- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.621
Bende de gözenek ve siyah nokta sıkıntısı var. Cilt bakım uzmanı bir tanıdığa danıştım seansı 1.500 civarı iki seans bakım yaptırmam gerekiyormuş gözeneklere başka çok çare yokmuş. Siyah nokta için bimden burun bandı alıyorum 6lısı 6-7₺ bir şey. Çok da güzel temizliyor. Daha pahalı olanlardan daha güzel temizliyor hatta. Beyaz kil nisandan beri kullanıyorum. Cilt tonumda açılma ve eşitlenme gözlemledim ama gözeneklerle ilgili hiçbir gelişim yokGözeneklerim büyümüş.Siyah noktalarım çoğalmıştı. Hatta sivilceleri çıkmıştı. sanırım cilt bariyerim zayıflamıştı.
Gözenekler kabus gibiBende de gözenek ve siyah nokta sıkıntısı var. Cilt bakım uzmanı bir tanıdığa danıştım seansı 1.500 civarı iki seans bakım yaptırmam gerekiyormuş gözeneklere başka çok çare yokmuş. Siyah nokta için bimden burun bandı alıyorum 6lısı 6-7₺ bir şey. Çok da güzel temizliyor. Daha pahalı olanlardan daha güzel temizliyor hatta. Beyaz kil nisandan beri kullanıyorum. Cilt tonumda açılma ve eşitlenme gözlemledim ama gözeneklerle ilgili hiçbir gelişim yok
En zoru karma cilt. Çok iyi araştırman lazım. Ben uzun zaman araştırarak bana uygun olanını aldım. Rutin şu amaBen cilt bakımından falan hiç anlamıyorum bana biraz yol gösterir misiniz :((
Burnum yağlı sanırım, siyah noktalarım var çok. Yanak kısımlarımda da boş gözenekler var sanki. Ama yağlı değil oralar.
Karma ne demek onu bile bilmiyorum.
Ne yapayım edeyim burnum için acaba
Siyah noktalarımla yaşamayı öğrenmem en iyisi..En zoru karma cilt. Çok iyi araştırman lazım. Ben uzun zaman araştırarak bana uygun olanını aldım. Rutin şu ama
1. Yüz temizleme
2. Tonik
3.serum
4. Nemlendirici
Cildine göre temizlik sonrası haftada 2 ya da 3 kere peeling
Bakım maskeleri
Güneş kremi
Benim bildiğim bu şekilde.
Göz kremi de var ama daha rutinime eklemedim için sıraya kıyamadım onu
Kaç yaşındasın sen ?Siyah noktalarımla yaşamayı öğrenmem en iyisi..
Siyah noktalarımla yaşamayı öğrenmem en iyisi..
Nasıl, kuru karbonat mı kızartmıyor mu burnunu brokBurun üstü için ben arada karbonat surup kısa süre ovuyorum bendeki en etkili yol oldu
Nasıl, kuru karbonat mı kızartmıyor mu burnunu brok
Siyah noktalarımla yaşamayı öğrenmem en iyisi..
Nasıl, kuru karbonat mı kızartmıyor mu burnunu brok
Benım hıc ayarım yok ya burnumu mayalarım ben kesınÇok kısa süreli yapıyorsun yangın 30 saniye yüzünü yikadiktan sonra burnun islakligiyla nohut kadar alıp ovuyorsun ben su aralar yapmıyorum ama yaptığımda kaymak gibi yapıyordu. Benim burun üzerim yağlı diğer bölgelerine göre. Bir de çok sık yapmamak lazım 2 haftada 1 falan iyi
Burnum peynirli pogaca oluyormusTabii ben buğday tenliyim sen açık ten rengisin bir de gunesleniyorsun şimdi bilemedim
Kızı korkuttum resmenkorkuttu mu seni liste cidden kadin olmak zor ya
Fırına verme sakınBurnum peynirli pogaca oluyormus
Lezzetli sekilde yerim dıyıp ıgrenclesmeyım simdıFırına verme sakın
Sirke herseye ıyı geliyor brok enteresan sekılde.Bir de şu var ben iki haftadır diyetteyim sanırım sabahları 1 yemek kaşığı sirke+ 1 bardak su içiyorum sanki o sirke cildime iyi geliyor. Yüzümun parladigini hissediyorum.
Tabii sirke içmeye kendimi ikna yontemim de olabilir gözüm bağlanmış olabilir aknaksqdn
Deneyen var mı sirkeli suyu ac karnina?
Doğal sirke mi ? Yemeklerden önce yağ yakımını hızlandırıyorBir de şu var ben iki haftadır diyetteyim sanırım sabahları 1 yemek kaşığı sirke+ 1 bardak su içiyorum sanki o sirke cildime iyi geliyor. Yüzümun parladigini hissediyorum.
Tabii sirke içmeye kendimi ikna yontemim de olabilir gözüm bağlanmış olabilir aknaksqdn
Deneyen var mı sirkeli suyu ac karnina?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?