- 7 Mart 2018
- 1.331
- 3.783
- 133
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #3.981
Bekar kardesın mı var asdfshsjs
Kesinlikle katıliyorum sanaBekar kız çok etrafımda. Erkek yok, var da yok. Kimseyle tanıştırmam yani. Erkekler kötü kızlar hep iyi
Biz teklerde 11-12'ye kadar uyumacalar falan
Günaydinnnn
Mayısta 33 olduKaç yaşında kardeşin
Önce gözüme sonra gönlüme oluyor sanırımHerkes boy göz saç ve meslek bilgisi veriyor. Sevgi bu mu.. yaş kaç ansnsj
Biz de de tam tersi erkek çok kız yokBekar kız çok etrafımda. Erkek yok, var da yok. Kimseyle tanıştırmam yani. Erkekler kötü kızlar hep iyi
Ya da kahvaltıya gitseydiniz alfkgşsşfdlgksöylemesi ayıp yeni uyandım
çünkü koca ve çocuk yok
ama keşke olaydı da erken kalkıp kahvaltı hazırlasaydım :)
Çok yatinca sirtim agriyor biliyon mu ondan sey etmiyorum bensöylemesi ayıp yeni uyandım
çünkü koca ve çocuk yok
ama keşke olaydı da erken kalkıp kahvaltı hazırlasaydım :)
Ya da kahvaltıya gitseydiniz alfkgşsşfdlgk
Çok yatinca sirtim agriyor biliyon mu ondan sey etmiyorum ben
Ciftler cocuklular bilmez
Niye kız kahvaltının da tadı bir ayrı oluyor, evet evde de yapılacak şeyler ama sabahın erken saatlerinde insanın içi açılıyor, keşke Türkiye de olsaydım şuanay ben dışarıda kahvaltı pek sevmem çünkü evde daha güzelini daha uyguna hazırlarken dışarıda saçma sapan 2 peynire anlamsız para veriyosun :)
ha alkollü malkollü şeylere, akşam yemeklerine acımam öderim :)
Mayısta 33 oldu
Ben bi 10 dk önce süpürdümevi süpürücem ama yani sonuçta babam da dırdır etmez :) hatta çalışıyosun ben yapiyim bile diyebilir fjklsfkl
Iste tam sultanlik yaaevi süpürücem ama yani sonuçta babam da dırdır etmez :) hatta çalışıyosun ben yapiyim bile diyebilir fjklsfkl
Bu işler kısmet, çevremde var kadının erkekten büyük olduğu ilişkiler olur yani neden olmasın, ben bile artık kendimden küçük bile olabilir diye düşünüyorumTüh bizim kız 34 yaşında. İç mimar kendisi. Anlaşırlar gibi gelmişti ama yaş olmadı
Niye kız kahvaltının da tadı bir ayrı oluyor, evet evde de yapılacak şeyler ama sabahın erken saatlerinde insanın içi açılıyor, keşke Türkiye de olsaydım şuan
Iste tam sultanlik yaa
Bu işler kısmet, çevremde var kadının erkekten büyük olduğu ilişkiler olur yani neden olmasın, ben bile artık kendimden küçük bile olabilir diye düşünüyorum
Biz de de tam tersi erkek çok kız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?