Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Kaç yaşındasın sen ?
22. Bakım makyaj ve stil gibi şeylerle asla işim yok. Saçımı kestiririm bir kuaförde. Kaş bıyık kendim hallederim
Burun üstü için ben arada karbonat surup kısa süre ovuyorum bendeki en etkili yol oldu
Çok hassas ve beyaz tenliyim ben ya ama maske takıyorum ne de olsa deneyeceğim kesinlikle teşekkür ederim
korkuttu mu seni liste cidden kadin olmak zor ya
Hem korkuttu hem param yohtur..

Oo daha bebeksin sen.ok cildine oynamama gerek yok . temizle tonikle nemlendir bitti. Ben yaşlanıyorum artık

Doğaldır herhalde . Asitli bir sey aslinda her gün aç olarak içmek zarar verir diye bazı günler içmiyorum
İdrar yolu enfeksiyonu olmustum doktor sirkeli su ıc ama her gun ıcme demisti.
Dogal ne yapabilirim ılaclarını yani sıra diye sormustum.
Iltıhabı bile sokmustu ama fazlası zararmıs

Dost musun dusman mı sımdı de burnuma goz koydu burnum pogaca olsun diye ahahahahahahagagaga
Hahaha karbonatla iyi kabarir valla . O olaylara bulaşma hiç pazar gunü kıpkırmızı olmayasın diye söylüyorum ben sıcak havayı ve erosu yolluyorum sen peynirli poğaca olacam diyosun

İdrar yolu enfeksiyonu olmustum doktor sirkeli su ıc ama her gun ıcme demisti.
Dogal ne yapabilirim ılaclarını yani sıra diye sormustum.
Iltıhabı bile sokmustu ama fazlası zararmıs

Bizim bı arkadaş idrar yolu enfeksiyonu olmuştu o da habire mısır püskülü diye bir şey vardı onu kaynatıp iciyordu

Ahah cidden oynamıyim ama şu siyah şeylerden kurtulayım istedim. Bant ve karbonat deneyeceğim
Karbonat yoğurt mısır unu karıştır kabarsın sonra sür 15dk beklet hafif ovalayarak yıka. Bu da iyi bir maske

İşte bazı bölgeler hariç. Hiç makyaj falan yapmadığım için ellemek de istemiyorum bu bakım dünyası dipsiz bir kuyu gibi
Parana ve cildine yazık
Cilt bakımına Başladığında içeriklerine dikkat et. Benim aldığım ürünler hayvanlar üzerinde test edilmeyenlerden mesela

İşte bazı bölgeler hariç. Hiç makyaj falan yapmadığım için ellemek de istemiyorum bu bakım dünyası dipsiz bir kuyu gibi
Aynen öyle ne kadar ugrasrsan o kadar kötü oluyor... ben de senin yaşlarda çok ugrastim simdi o kadar takik degilim.daha iyi durumda cildim... makyajda yapmıyosan cok sorunun olmaz diye dusunuyorum

Yanlış kullanılan temizlik ürünleri de cildi bozuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…