- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.014
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.701
Evet o. Zaten ondan baska safra arkadasım yok. Tam bir safra.Gecen bahsettigin arkadas mi bu canim?
Valla ben de direkt cikaririm. Konussam durum cirkinlesir cunku biliyorum. Sinirlenince çok beter oluyorum. En iyisi sessiz sedasiz bitirmek. Ki bircok kisiye yaptim bunu tak diye sildim attim. Hic eyvallahim yoktur bu konuda.
Hic dusunme kafan rahatlar. Bitir gitsin. O soylerken dusunmuyor da sen mi dusuneceksin yaa.
Kocaman kadın idare edeyim deme sakın kötü olmadan bitir arkadaslığını tabiki cok sinr bozucu bir durumRegen_ yakalamama gerek yok zaten bir sekilde ortaya cikiyor. Utanmasın dıye hani oyleydı demiyorum. Ben gormezden geldıkce ısın cıvıgını ckardı bu artık rahatsız oluyorum
Senelerın hatrı diye diye bu raddeye geldım sogudum artık tamamenKocaman kadın idare edeyim deme sakın kötü olmadan bitir arkadaslığını tabiki cok sinr bozucu bir durum
Çok bile sabretmissin kuzu valla değmez. Bide anlamadigini zannedip daha beter yapmaya devam eder. Hic aciklama yapmadan uzaklas. Simdi konusmaya kalksan bir dunya tantana amaaan ne gerek var.Evet o. Zaten ondan baska safra arkadasım yok. Tam bir safra.
Valla ya bisey sorarsın bısey olur sıkısır yalan soyler bir nebze anlarım, dupdururken yapıyor ve bunu anlamiyorumÇok bile sabretmissin kuzu valla değmez. Bide anlamadigini zannedip daha beter yapmaya devam eder. Hic aciklama yapmadan uzaklas. Simdi konusmaya kalksan bir dunya tantana amaaan ne gerek var.
Bahaneler üretip gorusme senelerin hatrı diye diye kendini sıkmana gerek var mı dost arkadas neden var hayatmzda yannda keyfle sohbet edebilmek derdini sevincini anlatabilmek icin degil mi senin onunla o durumun gecmis bitmis hayatndan cıkma vakti gelmis gönder gitsinSenelerın hatrı diye diye bu raddeye geldım sogudum artık tamamen
Kırk yama kusuru örter de bin yalan bir doğruyu örtmez ablacım. Arkadaşlar insanın kendi seçtiği ailesidir neden seni üzerken bile bile hayatında tutasın ki? Kangreni kesip atmak gerekEvet o. Zaten ondan baska safra arkadasım yok. Tam bir safra.
O kadar sogumustım kı bu sefer anneme geldıgımde uc gun olcak burdayım bırkez aramadım onu. Dusun bak. Eskıden buraya gelmeden haber verirdim ona geliyorum diye.Bahaneler üretip gorusme senelerin hatrı diye diye kendini sıkmana gerek var mı dost arkadas neden var hayatmzda yannda keyfle sohbet edebilmek derdini sevincini anlatabilmek icin degil mi senin onunla o durumun gecmis bitmis hayatndan cıkma vakti gelmis gönder gitsin
Hiç uzme kendini. Canini sıktığınla kalirsin.Valla ya bisey sorarsın bısey olur sıkısır yalan soyler bir nebze anlarım, dupdururken yapıyor ve bunu anlamiyorum
Kesinlikle kaldı ki Kangrenı kesip atmada hem cesur hem basarılıyım.Kırk yama kusuru örter de bin yalan bir doğruyu örtmez ablacım. Arkadaşlar insanın kendi seçtiği ailesidir neden seni üzerken bile bile hayatında tutasın ki? Kangreni kesip atmak gerek
Konduramıyoruz bazen sanırım karşımızdaki kişiye.Kesinlikle kaldı ki Kangrenı kesip atmada hem cesur hem basarılıyım.
Bunda neden sabrettim bilmiyorum
Bu da benim ayıbım olsun
Ne kangrenler attım yuvamı gozum gormedı
Bunlar kim ya
Artik bitmis de ondan ... kimseye ayıp olur falan diye dusunme canin madem gormek istemiyor gormeO kadar sogumustım kı bu sefer anneme geldıgımde uc gun olcak burdayım bırkez aramadım onu. Dusun bak. Eskıden buraya gelmeden haber verirdim ona geliyorum diye.
Zaten sogumusum ıcten ıce
Malesef benı seviyor kafası herkeste vardır.Konduramıyoruz bazen sanırım karşımızdaki kişiye.
Yılların dostuymuşsunuz bir gedik açılır hayatında.
Ama içten içe üzülmektense yılları heba edip keyifli zamanları kâr saymak gerek sanırım
Ayıp onun yaptıgı ıcım sogudu, sayenizde de.Artik bitmis de ondan ... kimseye ayıp olur falan diye dusunme canin madem gormek istemiyor gorme
Ne demek canım ya yardımcı olabildiysek ne mutluAyıp onun yaptıgı ıcım sogudu, sayenizde de.
Hepinize cok tesekkur ederım kızlar ya.
Evet sen onun konfor alanısın çünkü yıllardır seninle. Gözü görmüyor bile muhtemelen atıp tutarken. Çünkü biliyor sen hep varsın; eşten ayrılmak gibi ya da anne-babanın ölmesi gibi bir şey değil arkadaş, baki kalır hele de uzun süreliyse bazı şeylere göz yumulur hale gelir.Malesef benı seviyor kafası herkeste vardır.
Yalan soyluyorsa bırı bize bızı sevmıyodur net.
İyi geceler regencım gorusuruz yarın Allah rahatlık versinNe demek canım ya yardımcı olabildiysek ne mutlu
Ben yavastan yatıyorum kızlar hepinize iyi geceler diliyorum
hoşbuldum bebeksu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?