Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Gecenlerde gonullu jıgolo olan bir adam vardı bir ona sinir oldum izlerken, sankı gonulsuz dusmus bu yola
Igrenc mahluk kıyamam nasıl korkmussundur ya ve ne yazik ki hala bunlardan var ve sayıları daha da fazla artık
Kac sene gecmıs unutmamıs baksana

Kesinlikle. Ne hayatlar var be dıyosun, onca kotulukten sag cıkmis hayat kurmus ınsanları gorunce gurur duyuyorsun tanımadığın insanlar ıcın.
Armağan çağlayan'ınkini izledin mi? Şanzel'i izledim. Yarısında sinir oldum kapattım. Terbiyesiz kadın

Armağan çağlayan'ınkini izledin mi? Şanzel'i izledim. Yarısında sinir oldum kapattım. Terbiyesiz kadın
Ya ben onu izleyemedim biliyor musun okadar iticiydı ki, zaten sonra anlattigi seylerle sosyal medyada ayaga kalktı sende sevmemıssın iste.
Armagan a tam sempati duyuyordum izlemeye baslamıstım programlarını gene beni kaybetti.
Kadına gulmus falan.
Oraları hıc gormedım kadın asırı iticiydi, sonra da acıp bakmadım sinirlerimi bozmayımhıc dedm.
Ilyasla olan programinı cok sevmiştim onun.

İrem Derici yı izle. O çok iyiydi. Şanzel nefretlik. Yapmacık. Kadın nasıl görünüyorsa içi de aynı öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…