- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.581
YouTube kanalı var röportaj yapıyor ünlünlerle ya da ilginç hayatı olan kişilerleBen Fransız kaldım bu konuya, hiç duymamıştım bu programı
Korkunc degıl mı ınsan izlerken alt kata ınmıs gibi nefesi daralıyorAy her sene elli sefer kullanıyorum orayı videodan sonra aydınlanma yaşadım gerçekten kendi içinde pis bir şehir
Izledım İremi de. Sanzelden sonra bıraktım gecen gun bıldırım geldı yeni prog geldı ama kimle falan hıc bakmadım.İrem Derici yı izle. O çok iyiydi. Şanzel nefretlik. Yapmacık. Kadın nasıl görünüyorsa içi de aynı öyle
Merak ettim izleyeyim. 2 yıl sürekli önünden geçtimKorkunc degıl mı ınsan izlerken alt kata ınmıs gibi nefesi daralıyor
Ben bir kere inmek zorunda kaldım felaket cidden ama kapılar ardında cinayet işleneceğini de düşünmemiştimKorkunc degıl mı ınsan izlerken alt kata ınmıs gibi nefesi daralıyor
Trans bireylerin yaşadıkları daha çok insan tarafından duyulmalı. Sadece trans değil, toplum normallerinin dışındaki cinsel yönelimler de dahil. Hâlâ bunların yadırgandığı edepsizlik ahlaksızlık görüldüğü bir dünyada yaşıyoruztrans bir bireyin olduğu program vardı. ondan çok etkilenmiştim.
Röportajlar var izlerken sikinti basacak sana da benceMerak ettim izleyeyim. 2 yıl sürekli önünden geçtim
Hıc sorma ya. Is hani gibi alt kat zaten. Ama gece nerdeyse hıcbırı yoklarBen bir kere inmek zorunda kaldım felaket cidden ama kapılar ardında cinayet işleneceğini de düşünmemiştim
Absürt Gezegen i izlemiştim. Hem keyifli hem bilgilendirici. Ama hayvanlıKızlar yabancı belgesel izliyor musunuz? hayvanlı filan degıl
The keepers ı ızledım en son, bigun bısey izlemek istiyorum dersen kesinlikle tavsiye ederim varsa bu tur belgesellerın tavsiyelerine açığımAbsürt Gezegen i izlemiştim. Hem keyifli hem bilgilendirici. Ama hayvanlı
jeffrey epstein izledin mi ?The keepers ı ızledım en son, bigun bısey izlemek istiyorum dersen kesinlikle tavsiye ederim varsa bu tur belgesellerın tavsiyelerine açığımhayvansız ama
Gecen gun bitirdim, kadınların uc dort tanesine uzulup dıgerlerı belgesele nasıl cıkmis anlam veremedim.jeffrey epstein izledin mi ?
Bazıları gayet rızasıyla birlikte olmuş. Hala beni istismar etti diyor ona şaşırdımGecen gun bitirdim, kadınların uc dort tanesine uzulup dıgerlerı belgesele nasıl cıkmis anlam veremedim.
Hele iki kardes vardı?
jeffrey epstein izledin mi ?
Netflixte ... Explained var kısa kısa bölümler halinde her bölümde farklı bie konu işleniyor. 20 dakikanın altında çoğu bölümü. İzlemedim ama listemde. Bir de The History of God dikkatimi çekti, onu da izlemek istiyorumThe keepers ı ızledım en son, bigun bısey izlemek istiyorum dersen kesinlikle tavsiye ederim varsa bu tur belgesellerın tavsiyelerine açığımhayvansız ama
Kendısı tecavuze ugramıs, kardesını de adamla tanıstırıp baska ulkeye yolluyor falan.Bazıları gayet rızasıyla birlikte olmuş. Hala beni istismar etti diyor ona şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?