Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

o program çok iyi
ben de izledim çoğu bölümünü

İnsanların ve olayların gercek olması ne kadar uzucu dı mı. takip ediyorum kanalı, yeni prog yüklenince bildirim geliyor. Tam gece sessiz sessız ızlemelık.

Beni küçükken kapının önünden kaçırmaya çalışmıştı biri. Arabasına çağırdı penisini avuçlayarak gel gel diyerek. Pedofili dolu ortalık.
Çok iğrenç yaratıklar bunlar ya Şu an resmen çocukluğumdan beri yaşadığım tacizler bakmakla ve sözlü tacizle kalmış diye şükrettim Çok korkmuşsundur Kaç yaşındaydın?

Allah korusun.
Oha
Sonra peki?
Kendi evimin önünde camın önündeydim zaten. Annem de baskı kurarak büyüttü biraz ondan izinsiz bir şey yapmaya çok korkardım.
Biraz ileri doğru yürüdüm araba kapısı açık yavaş yavaş takip etti. O an tehlikede olduğumu anlayınca geri apartmana doğru koştum. Hızla geri geldi apartman kapısından girene kadar gel diye bağırtmıştı.
Gerçekten küçüktüm kanıp gidebilirdim ve kimse görmedi zira sokakta herkes beni tanır bilirdi.
Penisin ne olduğunu bilmediğim bir yaştı mesela, ne demek istediğini yıllar sonra anlamıştım.
O gün gitsem şu an bir worshipiniz yoktu kısaca

Allah kotu ınsanlarla karsılastirmasın denk getirmesin.
Muge anli da goruyoruz, bes dk alıp gidiyorlar Allah korusun.
Senı de Allah korumuş worshipcim

Keşke tüm çocuklarımızı koruyabilsek bir kötülerden.
Gecen gun instada denk geldim bir videoya sonra programı ızledım.
Gene kucucuk bir kızı kacırmıslar, derede buldular cenazesini.
Allahım evlerden ırak.

Otospı sonuçlarını bekliyorlardı gırıp bakiyorum ne ciktı dıye henuz bisey yazmamıslar.

Igrenc mahluk kıyamam nasıl korkmussundur ya ve ne yazik ki hala bunlardan var ve sayıları daha da fazla artık

İnsanların ve olayların gercek olması ne kadar uzucu dı mı. takip ediyorum kanalı, yeni prog yüklenince bildirim geliyor. Tam gece sessiz sessız ızlemelık.

trans bir bireyin olduğu program vardı. ondan çok etkilenmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…