- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.521
Yok hacı sana söylemem sana sen bulursun hemen onuYazdığı bir topiği söylebulucam ben
Böyle pat diye sorunca kitlendim. Biraz düşünüp bahane bulayım mı
Çok inceeeeGeçende bir rüzgar çıktı belim kırıldı çünkü o kadar incecik ki diye de konuya ekleme yaparım agahzvagzagzvagv
Kimse gelmedi maalesef. BizBöyle pat diye sorunca kitlendim. Biraz düşünüp bahane bulayım mıYa herkes olsun öyle geleyim dedim. kimse de gelmedi
Deniz kızına benziyor delfiKimse gelmedi maalesef. Bizolympikos 'le konuşmaya devam ediyoruz. Gelmek isteyeni bekleriz Tüm yüzümü gördü sdfgs sevgilimle ikimizi de gördü hatta
O aynı kaldırımda yürümeyen çok iyiydi ya. Üzüldüm. Herkesin aile yapısı farklı tabi. Ben biriyle öncesinde aynı evde yaşamadan, en azından cinsellik yaşamadan evliliğin e'sini aklıma getiremem. Bunları yaşamadan evlenen insanları çok cesur buluyorum. O +18 konuda yazdığım ex gibi çıktığını düşünsene 7-8 bir şeyELALEM tarikatı
O aynı kaldırımda yürümeyen çok iyiydi ya. Üzüldüm. Herkesin aile yapısı farklı tabi. Ben biriyle öncesinde aynı evde yaşamadan, en azından cinsellik yaşamadan evliliğin e'sini aklıma getiremem. Bunları yaşamadan evlenen insanları çok cesur buluyorum. O +18 konuda yazdığım ex gibi çıktığını düşünsene 7-8 bir şeyİnsan hayattan soğur
Biri o konuya 9+10 var bizde yazmış ya üç gün sonra anladım ben onu sdfgs9 10 gibi mesela
Toplamından bahsetmiyordur di mi?Biri o konuya 9+10 var bizde yazmış ya üç gün sonra anladım ben onu sdfgs
Yok izlemedm bakayım hemen
Buralardayım cıcek, konulara bakıyorum
Katarsıs xtra ızledın mı hıc? Yutupta bır program?
Yeni bolum gelmıs, gercek hikayelerı olan insanlar anlatıyorlar.Yok izlemedm bakayım hemen
Simdi baktım çok güzel bende izleyeyimYeni bolum gelmıs, gercek hikayelerı olan insanlar anlatıyorlar.
Gece mı izlesem yeni bolumu sımdı mı karar veremedim, gece ızlıycem
Of ne videolar var. Gercek olaylar gercek ınsanlar. Terapi gibi dusun. Onlar anlatıyor biz dinliyoruz.Simdi baktım çok güzel bende izleyeyimdaha önce duymamıstım sagol canm iyi oldu baya video var hepsini.izledinmi sen
Aynen beğendim bendeOf ne videolar var. Gercek olaylar gercek ınsanlar. Terapi gibi dusun. Onlar anlatıyor biz dinliyoruz.
Arada yazmıs miydın ben gormedimpostları okudum ve kimsenin beni özlemediğini gördüm
a aa aaaa gırdınız galbimiiğğ
Arada yazmıs miydın ben gormedimburalar cok sakin herkes sanki kösesine cekilmis kızlar elma dersem çıkın elmaaa
Gece ızlıycem yeni bolumu sende gece izlersinAynen beğendim bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?