- 31 Ocak 2020
- 2.529
- 9.840
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.501
Ayy cdden gidip baktım kapanmış konuminnos bir florttü olayi nerelere getrdiler ki neyse ki nickini biliyorum son durum ne oldu diye yazarım
Sence laf sokacak bir yapıda olsam direkt sorar mıydım laf sokar gecerdim... yas 31 laf sokma gibi cocukluk evresini gectim bize mi söyledin dedim cevap verdin olay kapandiRegen senle çok bir muhabbetim olmadı hatta hiç olmadı sanırım. Topik altında yazdıkların varsa da bu vakte kadar görmedim bileama olsun sende rahatlıkla laf sokup dokundurup gömebilirsin. Ben orda sadece delfinin terazi olması dışındaki şeyleri görmedim ya da gördüm de aklımdan çıktı direk. Şimdi taze bakmadım burç yorumu yaptığımın üstünden 2 gün geçti sen alıntıladın cevap verdim ama yine de dönüp bakmaya üşendim.
Yazdığı bir topiği söyle
Aynen ya ordaki yorumuma beğenmedimler yağmadı hayret diyordum yaKonunun başları güzeldi a dedim ahlak bekçisi tayfa gelmemiş diye şaşırdım da ben baya 7 sayfa falan yoktular
Sonra biri carsafiyla namusunu tescillemis geldi ortalığı karıştırdıkadın hastaneye kaynana izniyle gidiyormuş milletin şeyi derdi olmuş ama
Iste o kısmı anlamiyorum baslık senin ahlaki degerlerine aykırısa niye girip yazıyosun yorum dimi tutamıyorlar kendilerini hemen her konuya musallat oluyorlar hayatı bizler icin zorlastrıyorlar onları okurken cidden çok üzülüyorum... ilerde bir kizım olursa boyle bir baskıda büyeyecek bu insanların yetstrdigi adamlarla yuva kuracak diye cidden üzüluyorum... egitimci oldugum icin boyle insanları degistebilecegime olan inancımı yok ettikleri icin gercekten üzgünüm yaKonunun başları güzeldi a dedim ahlak bekçisi tayfa gelmemiş diye şaşırdım da ben baya 7 sayfa falan yoktular
Sonra biri carsafiyla namusunu tescillemis geldi ortalığı karıştırdıkadın hastaneye kaynana izniyle gidiyormuş milletin şeyi derdi olmuş ama
Hemen konu ac kuzu sevgilime soyleyeyim mi diyeİlan i ask insta mesajı aldım napayım direkt engelleyim mi yoksa sivgilim bir bnm slq mi yazayım yoksa ölü taklidi mi yapam
Hemen konu ac kuzu sevgilime soyleyeyim mi diye
AagahajakHerkes bana asiq kendall bacağım kim totom ve memem var diye de yazam mi aushwjsqjshqjhz
Iste o kısmı anlamiyorum baslık senin ahlaki degerlerine aykırısa niye girip yazıyosun yorum dimi tutamıyorlar kendilerini hemen her konuya musallat oluyorlar hayatı bizler icin zorlastrıyorlar onları okurken cidden çok üzülüyorum... ilerde bir kizım olursa boyle bir baskıda büyeyecek bu insanların yetstrdigi adamlarla yuva kuracak diye cidden üzüluyorum... egitimci oldugum icin boyle insanları degistebilecegime olan inancımı yok ettikleri icin gercekten üzgünüm ya
Sen de ne ortalık bulandırıcı bir hin çıktın be....Hemen konu ac kuzu sevgilime soyleyeyim mi diye
Asfahakaka kaos severim game of thronestada en cok littlefingeri severdimSen de ne ortalık bulandırıcı bir hin çıktın be....
AagahajakKendallin bacagiyla kimin totosu ve memesi birlikte olunca acayip bir sey cikiyor ortaya yaaaw
Bir de bu kişilerin konuları da çok fena. Bu düşünce tarzı seni mutlu etse hayatın öyle olmaz dön bir bak diğer konularına???
Pempik hayal mi ne diye bir üye vardi. Bir kıza seni kullanır atar tarzi bir yorum yapmisti girdim baktım eski konularına dayak tecavüz vs. Kocası tarafından:/
Ben gelir ruzgardan degildir o totoyu tasiyamadigi icin kirilmistir yazardimGeçende bir rüzgar çıktı belim kırıldı çünkü o kadar incecik ki diye de konuya ekleme yaparım agahzvagzagzvagv
Ben gelir ruzgardan degildir o totoyu tasiyamadigi icin kirilmistir yazardim
Iste kendisine aynı sekilde davrandıkları icin bütün öfkesini hıncını buradan çıkarıyorlar ben aynısini yapmayayım kafasında degiller kiBir de bu kişilerin konuları da çok fena. Bu düşünce tarzı seni mutlu etse hayatın öyle olmaz dön bir bak diğer konularına???
Pempik hayal mi ne diye bir üye vardi. Bir kıza seni kullanır atar tarzi bir yorum yapmisti girdim baktım eski konularına dayak tecavüz vs. Kocası tarafından:/
Gerçekten sevişmediğini öğrenince yorumlara bakmadım çünkü ahlak bekçisi kaynıyor her taraf. Sinirimi bozmak istemedım asdlşkaisdlkjilcYaaa o konu kapandımıben daha dizi gibi noldu diye arada yazıcaktm noldu sevgili oldular mi cocukta ona karsı bisiler hissediyor muydu
ELALEM tarikatıYok yüzüne bile bakmiyormus çocuğun
en son kanlı çarşaf örgütü geldi konuya konu kilit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?