Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ayy cdden gidip baktım kapanmış konu minnos bir florttü olayi nerelere getrdiler ki neyse ki nickini biliyorum son durum ne oldu diye yazarım

Konunun başları güzeldi a dedim ahlak bekçisi tayfa gelmemiş diye şaşırdım da ben baya 7 sayfa falan yoktular

Sonra biri carsafiyla namusunu tescillemis geldi ortalığı karıştırdı kadın hastaneye kaynana izniyle gidiyormuş milletin şeyi derdi olmuş ama

Sence laf sokacak bir yapıda olsam direkt sorar mıydım laf sokar gecerdim... yas 31 laf sokma gibi cocukluk evresini gectim bize mi söyledin dedim cevap verdin olay kapandi

Aynen ya ordaki yorumuma beğenmedimler yağmadı hayret diyordum ya

Iste o kısmı anlamiyorum baslık senin ahlaki degerlerine aykırısa niye girip yazıyosun yorum dimi tutamıyorlar kendilerini hemen her konuya musallat oluyorlar hayatı bizler icin zorlastrıyorlar onları okurken cidden çok üzülüyorum... ilerde bir kizım olursa boyle bir baskıda büyeyecek bu insanların yetstrdigi adamlarla yuva kuracak diye cidden üzüluyorum... egitimci oldugum icin boyle insanları degistebilecegime olan inancımı yok ettikleri icin gercekten üzgünüm ya

Bir de bu kişilerin konuları da çok fena. Bu düşünce tarzı seni mutlu etse hayatın öyle olmaz dön bir bak diğer konularına???
Pempik hayal mi ne diye bir üye vardi. Bir kıza seni kullanır atar tarzi bir yorum yapmisti girdim baktım eski konularına dayak tecavüz vs. Kocası tarafından:/

Iste kendisine aynı sekilde davrandıkları icin bütün öfkesini hıncını buradan çıkarıyorlar ben aynısini yapmayayım kafasında degiller ki bu tarz olaylara maruz kalan kadnlarımızin kesinlikle psikolojik tedavi almaları gerek çunku tedavi olmazsalar duzelmeyecekler ve aynı yaşam tarzinı kendi cocuklarıyla devam ettirecekler.. biz bu konularda o tedavi görmeyenlerin öfkelerine maruz kalıyoruz ne yazık ki...

Yaaa o konu kapandımı ben daha dizi gibi noldu diye arada yazıcaktm noldu sevgili oldular mi cocukta ona karsı bisiler hissediyor muydu
Gerçekten sevişmediğini öğrenince yorumlara bakmadım çünkü ahlak bekçisi kaynıyor her taraf. Sinirimi bozmak istemedım asdlşkaisdlkjilc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…