- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.561
Ciddi misinBiri o konuya 9+10 var bizde yazmış ya üç gün sonra anladım ben onu sdfgs
Kac sene gecmıs unutmamıs baksanaIgrenc mahluk kıyamam nasıl korkmussundur yave ne yazik ki hala bunlardan var ve sayıları daha da fazla artık
Bir kaç bölümünü izledim bende. İzlenmeye değer
Buralardayım cıcek, konulara bakıyorum
Katarsıs xtra ızledın mı hıc? Yutupta bır program?
O bölümü izleyeyim gece. Çocuğu uyuttuktan sonraGecenlerde gonullu jıgolo olan bir adam vardı bir ona sinir oldum izlerken, sankı gonulsuz dusmus bu yola
Kac sene gecmıs unutmamıs baksana
19 da fazla sanki sdfgs bilemedimBunca üzüntülü konu yeter...
Tahayyül edemedim o nasıl bir şey ya skskdk
İdare ediyormuş ama19 da fazla sanki sdfgs bilemedim
Ben de onu yadırgadım biraz.Gecenlerde gonullu jıgolo olan bir adam vardı bir ona sinir oldum izlerken, sankı gonulsuz dusmus bu yola
Kesinlikle. Ne hayatlar var be dıyosun, onca kotulukten sag cıkmis hayat kurmus ınsanları gorunce gurur duyuyorsun tanımadığın insanlar ıcın.Bir kaç bölümünü izledim bende. İzlenmeye değer
Hıc sorma. Bir ondan etkilenmedim.Ben de onu yadırgadım biraz.
Kendi seçmiş. Bu konuda seçeneği olmayanlar da var. Kendini buna mahkum etmiş aslında.
19 da fazla sanki sdfgs bilemedim
Armağan çağlayan'ınkini izledin mi? Şanzel'i izledim. Yarısında sinir oldum kapattım. Terbiyesiz kadınKesinlikle. Ne hayatlar var be dıyosun, onca kotulukten sag cıkmis hayat kurmus ınsanları gorunce gurur duyuyorsun tanımadığın insanlar ıcın.
Sen fazla diyorsan fazladır19 da fazla sanki sdfgs bilemedim
140journos kanalı da güzel. Özellikle esenler videosuHıc sorma. Bir ondan etkilenmedim.
Öyle mi demişİdare ediyormuş ama
Ya ben onu izleyemedim biliyor musun okadar iticiydı ki, zaten sonra anlattigi seylerle sosyal medyada ayaga kalktı sende sevmemıssın iste.Armağan çağlayan'ınkini izledin mi? Şanzel'i izledim. Yarısında sinir oldum kapattım. Terbiyesiz kadın
Herksin tuttuğu kendineÖyle mi demişBilmiyorum ya rahim ağzına değince birkaç gün ağrı yapıyor. Minnak da olmasın çok büyük de olmasın ortalama ideal bence
Ben Fransız kaldım bu konuya, hiç duymamıştım bu programıArmağan çağlayan'ınkini izledin mi? Şanzel'i izledim. Yarısında sinir oldum kapattım. Terbiyesiz kadın
Esenler otogarı en sevdıgım belgesellerden140journos kanalı da güzel. Özellikle esenler videosu
İrem Derici yı izle. O çok iyiydi. Şanzel nefretlik. Yapmacık. Kadın nasıl görünüyorsa içi de aynı öyleYa ben onu izleyemedim biliyor musun okadar iticiydı ki, zaten sonra anlattigi seylerle sosyal medyada ayaga kalktı sende sevmemıssın iste.
Armagan a tam sempati duyuyordum izlemeye baslamıstım programlarını gene beni kaybetti.
Kadına gulmus falan.
Oraları hıc gormedım kadın asırı iticiydi, sonra da acıp bakmadım sinirlerimi bozmayımhıc dedm.
Ilyasla olan programinı cok sevmiştim onun.
Ay her sene elli sefer kullanıyorum orayı videodan sonra aydınlanma yaşadım gerçekten kendi içinde pis bir şehirEsenler otogarı en sevdıgım belgesellerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?