- 27 Aralık 2016
- 1.155
- 5.266
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.921
Ahha bu da diğer kız işte. Kaç profilin var...Iyice not düs o erosa unutmasin yakisikli, bi hayli zengin, bi hayli kismi onemli bak
Okları regen atacak gelmemesi imkansız sen atla gel hemenYangincim sen yarin bi test et geliyor mu bakalim ona gore geleyim asfagjaka
Erosa da guvenmiyorum ben
Tamam eros not alıyor ne vereyim abimeIyice not düs o erosa unutmasin yakisikli, bi hayli zengin, bi hayli kismi onemli bak
Ayy bır ara bende tarıt baktırmıştımda tırt çıktı biri bildi onun söyledikleri çıkar mı bilmemBı ara tarota sarmıstım.kart falan aldım.
Arkadaslarımda sardı sayemde.
Bır kac surdu.
Simdı sorsan kartlar nerde inan yerını bılmıyorum.
Bı sure sonra sıkılıyorum ama ilk etapta delı sarıyorum
Bu burç murç işleri nassıll oluyormuş ya. Dün sizden heves edip gittim doğum saatimi öğrendim.
Garip bi harita çıktı kurcalarken renkli çizgileri var daire içinde falan.
Kendimi mağaraya resim çizen insanlar kadar cahil hissediyorum
O da bakıyor şu an.Bı ara tarota sarmıstım.kart falan aldım.
Arkadaslarımda sardı sayemde.
Bır kac surdu.
Simdı sorsan kartlar nerde inan yerını bılmıyorum.
Bı sure sonra sıkılıyorum ama ilk etapta delı sarıyorum
AafahakaAhha bu da diğer kız işte. Kaç profilin var...
Yüce Eros beni mahcup etmeOkları regen atacak gelmemesi imkansız sen atla gel hemen
Ha gayret regen okuna kuvvetOkları regen atacak gelmemesi imkansız sen atla gel hemen
Hahahahaha ahahah agzın yana kayıyomus Allah muhafazaO da bakıyor şu an.
Yasaklı konuya girmeden özet; dedikleri çıkıyormuş.
Tedavi falan da gördü aslında. Kuzum dedim sen iyi değilsin. Gözlerini “belertti” ne diyeyim çarpılmaktan korktum
İçinden geçirirken tam liste vereceksin. Ben mesela araba istiyorum. Yolda görünce gökyüzüne bakıp parmağımla işaret ederek “ıhı bu” diyorumAafahaka
Onlar benim ustadim hep onlardan kaptim bunlari
Yoksa ben halaaa ammaan insan olsun yeter modundaydim
Sifatlari cogaltmak lazimmis
Ben dinlemeyi cok seviyorum yaAyy bır ara bende tarıt baktırmıştımda tırt çıktı biri bildi onun söyledikleri çıkar mı bilmem
Bendee ya kahve falı vs dinliyorum ama kusa sürüyor hatta biri yan masada oturan arkadaşıma seslendi adıyla elektrayla çok uğraşıyorsun diyeBen dinlemeyi cok seviyorum ya
Aha bunu da not ettim biri cikarsa karsima aha bunu istiyorum diyecegimİçinden geçirirken tam liste vereceksin. Ben mesela araba istiyorum. Yolda görünce gökyüzüne bakıp parmağımla işaret ederek “ıhı bu” diyorum
Adamın yüzüne yüzüne yapma da karakollardan toplamayalım seniAha bunu da not ettim biri cikarsa karsima aha bunu istiyorum diyecegim
Oha sunu yasasam korkudan kacardımBendee ya kahve falı vs dinliyorum ama kusa sürüyor hatta biri yan masada oturan arkadaşıma seslendi adıyla elektrayla çok uğraşıyorsun diye
Kadın zaten arkama bakarak hızlı hızlı konuşuyordu korkuyordukOha sunu yasasam korkudan kacardım
Yawww belki ise yararAdamın yüzüne yüzüne yapma da karakollardan toplamayalım seni
Tamam teyze sensin der kosar adım kacardımKadın zaten arkama bakarak hızlı hızlı konuşuyordu korkuyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?