- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.280
- 548
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.941
Kız sonra taciz edildim diye başına iş açarlarAha bunu da not ettim biri cikarsa karsima aha bunu istiyorum diyecegim
Aksjs ya dene bi ama ne bileyim. Bu da olmazsa artık saçından sürüyüp mağaraya götürmece skdkYawww belki ise yararBugune kadar demedigim icin olmadi belki de
Ünide yok mu yakışıklı asistanYawww belki ise yararBugune kadar demedigim icin olmadi belki de
Yaaa istemek de suç olmusKız sonra taciz edildim diye başına iş açarlar
Magaramin erkeği gel hele şöyleAksjs ya dene bi ama ne bileyim. Bu da olmazsa artık saçından sürüyüp mağaraya götürmece skdk
Hep evli kuzum yaaÜnide yok mu yakışıklı asistan
O virus herkesın arasına girdi Allah belasını versin be Bı bitemedi gıttı.Hep evli kuzum yaa
Birkac kisi ile tanistim bekar ama bir iki kez gordum araya virus girdi sonra. Su an yuzlerini bile hatirlamiyorum
Hayatimizin askini virus yuzunden kacirdik belki deO virus herkesın arasına girdi Allah belasını versin be Bı bitemedi gıttı.
Göz zinası işte. Napalım o da tamponunu örtseymişYaaa istemek de suç olmus
Worship yoldaki arabalari taciz etme o zaman
Nedense çoğu da çapkın boşver neyseHep evli kuzum yaa
Birkac kisi ile tanistim bekar ama bir iki kez gordum araya virus girdi sonra. Su an yuzlerini bile hatirlamiyorum
Lutfen boyle dusunme.Yalnızım çünkü atanamadım çünkü atanamaz iş sahibi olmazsam karşıma işsiz güçsüz kişilerin çıkacağına inandırıldım.O değersizlik duygusuyla adım atamıyosun.
Ayyy evet aslinda uniden istemiyorum hicNedense çoğu da çapkın boşver neyse
27 ye gircem hala atanamadım hayırlı zaman değilmiş diyorum öyle bak sende belki atansam ki biz doğu da kötü yerlerde oluyoruz başıma belkıde bir iş gelcekti diyorum o yüzden çalış hayırlısı deYalnızım çünkü atanamadım çünkü atanamaz iş sahibi olmazsam karşıma işsiz güçsüz kişilerin çıkacağına inandırıldım.O değersizlik duygusuyla adım atamıyosun.
Çözemedim onlarda ki ayağıAyyy evet aslinda uniden istemiyorum hic
Iyyy tanidikca nefret ettim
Ben leş diyorum kisacaÇözemedim onlarda ki ayağı
27 ye gircem hala atanamadım hayırlı zaman değilmiş diyorum öyle bak sende belki atansam ki biz doğu da kötü yerlerde oluyoruz başıma belkıde bir iş gelcekti diyorum o yüzden çalış hayırlısı de
İyi geceler Allah rahatlık versin regencımmmmIyi geceler kızlarben yavaştan kaçıyorum.. benneyanginlargordum Eros uma iyi davran yarın çok çok güzel bir gün olsun
İyi gecelerIyi geceler kızlarben yavaştan kaçıyorum.. benneyanginlargordum Eros uma iyi davran yarın çok çok güzel bir gün olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?