- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.280
- 548
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.961
Daha genç bir yaş artık eskisi gibi değil ki artık 30 unda insanlar bir şeylere adım atıyor okul iş hayatı derken anca zaten . Hayırlısıyla atan karşına iyi insanlar çıkıcaktır.Tabi her şeyin hayırlısı ama yaş ilerledikçe karamsar oluyo insan.Ben de 28 yaşındayım bu zamana kadar hep günü kurtaran adamlar çıktı karşıma sorumsuz..Olayın benim de bir yerlere gelemememle bağlantılı olduğunu düşünür oldum.Atanamazsam hep böyle tiplere şükredecekmişim gibi geliyo.
1.80 esmer kara kaş kara gözlü inşaat mühendisi kardeşim var ama sana büyükYani cerrah şart değil de şöyle referans olabileceğiniz genç yiğen ve kuzenlerinize beni elden ele itelerseniz sevinirim sndjd
GünaydınBir pazar günü,sabahın 6.30un da çocuğun uyanırsa seni de kaldırır, aman bugün pazar iş yok yatakta tembellik yapasım diyemezsinGünaydın herkese
Biz teklerde 11-12'ye kadar uyumacalar falanBir pazar günü,sabahın 6.30un da çocuğun uyanırsa seni de kaldırır, aman bugün pazar iş yok yatakta tembellik yapasım diyemezsinGünaydın herkese
1.80 esmer kara kaş kara gözlü inşaat mühendisi kardeşim var ama sana büyük
Herkes boy göz saç ve meslek bilgisi veriyor. Sevgi bu mu.. yaş kaç ansnsj1.80 esmer kara kaş kara gözlü inşaat mühendisi kardeşim var ama sana büyük
Bekar kardesın mı var asdfshsjsKendime değil kız ben evliyim
Ahahahha topik amacına ulaşıyor mu
Hahahahah cidden cümlenin başına inamıstım agagshjskagdk yaş kac heeHerkes boy göz saç ve meslek bilgisi veriyor. Sevgi bu mu.. yaş kaç ansnsj
Tunaydın regencım hadi ınsallahAhahahha topik amacına ulaşıyor mutünaydın kızlar
Sen ne yapiyon burada denizde degil misinTunaydın regencım hadi ınsallah
Bır bucuk gibi cikıcaz regencım yeni uyandı kuzenim falan ben hazırım onu bekliyorumSen ne yapiyon burada denizde degil misinEros isini yapmıyor mu yoksam
Hee tamam o zaman dedim Eros kaytariyor mu isini yapmıyo muBır bucuk gibi cikıcaz regencım yeni uyandı kuzenim falan ben hazırım onu bekliyorum
Hahahahaha aminHee tamam o zaman dedim Eros kaytariyor mu isini yapmıyo muo zaman iyi yüzmler ve bol tanışmalar diliyorum canım
Yaa dur bakalm yaz daha yeni basliyor yine gidersin denizeHahahahaha aminyok yok bugun gittim gıttım gitmedim bıdaha denız goremıcem
Mecbur gıtcem yanı
Cümlenin sonuna doğru test kitabının olduğu masaya oturmuştum ondan olduHahahahah cidden cümlenin başına inamıstım agagshjskagdk yaş kac hee
Ben de 20li yaşların başında sabaha karşı uyurdum, öğlen uyanırdım hey gidi günlerBiz teklerde 11-12'ye kadar uyumacalar falan
Günaydinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?