Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Evet o. Zaten ondan baska safra arkadasım yok. Tam bir safra.

Regen_ yakalamama gerek yok zaten bir sekilde ortaya cikiyor. Utanmasın dıye hani oyleydı demiyorum. Ben gormezden geldıkce ısın cıvıgını ckardı bu artık rahatsız oluyorum
Kocaman kadın idare edeyim deme sakın kötü olmadan bitir arkadaslığını tabiki cok sinr bozucu bir durum

Çok bile sabretmissin kuzu valla değmez. Bide anlamadigini zannedip daha beter yapmaya devam eder. Hic aciklama yapmadan uzaklas. Simdi konusmaya kalksan bir dunya tantana amaaan ne gerek var.

Çok bile sabretmissin kuzu valla değmez. Bide anlamadigini zannedip daha beter yapmaya devam eder. Hic aciklama yapmadan uzaklas. Simdi konusmaya kalksan bir dunya tantana amaaan ne gerek var.
Valla ya bisey sorarsın bısey olur sıkısır yalan soyler bir nebze anlarım, dupdururken yapıyor ve bunu anlamiyorum

Senelerın hatrı diye diye bu raddeye geldım sogudum artık tamamen
Bahaneler üretip gorusme senelerin hatrı diye diye kendini sıkmana gerek var mı dost arkadas neden var hayatmzda yannda keyfle sohbet edebilmek derdini sevincini anlatabilmek icin degil mi senin onunla o durumun gecmis bitmis hayatndan cıkma vakti gelmis gönder gitsin

Kırk yama kusuru örter de bin yalan bir doğruyu örtmez ablacım. Arkadaşlar insanın kendi seçtiği ailesidir neden seni üzerken bile bile hayatında tutasın ki? Kangreni kesip atmak gerek

O kadar sogumustım kı bu sefer anneme geldıgımde uc gun olcak burdayım bırkez aramadım onu. Dusun bak. Eskıden buraya gelmeden haber verirdim ona geliyorum diye.
Zaten sogumusum ıcten ıce

Valla ya bisey sorarsın bısey olur sıkısır yalan soyler bir nebze anlarım, dupdururken yapıyor ve bunu anlamiyorum
Hiç uzme kendini. Canini sıktığınla kalirsin.
Benim de basima gelmisliği var tum iyi niyetinde arkadaş bildiğin insan arkandan iş ceviriyor. Sana baska soyluyor sonra gidiyor otekine baska. Bunu ogreninceki o hayal kirikligi cidden cok kotu. Ki sen onunla ilgili bildiğin seyleri bilmemezlikten gelirken yapiyor bide.
Ama hic ustunde durmadan, niye boyle yapti diye dusunmeden hayatindan cikaracaksin.
En guzeli bu.
Bunu hak ediyorlar çünkü.

Kırk yama kusuru örter de bin yalan bir doğruyu örtmez ablacım. Arkadaşlar insanın kendi seçtiği ailesidir neden seni üzerken bile bile hayatında tutasın ki? Kangreni kesip atmak gerek
Kesinlikle kaldı ki Kangrenı kesip atmada hem cesur hem basarılıyım.
Bunda neden sabrettim bilmiyorum
Bu da benim ayıbım olsun
Ne kangrenler attım yuvamı gozum gormedı
Bunlar kim ya

Kesinlikle kaldı ki Kangrenı kesip atmada hem cesur hem basarılıyım.
Bunda neden sabrettim bilmiyorum
Bu da benim ayıbım olsun
Ne kangrenler attım yuvamı gozum gormedı
Bunlar kim ya
Konduramıyoruz bazen sanırım karşımızdaki kişiye.
Yılların dostuymuşsunuz bir gedik açılır hayatında.
Ama içten içe üzülmektense yılları heba edip keyifli zamanları kâr saymak gerek sanırım

O kadar sogumustım kı bu sefer anneme geldıgımde uc gun olcak burdayım bırkez aramadım onu. Dusun bak. Eskıden buraya gelmeden haber verirdim ona geliyorum diye.
Zaten sogumusum ıcten ıce
Artik bitmis de ondan ... kimseye ayıp olur falan diye dusunme canin madem gormek istemiyor gorme

Malesef benı seviyor kafası herkeste vardır.
Yalan soyluyorsa bırı bize bızı sevmıyodur net.

Malesef benı seviyor kafası herkeste vardır.
Yalan soyluyorsa bırı bize bızı sevmıyodur net.
Evet sen onun konfor alanısın çünkü yıllardır seninle. Gözü görmüyor bile muhtemelen atıp tutarken. Çünkü biliyor sen hep varsın; eşten ayrılmak gibi ya da anne-babanın ölmesi gibi bir şey değil arkadaş, baki kalır hele de uzun süreliyse bazı şeylere göz yumulur hale gelir.
Karşıdakine daha çok tolerans gösterirsin çünkü senin seçtiğin ailendir.
Bunu kullanıyor. Yukarıda yazıldığı gibi psikolojik bir teşhis koymak koymamak orayı bilemeyiz ama artık hayatındaki vadesi dolmuş hatta geçmiş. Seninle arkadaşlığı muhtemelen onun minik pembe hayalci yaşam alanıymış. Bence bu duygusal bir istismar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…