- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.601
Ay bir de tacize uğramış hala gezme peşindeKendısı tecavuze ugramıs, kardesını de adamla tanıstırıp baska ulkeye yolluyor falan.
Tazminat almanın pesınde.
İnsan biri tarafından o kotulugu gorup Kucuk kardesını neden tanıstırıp, bır de 300de.fazla kız getiren vardı hatırlıyor musun bunlara uyuz olmustum.Ay bir de tacize uğramış hala gezme peşinde
Onun kız tedarikçisi Naomi Campbell mış. Orada adı geçmiyor ama oymuşİnsan biri tarafından o kotulugu gorup Kucuk kardesını neden tanıstırıp, bır de 300de.fazla kız getiren vardı hatırlıyor musun bunlara uyuz olmustum.
Zaten Adamın karısı mı sevgılısı mı ne bir pislik kadın var ya, o da tutuklanmamıs sanırımOnun kız tedarikçisi Naomi Campbell mış. Orada adı geçmiyor ama oymuş
Zaten Adamın karısı mı sevgılısı mı ne bir pislik kadın var ya, o da tutuklanmamıs sanırım
Onun adı geçmiyor. Bu belgeseli çok açıklayıcı olarak görmüyor çoğu. Basit kalmış diyorlar. Mesela İngiltere kraliçesinin oğlu adamın kankasıZaten Adamın karısı mı sevgılısı mı ne bir pislik kadın var ya, o da tutuklanmamıs sanırım
Evet aslında hepsının ısmı geciyor ama sadece ismi kucucuk yerde geciyor. Dikkatli izleyen senın gıbı kapar. Kalanı anlamaz. Prensten bahsediliyor mesela toplasan bes dk.Onun adı geçmiyor. Bu belgeseli çok açıklayıcı olarak görmüyor çoğu. Basit kalmış diyorlar. Mesela İngiltere kraliçesinin oğlu adamın kankası
Pres olayı patlatınca baya olaylar oldu. Karısı boşadı. Kraliyet teki görevlerine son veriler.Evet aslında hepsının ısmı geciyor ama sadece ismi kucucuk yerde geciyor. Dikkatli izleyen senın gıbı kapar. Kalanı anlamaz. Prensten bahsediliyor mesela toplasan bes dk.
Arada karısıyor zaten.
Tabıkıde yuzde bırı falandır bencede
Hıc sasırmamPres olayı patlatınca baya olaylar oldu. Karısı boşadı. Kraliyet teki görevlerine son veriler.
Adamı öldürenin de Trump olduğu söyleniyor.
Trump ozaman lar siyah saclıagahahahahahTrump ifşa ettiler geçende
Küçük bir meselesini ifşa ettiler. KüçükTrump ozaman lar siyah saclıagahahahahah
Yaslandıkca renginde acılmıs
Nesini ettıler
HahahahahahahahahahahahahahaKüçük bir meselesini ifşa ettiler. Küçük
Cildin Nasıldı?Bu arada avenee termal suyunu aldım. Beyaz kil aldım maske için. Cildim karma olduğu için yeşil kil iyi gelmiyor. Rahatsız ediyor.
Düzenli kullanıma devam ediyorum ki bir kaç kişi yüzümün farklı göründüğünü söyledi. Sanırım iyi yönde ilerliyorum.
Tek bulamadığım göz kremi
Gözeneklerim büyümüş.Siyah noktalarım çoğalmıştı. Hatta sivilceleri çıkmıştı. sanırım cilt bariyerim zayıflamıştı.Cildin Nasıldı?
Benım de bakıma ihtiyacım var aslında bigun eni konu sırf bunun ıcın alısverıs yapmak istiyorum.Gözeneklerim büyümüş.Siyah noktalarım çoğalmıştı. Hatta sivilceleri çıkmıştı. sanırım cilt bariyerim zayıflamıştı.
Evet bir yerden başlarsan devamı gelir ne güzelBenım de bakıma ihtiyacım var aslında bigun eni konu sırf bunun ıcın alısverıs yapmak istiyorum.
Simdı sıcak ya havalar kuruyor cildim normalde karma.
Buna vakıt ayırmam lazım, burdayken yapabilirim aslında.
Ozellıkle cilt bakım urunlerı cok pahalı, aldın mı kullancaksın zaten.Evet bir yerden başlarsan devamı gelir ne güzelValla çok araştırarak aldım ürünlerimi. Beni üzen de çıkmadı şükür. Paramın karşılığını aldım çok pahalı herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?