- 27 Aralık 2016
- 1.155
- 5.266
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.541
Yeni bölümün konusu ne imişGece ızlıycem yeni bolumu sende gece izlersin
Cinsel istismarla yasamakYeni bölümün konusu ne imiş
Özlendin sendeyokluğumu farketmemişsiniz afkldfkş
özledim sizi kızçeler
Cinsel istismarla yasamak
o program çok iyi
ben de izledim çoğu bölümünü
Aynen öyleİnsanların ve olayların gercek olması ne kadar uzucu dı mı. takip ediyorum kanalı, yeni prog yüklenince bildirim geliyor. Tam gece sessiz sessız ızlemelık.
19’muşToplamından bahsetmiyordur di mi?
Ben onu virgül olarak düşündüm çünkü...
Allah korusun.Beni küçükken kapının önünden kaçırmaya çalışmıştı biri. Arabasına çağırdı penisini avuçlayarak gel gel diyerek. Pedofili dolu ortalık.
Bir önceki sayfada kalıp burayı okumadan penis boyutuyla ilgili geyik yapmak olmadı19’muşİki kocalı mı acaba dedim biri 9 biri 10 sdfgs öyle +lı yazınca algılamam çok zor oldu 9-10 diye de düşündüm
Çok iğrenç yaratıklar bunlar yaBeni küçükken kapının önünden kaçırmaya çalışmıştı biri. Arabasına çağırdı penisini avuçlayarak gel gel diyerek. Pedofili dolu ortalık.
Kendi evimin önünde camın önündeydim zaten. Annem de baskı kurarak büyüttü biraz ondan izinsiz bir şey yapmaya çok korkardım.Allah korusun.
Oha
Sonra peki?
4-5 ilkokula henüz gitmiyordum ne yazıkki.Çok iğrenç yaratıklar bunlar yaŞu an resmen çocukluğumdan beri yaşadığım tacizler bakmakla ve sözlü tacizle kalmış diye şükrettim Çok korkmuşsundur Kaç yaşındaydın?
Allah kotu ınsanlarla karsılastirmasın denk getirmesin.Kendi evimin önünde camın önündeydim zaten. Annem de baskı kurarak büyüttü biraz ondan izinsiz bir şey yapmaya çok korkardım.
Biraz ileri doğru yürüdüm araba kapısı açık yavaş yavaş takip etti. O an tehlikede olduğumu anlayınca geri apartmana doğru koştum. Hızla geri geldi apartman kapısından girene kadar gel diye bağırtmıştı.
Gerçekten küçüktüm kanıp gidebilirdim ve kimse görmedi zira sokakta herkes beni tanır bilirdi.
Penisin ne olduğunu bilmediğim bir yaştı mesela, ne demek istediğini yıllar sonra anlamıştım.
O gün gitsem şu an bir worshipiniz yoktu kısaca
Keşke tüm çocuklarımızı koruyabilsek bir kötülerden.Allah kotu ınsanlarla karsılastirmasın denk getirmesin.
Muge anli da goruyoruz, bes dk alıp gidiyorlar Allah korusun.
Senı de Allah korumuş worshipcim♥
Gecen gun instada denk geldim bir videoya sonra programı ızledım.Keşke tüm çocuklarımızı koruyabilsek bir kötülerden.
Igrenc mahluk kıyamam nasıl korkmussundur yaKendi evimin önünde camın önündeydim zaten. Annem de baskı kurarak büyüttü biraz ondan izinsiz bir şey yapmaya çok korkardım.
Biraz ileri doğru yürüdüm araba kapısı açık yavaş yavaş takip etti. O an tehlikede olduğumu anlayınca geri apartmana doğru koştum. Hızla geri geldi apartman kapısından girene kadar gel diye bağırtmıştı.
Gerçekten küçüktüm kanıp gidebilirdim ve kimse görmedi zira sokakta herkes beni tanır bilirdi.
Penisin ne olduğunu bilmediğim bir yaştı mesela, ne demek istediğini yıllar sonra anlamıştım.
O gün gitsem şu an bir worshipiniz yoktu kısaca
İnsanların ve olayların gercek olması ne kadar uzucu dı mı. takip ediyorum kanalı, yeni prog yüklenince bildirim geliyor. Tam gece sessiz sessız ızlemelık.
Bunca üzüntülü konu yeter...Bir önceki sayfada kalıp burayı okumadan penis boyutuyla ilgili geyik yapmak olmadı
Bihter mi? Ayse hanım vardı bir de hatırlar mısın hayat kadını.trans bir bireyin olduğu program vardı. ondan çok etkilenmiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?