Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Zaten Adamın karısı mı sevgılısı mı ne bir pislik kadın var ya, o da tutuklanmamıs sanırım
Onun adı geçmiyor. Bu belgeseli çok açıklayıcı olarak görmüyor çoğu. Basit kalmış diyorlar. Mesela İngiltere kraliçesinin oğlu adamın kankası

Onun adı geçmiyor. Bu belgeseli çok açıklayıcı olarak görmüyor çoğu. Basit kalmış diyorlar. Mesela İngiltere kraliçesinin oğlu adamın kankası
Evet aslında hepsının ısmı geciyor ama sadece ismi kucucuk yerde geciyor. Dikkatli izleyen senın gıbı kapar. Kalanı anlamaz. Prensten bahsediliyor mesela toplasan bes dk.
Arada karısıyor zaten.
Tabıkıde yuzde bırı falandır bencede

Pres olayı patlatınca baya olaylar oldu. Karısı boşadı. Kraliyet teki görevlerine son veriler.
Adamı öldürenin de Trump olduğu söyleniyor.

Bu arada avenee termal suyunu aldım. Beyaz kil aldım maske için. Cildim karma olduğu için yeşil kil iyi gelmiyor. Rahatsız ediyor.
Düzenli kullanıma devam ediyorum ki bir kaç kişi yüzümün farklı göründüğünü söyledi. Sanırım iyi yönde ilerliyorum.
Tek bulamadığım göz kremi

Cildin Nasıldı?

Gözeneklerim büyümüş.Siyah noktalarım çoğalmıştı. Hatta sivilceleri çıkmıştı. sanırım cilt bariyerim zayıflamıştı.
Benım de bakıma ihtiyacım var aslında bigun eni konu sırf bunun ıcın alısverıs yapmak istiyorum.
Simdı sıcak ya havalar kuruyor cildim normalde karma.
Buna vakıt ayırmam lazım, burdayken yapabilirim aslında.

Evet bir yerden başlarsan devamı gelir ne güzel Valla çok araştırarak aldım ürünlerimi. Beni üzen de çıkmadı şükür. Paramın karşılığını aldım çok pahalı herşey

Evet bir yerden başlarsan devamı gelir ne güzel Valla çok araştırarak aldım ürünlerimi. Beni üzen de çıkmadı şükür. Paramın karşılığını aldım çok pahalı herşey
Ozellıkle cilt bakım urunlerı cok pahalı, aldın mı kullancaksın zaten.
Insallah guzel sonuclar alırsın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…