
Kimin hı kimin kimin?Bir kişinin temelli gitmesini isterdin
Kimin?
Tabi ki söylemeyeceğimKimin hı kimin kimin?
Zalım niye diyon o zaman kendi içinde kalaydiTabi ki söylemeyeceğim
Anca tartisma cikiyordu zaten konu sahibi gidim ilerleyemedi cocukla isyerinde yuzune bile bakmiyormus ki cocugunAy sonunda kapatılmış ekşınlı konu. Orada çemkiren üyelerin temelli gitmesini isterdim ben
Gerçek hayatta bir ekşını olmayıp en çok karışan konu oldu herhaldeAnca tartisma cikiyordu zaten konu sahibi gidim ilerleyemedi cocukla isyerinde yuzune bile bakmiyormus ki cocugun
ama ben böyle çirkef görmedim. Girdiği yerde ortalık kan revan. Konular kapattıran cinstenZalım niye diyon o zaman kendi içinde kalaydi
biri seviştiğini zannedip aslında sevişmediğini ama herkesin neden sevişiyorsun diye çemkirdiği konuyu konuşuyoruznoliii burda
Baş harfini söyleama ben böyle çirkef görmedim. Girdiği yerde ortalık kan revan. Konular kapattıran cinsten
biri seviştiğini zannedip aslında sevişmediğini ama herkesin neden sevişiyorsun diye çemkirdiği konuyu konuşuyoruz
_Baş harfini söyle
O kim yaaaaama ben böyle çirkef görmedim. Girdiği yerde ortalık kan revan. Konular kapattıran cinsten
Kalbi kazan gibi kararmis olan C... mi acaba diyecektim ki ben de C ile basliyorum aagahahjakaBaş harfini söyle
İnsanları sevmem veya sevmemem ıcın tanımam Lazım, dupdururken bırını sevmek veya sevmemek yapılacak en sacma seylerden bırı. Sevmem veya sevmemem soz konusu degıl bunda anlasalım bence.
Burcuma sallarken sen, kalkıp gunaydın diyecek kadar nefret etmiyorum kendimden ve burcumdan.
Delfinin terazi oldugunu yazdgi kısimlarda benim yengecbenneyanginlargordum koc lexanın başak oldugu falan konusuluyodu baska hangi koc ve yengec vardi bi anımsatrmısın gecmis konu unutmus olablirm sen taze taze okuyup gelmisin sen hatrlarsın
Yaaa o konu kapandımıbiri seviştiğini zannedip aslında sevişmediğini ama herkesin neden sevişiyorsun diye çemkirdiği konuyu konuşuyoruz
Burclardan konu acıldıgında 'Yengeclere buyuk onyargım var' dıyıp sebebini açıklamadı burda... sızı tenzih ederim ıcınızde Yengec ve akrep varsa dedım.Ya ben şurda iki muhabbet ederken yüzümüz güler vs ya öyle bir tatlış sevgiden bahsettim. Mesela delfi beni çok güldürür severim onu calci de öyle. Lexa aşırı düzeyde matrak gelir bu huyuna bayılırım. Örnek vermediğim diğer kızlar da öyle. Çünkü Seviyorum ya ben bu kızları derim. Gerçek adını ismini cismini huyunu da bilmiyorum zaten. Ben birini görmeden de sevebiliyorum yada nasıl desem hoşlanıyorum içimde olumlu bir enerji oluşmasına sebep olan bir sözü veya tavrı oluyor o an bunu sevgi olarak tanımlıyorum.
Burç konusunda gerçekten şakasına yazmıştım ama Koç burcu reelde çok tanıdığım oldu ve ben onları düşünerek yazmıştım. Dediğim gibi seni ve diğer arkadaşı görmedim bile ya da fark etmedim. Zaten yaşanmışlığım olmadığı için burdan sırf Koç burcusun diye seni sevmemem mümkün değil.
Gerçekten çok eğlenip güldüğüm bir topik olduhani derler ya zeka dolu aynen öyleydi. Davet edenim de yoktu ama ben damladım geldim iyi ki de gelmişim ♥
Gitme vakti de geldi benim için hepinize selam ve sevgiler kızlar herşey dilediğinizden fazlası olsun.
Yaaa o konu kapandımıben daha dizi gibi noldu diye arada yazıcaktm noldu sevgili oldular mi cocukta ona karsı bisiler hissediyor muydu
Ayy cdden gidip baktım kapanmış konuYok yüzüne bile bakmiyormus çocuğun
en son kanlı çarşaf örgütü geldi konuya konu kilit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?