Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Gercekten oyle. Hayatında herseyını anlattigi kasmadıgı cekınmedıgı ya bırıne soylerse diye endıselenmedıgı tek insanım.
Haklı da yargılamam cunku.
Deger verdıgım ve kimseden deger gormedıgı ıcın benden aldıgı degerı de seviyor.
Ben bukadar sevilmeye alısık degılım benı ne guzel seviyorsun diyen insan bu.
Bende cogu durumda uzuluyorum falan. Gercekten sevkat gosterıyorum ince davranıyorum. Kupemı begenıyor aynısını alıyorum falan buna.
Bu ıyıce kendını benım vazgeçilmezim sandı. Halbuki ben sevdıgım zaman herkse karsı boyleyım onun ozellıgı yok ben boyle seviyorum

Bu sefer anneme geldigimde onu aramadım bile normalde gelmeden haber verirdim plan yapardık, ben ıcten ıce ondan zaten sogudu m
Vadesi coktan doldu onun
Bakalım simdı mutsuzken kime anlatacak derdini. Dost kıymetı bilmeyen insanlardan nefret ediyorum

Evet evet iyice emin oldum istismara girmiş konfor alanı olmaya girmiş durum.
Senin için hem üzüldüm, çünkü dost kaybetmek acıdır; hem sevindim, çünkü gerçekten duygusal bir sömürüden kurtulmuş oldun.
İlişkilerin temeli alma-verme üzerine kuruludur. Aldığın kadar verir verdiğin kadar alırsan -duygusal, fiziksel vs.- ortak payda etmiş olursun. Bir taraf daha çok ödün verirse denge şaşar. Ödünü alan da vermekten sıyrıldığı için üste çıkıp her ihtimali iyice kullanır.
İnsan özünde kötü sanırım. Ya da fikren, ruhen dengini bulmak zor. Yıllar da değiştiriyor insanı.
Seni hiç üzmemesini, kaybetmemesini dilerdim belliki kıymetli bir arkadaşsın ama kıymet bilmez biri olmuş artık. Çok yazık

Ogluna sunnet yapacaktı ani oldu doktor yapılması lazım dedı
Bu da calısıyor o ara hazırlanmaya vakti yok falan.
Kına gecesi yapıcam evde yarınsı kestircem ama kına ıcın hıcbısey hazır degıl.
Sus falan yaptırmam lazım, yiyecekleri halletmem lazım dedı.
İki ablası ve sozde dunya kadar arkadası var
Ama bunları bana anlatıyor cunku, onlara anlatsa onlar bak ima ediyor bizden istiyor diyecekler ablaları da dahil buna.kendı agzıyla bunu da diyor.
Bende, dugunu de takı takıcam ama yakın arkadas sonucta kinası yakılınca cocuga hediye para veririm gene dıye dusunuyorum.
Bu boyle anlatınca instada sus yapan bir yer buldum telefonda konustum yazısmakla ikna edemedim yapan kisiyi cunku ıkı gun ıcınse istiyorum kınaya yetısmelı.
İkna ettim, sıparıs verdim
Ta ızmırden gonderdı yapan kısı, kendı kargona verme hızlı kargoya ver dedim
Sadece e kargo parası 40 TL verdim
Dusundum ugrastım suse ayrı hızlı kargoya ayrı Bı suru para odedım.
Helali hos olsun, o da kendine vakit ayırsın bunla ugrasmasın zaten hediye vercektımbarı bu olsun dedım.

Süsler eline gecınce bana ne yaptı biliyor musun ' sana cok kırıldım benneyanginlargordum sankı ben bunları alamayacakmısım gibi oldu sende acıdın gıttın aldın gıbı oldu' dedı.
Ilk soku bu olayda yasadım.
Kendısı havuzlu evde oturuyor acınacak durumda olmadıgını herkes bilir kendide biliyor
Hediyeye sevinse egosu zedelenecek ne yaptı aklınca fakir mıyisss bıssssss kafasına girdi

Sen kendine yeniden sus yaptır ben zaten hediye alacagım ıcın ugrasma ısın gorulsun bunun ıcın gezme yorul ma diye incelik yaptım acınacak durumda olmadıgını bahcendeki havuzda biliyor zaten olayı saptırma dedım.
Ve kırıldığımı net belli ettim.
Ben boyle yapınca bu sefer 'sevilmeyi bilmiyorum benı kimse sevmiyor ondan nası tepki vereceğimi bilemedim' e bagladı olayı.
Su olayda onu silmelıydım ben.

Bu yaptıklarından bırıne Sadece ornek
Ben hıc sevılmedım dedıkce bu bende salak, habıre sevip psikolojisı bozuk ondan boyle diyorum.
Suc bende.

Yaz dizilerindeki holding sahibi beyler gibi sevmeyi bilmiyorum muhabbeti falan... Ama koskoca kadın yani komik oluyor. Bilemem durumunu belki çocukluğu kötü geçti ya da ailesi yoktu -ki ablaları varmış-, ya da sahiden aile sevgisi görmedi.
Bu yaşa kadar illaki arkadaşı olur sevmeyi öğrenir ki olmuş arkadaşı da değer veren seven.
Kıymet bilmemiş işte.
Düşe kalka öğreniyoruz bazı şeyleri sanırım akıl veriyormuş gibi konuşmak da garip geliyor zaten etim ne budum ne yaşınız benden büyük bu yüzden özür dilerim. Ama aşmış hanımefendi. Suç sizde değil iyi niyetinizde bence. Salın gitsin yahu. İnce bir düşüncenin kıymetini pek yakında anlar

Estağfurullah etim ne budum ne olur mu, yasla ılgısı yok bu olgunlugun fıtrat meselesi ve sen son derece olgunsun. Duygusal istismar olarak olaya hıc bakmamıstim, sayende baktım ve mantıksız da gelmedı.
Akil akıldan ustundur iste.

İyi niyetimi yargılayıp asıyorum bu son olsun sarkı sozunu alnıma yapıstırcam bundan sonra.

Ne yalnızlık ne de yalan üzmesin seniiiğ
Doğarken ağladı insan, bu son olsun bu sooon
Keşke önce benim aklıma gelseydi şarkıyı yollayıp jest yapardım

Hayır yani daha da somurtursan bende şebeklik bitmez seni özel mesajdan taciz ederim bol bol da ondan soruyorum hemen geldiim
Canımsın ya
Karsılıklı dunya kadar guzel sey Yasadıgın insanlar bOyle ilgilenmıyor kırdıktan sonra ama sen hala yazıyorsun bana
Kkyı buyuzden seviyorum, burda hem objektif olunabiliyor hem insanlar kafa yoruyor birbiri ıcın.
Cok sagol worshipcım

bugün sen beni merak edip yazdın ya, al yazmalım filmindeki gibi “elini tutum, sıcacıktı; yüreği elimdeymiş gibi” repliğini yaşadım. Zor duruma düştüğümde en en yakın akrabam kan bağım sandığım insanlar bir nasılsın demeden geçip gittiler. O zaman anladım yani böyle şeylerin ne kadar kıymetli olduğunu. Elimden gelen ne varsa yapmak istedim o yüzden sadece. Umarım daha iyisindir umarım hep mutlu olursun

Amin worshipcım, sende ınsallah hep iyi insanlarla karsılasırsın hayatın boyunca kimse uzmez haksızlık etmez sana.
Daha ıyıyım tabiki de, en azından abartmadıgımı biliyorum. Bende hep Kucuk bisey de ben mi abartıyorum durumu vardır.
En azından ıcım rahatladı.
Senı merak ettıgım de de soyledım sımdı de soyluyorum, kapım her zaman acık. Insallah mutluluğunu paulasmak ıcın gelirsin orası ayrı tabı

Bu arada al yazmalım demısken oyumu cemsitten yana kullanıyorum cemsit huzurdur

Bana yüz vermeyin bu ara depresifim agresifim kompleksliyiiim bin tane şeye yetişmeye çalışıyorum ha şu köşecikte başınızın etini yerim
Benim de kapım herkese açık, azıcık dertlenen gelebilir. Böyle bir hava yakaladıysak ne mutlu

benneyanginlargordum canım benim ya neler yapmış öyle bildiğin görgüsüz ayarsız biri için kırılmaya üzülmeye gerek var mı? Takma yeminle gamsız olucan ki mutlu olasın. Ederinden fazla değer vermiceksin. Benim boşanan arkadaşım var demiştim ya. Bak bu karşı tarafa neler yapmıştı bana kendı yaptıklarını karşı taraf yapmış gibi anlatmıştı. Ben kalkıp başka şehire sırf yalnız kalmasın diye düğününe gittim çocukluk arkadaşları gelmemişti. Evlenince öğrendim ki benim hakkımda bile atıp tutmuş. Ben burnumu yaptırmıştım. Eğrilik ve geniz etleri vardı dedim hazır bıçak altına yatıcam estetik olsun dedim. Geniz etlerimden dolayı dişlerimde bozulmuştu çarpıklaşmıştı çene yapım bozulmuştu. Diş teli taktırcaktım araştırdım dişler eski yerine geliyormuş arkadan ömürlük tel falan takma olayı var dıye istemedim boyları kısaydı aşınmıştı zaten dedim yarı parasını vereyim istediğim gibi olsun porselen yaptırdım. Arkadaşım kocasının arkadaşları sevgılılerı eşleri grubca otururken ben nerden aklına gelmişsem elektra her yerını yaptırdı burnu dişleri estetik botoks dolgu her şeyi yaptırdı güzelleşti diye sakız yapmış. Yaa zaten saklamam keyfım ıstedı yaptırdım ama yapmadığım dolgu botoks sözde yaptırmışım bıne bın katıp anlatmış. Ya benı orda tanımayan arkadaşı bile ne güzel kendine bakıyor bende burun estetiği istiyorum çok güzel bir kız diye beni övmüş Ama arkadaş dediğim benim üzerimden ego tatmını yapıyor yok esra çok para harcar babası iki bin liraya ayakkabı alır vs diye erkek arkadaşıma beni kötülemiş

Bak iste su durum tum eziklerde var bence, bırı seni ovmus ya guzel kız diye... Anında olmayan estetiklerı sıralamıs ki yaptıradabılırsın.
Duzgun ınsan olsa dost olsa, bırı senı ovdugunde guzeldır benim arkadasım hemde cok iyidir der . Ovgu hosuna gider
Ama bu ezık oldugu ıcın guzel ama estetik guzelı demek ıstemıs.

İnsan merak ediyor,benı ne zamandır kıskanıyordu sevmiyordu dıye.
Simdı bu kız hesapta kankan ya, acaba senı ne zamandır sevmeyip kıskanıyordu da sevgini kullandı kimbılır

Ben dusman severım, net olacak dusman olacak.. Ben dost gorunumlu dusmandan korkarım. Sen aglarken ıcten ıce sevinir boylesı.

Korkunc bunlar ya.

Ben üniversite 5 kızdık bu da o grubumuzun liseden en yakın arkadaşıydı yatay geçişle bize geldi. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Eşinin arkadaşıydı sevgilim düğüne gitmeden beni aradı böyle biri var resimlerini attım diye benim haberim yok. Çok şükür erkek arkadaşım tam aradığım biri çıktı. Onun evinede gittiklerinde beni başta övüp sevgili olmamızı istemişti sonradan beni çocuğa kötülemiş Bunları erkek arkadaşım artık dayanamamış bana anlattı. Arkadaşlar ortak olunca o gün anlattıklarında da yanındaki arkadaşları arayıp sevgilşn hakkında atıp tutuyor diye anlatmışlar. Ki erkek arkadaşımda farklı şehirde o da benim gibi arkadaşı için gitmişti. Onun evine gittiklerinde bile aaa şimdiden elektarayı hediyelere boğuyorsun şımartma onu o kadar yok bak esranın durumu ıyı ılerde çok para harcar şu bu diye kötülemiş bizim ki de baksın benim hoşuma gidiyor kendine bakması nasıl mutluysa onu yapar benim gücüm yettiği kadar ne isterse yapar yetişemediğimde bir ay istediğini alamayabilirşm ama sonra ki ay alırım her şeyi diyip lafı yapıştırmış. Ben bunları en son duydum. Geçenlerde boşanmış aradı elektra şimdi sen kızsın babanın arabaları erkek kardeşine kalır ama biz iki kız olduğumuz için bize direk kalıcak her şey diye saçmalamaz mı bende dayanamadım biz de erkek kız ayrımı yok aksıne babam birimize bir şey alırsa hepimize yapar dedim daha da ne arıyor ne soruyor kurtuldum

Basarisiz evlilik yapmıs, otursun bir soluklansın kendine zaman versin bıraz kalbindeki pıslıgı arındırsın.. Ama yok, tek dert ailelerden kalacak miras.

En guzelı olmus aramayı sormayı kesmıs senı de yormamıs hıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…