Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Yalnızım çünkü atanamadım çünkü atanamaz iş sahibi olmazsam karşıma işsiz güçsüz kişilerin çıkacağına inandırıldım.O değersizlik duygusuyla adım atamıyosun.

Yalnızım çünkü atanamadım çünkü atanamaz iş sahibi olmazsam karşıma işsiz güçsüz kişilerin çıkacağına inandırıldım.O değersizlik duygusuyla adım atamıyosun.
Lutfen boyle dusunme.
Niye degersız olasın kendine haksızlık etme.
En kısa zamanda ınsallah atanırsın, insanın kısmeti bazen evde otururken ayagına geliyor.
Hayat suprızlerle dolu.
Kendını asla degersız hissetme.

27 ye gircem hala atanamadım hayırlı zaman değilmiş diyorum öyle bak sende belki atansam ki biz doğu da kötü yerlerde oluyoruz başıma belkıde bir iş gelcekti diyorum o yüzden çalış hayırlısı de

Tabi her şeyin hayırlısı ama yaş ilerledikçe karamsar oluyo insan.Ben de 28 yaşındayım bu zamana kadar hep günü kurtaran adamlar çıktı karşıma sorumsuz..Olayın benim de bir yerlere gelemememle bağlantılı olduğunu düşünür oldum.Atanamazsam hep böyle tiplere şükredecekmişim gibi geliyo.

Iyi geceler kızlar ben yavaştan kaçıyorum.. benneyanginlargordum Eros uma iyi davran yarın çok çok güzel bir gün olsun
İyi geceler Allah rahatlık versin regencımmmmınsallah guzel bır gun olur hepimizin ıcın opuldun oklar emın ellerde hıc merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…