Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ya ben şurda iki muhabbet ederken yüzümüz güler vs ya öyle bir tatlış sevgiden bahsettim. Mesela delfi beni çok güldürür severim onu calci de öyle. Lexa aşırı düzeyde matrak gelir bu huyuna bayılırım. Örnek vermediğim diğer kızlar da öyle. Çünkü Seviyorum ya ben bu kızları derim. Gerçek adını ismini cismini huyunu da bilmiyorum zaten. Ben birini görmeden de sevebiliyorum yada nasıl desem hoşlanıyorum içimde olumlu bir enerji oluşmasına sebep olan bir sözü veya tavrı oluyor o an bunu sevgi olarak tanımlıyorum.

Burç konusunda gerçekten şakasına yazmıştım ama Koç burcu reelde çok tanıdığım oldu ve ben onları düşünerek yazmıştım. Dediğim gibi seni ve diğer arkadaşı görmedim bile ya da fark etmedim. Zaten yaşanmışlığım olmadığı için burdan sırf Koç burcusun diye seni sevmemem mümkün değil.

Gerçekten çok eğlenip güldüğüm bir topik oldu hani derler ya zeka dolu aynen öyleydi. Davet edenim de yoktu ama ben damladım geldim iyi ki de gelmişim ♥

Gitme vakti de geldi benim için hepinize selam ve sevgiler kızlar herşey dilediğinizden fazlası olsun.

O da beni sevmiyor derken sevmedigin benneyanginlargordum müydü hahah ama onun topigindesin

Regen senle çok bir muhabbetim olmadı hatta hiç olmadı sanırım. Topik altında yazdıkların varsa da bu vakte kadar görmedim bile ama olsun sende rahatlıkla laf sokup dokundurup gömebilirsin. Ben orda sadece delfinin terazi olması dışındaki şeyleri görmedim ya da gördüm de aklımdan çıktı direk. Şimdi taze bakmadım burç yorumu yaptığımın üstünden 2 gün geçti sen alıntıladın cevap verdim ama yine de dönüp bakmaya üşendim.

biri seviştiğini zannedip aslında sevişmediğini ama herkesin neden sevişiyorsun diye çemkirdiği konuyu konuşuyoruz
Yaaa o konu kapandımı ben daha dizi gibi noldu diye arada yazıcaktm noldu sevgili oldular mi cocukta ona karsı bisiler hissediyor muydu

Burclardan konu acıldıgında 'Yengeclere buyuk onyargım var' dıyıp sebebini açıklamadı burda... sızı tenzih ederim ıcınızde Yengec ve akrep varsa dedım.

Bana uzak Allaha yakın olsunlar demedim, belki de buna kırılmısımdır

Surda kimseye ne asagılayıcı ne kırıcı tek kelimem olmadı gelip bana, bana uzak Allaha yakın olsun,tum yorumları okudum burclar hakkında yanılmamısım dıyıp Allaha yakın olacak insana uzak olacak biriymişim gibi cumle kurarsan ben kırılırım, ben kırılmam diyende yalan soyler zaten.

Hepsi o, benı seversin sevmezsin sana kalmıs. Hayatım boyunca sevgı bırıncı sırada olmadı benim ıcın zaten. Sevilmemek konusun da sıkıntı yapmadım yanı.

Yok yüzüne bile bakmiyormus çocuğun
en son kanlı çarşaf örgütü geldi konuya konu kilit
Ayy cdden gidip baktım kapanmış konu minnos bir florttü olayi nerelere getrdiler ki neyse ki nickini biliyorum son durum ne oldu diye yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…