Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

İrem Derici yı izle. O çok iyiydi. Şanzel nefretlik. Yapmacık. Kadın nasıl görünüyorsa içi de aynı öyle
Izledım İremi de. Sanzelden sonra bıraktım gecen gun bıldırım geldı yeni prog geldı ama kimle falan hıc bakmadım.

trans bir bireyin olduğu program vardı. ondan çok etkilenmiştim.
Trans bireylerin yaşadıkları daha çok insan tarafından duyulmalı. Sadece trans değil, toplum normallerinin dışındaki cinsel yönelimler de dahil. Hâlâ bunların yadırgandığı edepsizlik ahlaksızlık görüldüğü bir dünyada yaşıyoruz

Absürt Gezegen i izlemiştim. Hem keyifli hem bilgilendirici. Ama hayvanlı
The keepers ı ızledım en son, bigun bısey izlemek istiyorum dersen kesinlikle tavsiye ederim varsa bu tur belgesellerın tavsiyelerine açığımhayvansız ama

Gecen gun bitirdim, kadınların uc dort tanesine uzulup dıgerlerı belgesele nasıl cıkmis anlam veremedim.
Hele iki kardes vardı?
Bazıları gayet rızasıyla birlikte olmuş. Hala beni istismar etti diyor ona şaşırdım

The keepers ı ızledım en son, bigun bısey izlemek istiyorum dersen kesinlikle tavsiye ederim varsa bu tur belgesellerın tavsiyelerine açığımhayvansız ama
Netflixte ... Explained var kısa kısa bölümler halinde her bölümde farklı bie konu işleniyor. 20 dakikanın altında çoğu bölümü. İzlemedim ama listemde. Bir de The History of God dikkatimi çekti, onu da izlemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…