- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.139
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.681
Etmiyorum ya pöfff.
Mazoşistim çünkü afjlfjlffdsghk
Üzüldüm senin adına. Belli ki çok değer verdiğin biriydi ve kalbini çok kırmış. Acaba yapacağı açıklamanın senin tatmin edeceğini düşünüyor musun?Evet Allah ıslah etsin onu
Boşuna dememişler bir yalan,bin doğruyu sorgulatır..Belkide hayatından çıkması gerekti..Ben hıc yakıstıramıyorum boyle seyleri, ne yasımıza ne yasananlara yakısmıyor hıc.
Bıttı mı de bitiyor xsımdı gelse agzıyla kus tutsa benım ıcın bıttı
Etmeyecek zaten buyuzden konusmak istemiyorum onunla. Evet seviyordum gercekten, deger de veriyordum.Üzüldüm senin adına. Belli ki çok değer verdiğin biriydi ve kalbini çok kırmış. Acaba yapacağı açıklamanın senin tatmin edeceğini düşünüyor musun?
Kesinlikle dogru demısler ne guzel sozBoşuna dememişler bir yalan,bin doğruyu sorgulatır..Belkide hayatından çıkması gerekti..
Isın sevimsiz tarafı o. Yalana gerek olacak hıcbır sey olmadı.benneyanginlargordum ben bide acaba bu yalani neden söyledi mecbur muydu hakli sebebi olabilir gibi bir suru çıkarmlarda bulunuyorum eğer cok sevdgm biriyse
Ben hemen silmiyorumda bikac kez tekrarlarsa o zaman tamamdır hayatndan çıkması lazm 1 kere oldugunda bir hata yapmıstr sebepleri neler diye iredeliyorum ama kimisinde bu ciddi hastalık seklinde oluyor yalanla yasıyorlar o zaman yolla gitsin hayatinı o yalanları bulmaya calismakla gecirmeyeceksn tabikiBen hıc yakıstıramıyorum boyle seyleri, ne yasımıza ne yasananlara yakısmıyor hıc.
Bıttı mı de bitiyor xsımdı gelse agzıyla kus tutsa benım ıcın bıttı
Bunun ki on falan oldu regencım ya ve sıkıldım. Artık benBen hemen silmiyorumda bikac kez tekrarlarsa o zaman tamamdır hayatndan çıkması lazm 1 kere oldugunda bir hata yapmıstr sebepleri neler diye iredeliyorum ama kimisinde bu ciddi hastalık seklinde oluyor yalanla yasıyorlar o zaman yolla gitsin hayatinı o yalanları bulmaya calismakla gecirmeyeceksn tabiki
Aaa o zaman mitomani durumu var hemen uzaklaş sacma olaylarda bile sebepsiz söyluyorsa vakalik bir kisi ve tedavisi cok zor bi tandgmda vardı duzelmedi ne yazik kiIsın sevimsiz tarafı o. Yalana gerek olacak hıcbır sey olmadı.
Dururken yapiyor bunu sonra yalanı yalanla ortmeyee calısıyor. Hanı bir olay olsa sıkıssa falan okey. Olay yok hıcbısey yok.
Tamam direkt mitomani bu kisi. sen psikolog degilsin tedavi edemeyecegne göre uzaklas kuzum yaBunun ki on falan oldu regencım ya ve sıkıldım. Artık ben
Niye takıyorsun o seni takıyor mu? Çevrende ne kadar yalancı fesat varsa hayatından çıkar kalanlarla artık maşallah diye dilini ısırarak gezBunun ki on falan oldu regencım ya ve sıkıldım. Artık ben
Benim o tandgm kaza yaptgni soylemisti ve inandrci olsun diye parmagı kirmisti ve öyle bir kazanin olmadgni ogrenmistik sok olmustuk yani bunun ileri durumları oluyor kendilerine hakim olamiyorlar durduk yere yalan soyleyebiliyorlar en kotusude indandrmak icin herseyi yapabilirler. Kendini sakın uzme uzaklas sadeceTamam direkt mitomani bu kisi. sen psikolog degilsin tedavi edemeyecegne göre uzaklas kuzum ya
Benim o tandgm kaza yaptgni soylemisti ve inandrci olsun diye parmagı kirmisti ve öyle bir kazanin olmadgni ogrenmistik sok olmustuk yani bunun ileri durumları oluyor kendilerine hakim olamiyorlar durduk yere yalan soyleyebiliyorlar en kotusude indandrmak icin herseyi yapabilirler. Kendini sakın uzme uzaklas sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?