- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.641
22. Bakım makyaj ve stil gibi şeylerle asla işim yok. Saçımı kestiririm bir kuaförde. Kaş bıyık kendim hallederimKaç yaşındasın sen ?
Çok hassas ve beyaz tenliyim ben ya ama maske takıyorum ne de olsa deneyeceğim kesinlikle teşekkür ederimBurun üstü için ben arada karbonat surup kısa süre ovuyorum bendeki en etkili yol oldu
Hem korkuttu hem param yohtur..korkuttu mu seni liste cidden kadin olmak zor ya
Dost musun dusman mı sımdı de burnuma goz koydu burnum pogaca olsun diye ahahahahahahagagagaPazar sıcak hava dalgasını gönderiyorum
Oo daha bebeksin sen.ok cildine oynamama gerek yok . temizle tonikle nemlendir bitti. Ben yaşlanıyorum artık22. Bakım makyaj ve stil gibi şeylerle asla işim yok. Saçımı kestiririm bir kuaförde. Kaş bıyık kendim hallederim
Çok hassas ve beyaz tenliyim ben ya ama maske takıyorum ne de olsa deneyeceğim kesinlikle teşekkür ederim
Hem korkuttu hem param yohtur..
Kesinlikle katılıyorum mıs gıbı cildin vardır senın worshipOo daha bebeksin sen.ok cildine oynamama gerek yok . temizle tonikle nemlendir bitti. Ben yaşlanıyorum artık
Doğal sirke mi ? Yemeklerden önce yağ yakımını hızlandırıyor
İdrar yolu enfeksiyonu olmustum doktor sirkeli su ıc ama her gun ıcme demisti.Doğaldır herhalde . Asitli bir sey aslinda her gün aç olarak içmek zarar verir diye bazı günler içmiyorum
Ahah cidden oynamıyim ama şu siyah şeylerden kurtulayım istedim. Bant ve karbonat deneyeceğimOo daha bebeksin sen.ok cildine oynamama gerek yok . temizle tonikle nemlendir bitti. Ben yaşlanıyorum artık
Hahaha karbonatla iyi kabarir vallaDost musun dusman mı sımdı de burnuma goz koydu burnum pogaca olsun diye ahahahahahahagagaga
İdrar yolu enfeksiyonu olmustum doktor sirkeli su ıc ama her gun ıcme demisti.
Dogal ne yapabilirim ılaclarını yani sıra diye sormustum.
Iltıhabı bile sokmustu ama fazlası zararmıs
Karbonat yoğurt mısır unu karıştır kabarsın sonra sür 15dk beklet hafif ovalayarak yıka. Bu da iyi bir maskeAhah cidden oynamıyim ama şu siyah şeylerden kurtulayım istedim. Bant ve karbonat deneyeceğim
İşte bazı bölgeler hariç. Hiç makyaj falan yapmadığım için ellemek de istemiyorum bu bakım dünyası dipsiz bir kuyu gibiKesinlikle katılıyorum mıs gıbı cildin vardır senın worship
Karbonat yoğurt mısır unu karıştır kabarsın sonra sür 15dk beklet hafif ovalayarak yıka. Bu da iyi bir maske
Parana ve cildine yazıkİşte bazı bölgeler hariç. Hiç makyaj falan yapmadığım için ellemek de istemiyorum bu bakım dünyası dipsiz bir kuyu gibi
Hahahahahahaha erosu dort gozle bekliyorumHahaha karbonatla iyi kabarir valla. O olaylara bulaşma hiç pazar gunü kıpkırmızı olmayasın diye söylüyorum ben sıcak havayı ve erosu yolluyorum sen peynirli poğaca olacam diyosun
Aynen öyle ne kadar ugrasrsan o kadar kötü oluyor... ben de senin yaşlarda çok ugrastim simdi o kadar takik degilim.daha iyi durumda cildim... makyajda yapmıyosan cok sorunun olmaz diye dusunuyorumİşte bazı bölgeler hariç. Hiç makyaj falan yapmadığım için ellemek de istemiyorum bu bakım dünyası dipsiz bir kuyu gibi
Peynirli burun pogacasıArtani da fırına ver ye
Kızartıyorum güzel oluyorArtani da fırına ver ye
Yanlış kullanılan temizlik ürünleri de cildi bozuyorCildin bızulması aslında ağır makyaj yapılması ve makyajı iyi temizleyememek o zaman işte cilt yıpranıyor geniş gözenekler siyah noktalar be kırışıklıklar ki zaten karma ve yağlı ciltlerde geniş gözenek özellikle burun ve burun kenarlarında olmazsa olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?