- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.014
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.661
Ben ictim bir ara. Hala ara ara iciyorum. Çay kasiginin ucuyla azicik bal koy hem tadi daha iyi oluyor hem de daha cok yağ yaktiriyormus.Bir de şu var ben iki haftadır diyetteyim sanırım sabahları 1 yemek kaşığı sirke+ 1 bardak su içiyorum sanki o sirke cildime iyi geliyor. Yüzümun parladigini hissediyorum.
Tabii sirke içmeye kendimi ikna yontemim de olabilir gözüm bağlanmış olabilir aknaksqdn
Deneyen var mı sirkeli suyu ac karnina?
Ünlülerin çoğuna bakın ciltleri gerçekte çok kötü ne kadar bakım yaparlarsa yapsınlar her yerde makyaj yaptıkları için işte biz fakir fukarada yanlış kullanımdan gidiyoruzYanlış kullanılan temizlik ürünleri de cildi bozuyor
Yanlış bir ürün kullanıyorsundur tonikte kuzumBioderma sensibio gel moussant in temizlemesi çok güzel ve derin. Ondan sonra tonik geçtiğimde bile hiç kir çıkmıyor ama yağlı ve karmalara gore . Kuru ciltler için pek uygun değil benim cildim su aralar kuru kullanınca cok geriyor.
Avene lotion tonik de kullanınca sivilce yapıyor aklınızda olsun
Yanlış bir ürün kullanıyorsundur tonikte kuzum
Burdayız hazır ve nazırızKızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum
Onlayn mısınız, bosuna yazmayım
BaslıyorumBurdayız hazır ve nazırız
HazırızBaslıyorum ♥
Konuşmam. Konuşmaktan Anlasaydın yalanı alışkanlık haline getirmezdiYazdım da fazla uzun geldı kısaca sızı sikmadan tek soru sormaya karar verdim
Bır arkadasınızın yalan soyledıını ogrensenız, kı ilk yalanı degıl artık sıkıldınız bundan.
Onunla ılıskınızı konusarak mı bitirırsınız, sessiz sedasız aciklamasiz sekılde mı?
Uğraşmam bile direk ilişiği keserim arayıp sormam aradı mı işi mi düştü görmedim duymadımYazdım da fazla uzun geldı kısaca sızı sikmadan tek soru sormaya karar verdim
Bır arkadasınızın yalan soyledıını ogrensenız, kı ilk yalanı degıl artık sıkıldınız bundan.
Onunla ılıskınızı konusarak mı bitirırsınız, sessiz sedasız aciklamasiz sekılde mı?
Yazdım da fazla uzun geldı kısaca sızı sikmadan tek soru sormaya karar verdim
Bana brok. Sımdı bisey oldu ve cok uzuldum.Yalanı neden söylüyor sana mı genele mi?
Bana brok. Sımdı bisey oldu ve cok uzuldum.
Gece gece benım sinirlerimi alt ust etti
Ben konusurum eğer değer verdigim biriyse tabi ama hayatmdan çıkardgmda yokluğunu hissetmeyecegim biriyse sessz sedasz uzaklasirim mesafe koyarım... söyledigi yalanlar nasıl meselaYazdım da fazla uzun geldı kısaca sızı sikmadan tek soru sormaya karar verdim
Enerjini düşüren. Ve negatif yükleyen insanları hayatımda tutmayı tercih etmiyorumBana brok. Sımdı bisey oldu ve cok uzuldum.
Gece gece benım sinirlerimi alt ust etti
Niye kiEnerjini düşüren. Ve negatif yükleyen insanları hayatımda tutmayı tercih ediyorum
Evet Allah ıslah etsin onuDoğum günü olan kişi mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?