- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.001
Ha evet bak o var. Özellikle kahvaltı için,çeşidi bol olan yerlere giderim ben de. Cafelerinkini ben de sevmiyorumbir iki yer var oralara gidiyorum ama standart serpme veren yerleri sevmiyorum :)
Abim de bekâr 36 yaşında
Yaniii flört zamanlarımda benim de oldu benden küçüklersevgilim benden 3 yaş küçük hiç sıkıntı olmadı valla :)
Bu işler kısmet, çevremde var kadının erkekten büyük olduğu ilişkiler olur yani neden olmasın, ben bile artık kendimden küçük bile olabilir diye düşünüyorum
Ben de dışarıda yemek olayını bir kahvaltı da seviyorum. Eşimle 2 termos çay bitiriyoruz nerdeyse hakkını veriyoruz yani aşfjfksşfay ben dışarıda kahvaltı pek sevmem çünkü evde daha güzelini daha uyguna hazırlarken dışarıda saçma sapan 2 peynire anlamsız para veriyosun :)
ha alkollü malkollü şeylere, akşam yemeklerine acımam öderim :)
Ahhahajaja. Saatli bomba varmış aramızda bak bak hiçte demiyor görüyonuz mu gizlarAbim de bekâr 36 yaşında
Ben eşimden 2yaş büyüğümTüh bizim kız 34 yaşında. İç mimar kendisi. Anlaşırlar gibi gelmişti ama yaş olmadı
Kefil olacağım çevremde o kadar erkek var ki. Eşimin arkadaşı ile kendi kız arkadaşıma ayarladım. yalnız ben diğer kızı ayarlamaya çalışırken eşim öbürünü söyledi beni dinlemedi. kız çocuğu neden kabul etmedi biliyor musun çocuğun boyu çok uzunmuş ladkglsşsgşhjlhSizin oğlanlarla bizim kızları baş göz edelim
Millet uzun isterKefil olacağım çevremde o kadar erkek var ki. Eşimin arkadaşı ile kendi kız arkadaşıma ayarladım. yalnız ben diğer kızı ayarlamaya çalışırken eşim öbürünü söyledi beni dinlemedi. kız çocuğu neden kabul etmedi biliyor musun çocuğun boyu çok uzunmuş ladkglsşsgşhjlh
Ben eşimden 2yaş büyüğüm
Bence kız kısaydı. Kızın boyu 1.60 yoktu. Çocuk 1.85 1.90 gerçi bu olaydan sonra kızla arkadaşlığımı bitirdimMillet uzun isterçok mu uzundu ki
Evet öyle durumlarda sıkıntı olabiliyor ama belli bir yaşı geçtiği zaman 2 yaş 3 yaş çok fark etmiyor. Ben 30 yaşında evlendim eşim 28 yaşındaydıBenim çevremde de var canım olmaz diye demedim ben. Zaten arkadaşlıkları hep kendinden küçük oldu ama hiç biri evliliğe gitmedi.
Topiğin görümcesi olacağım. Sonra BDV beni çekiştirirsinizBu topicten pek yakinda dugun cikacak gibi gidisat onu gosteriyor
Bu topicten pek yakinda dugun cikacak gibi gidisat onu gosteriyor
Seni cekistirmek icin ayri topic acarizTopiğin görümcesi olacağım. Sonra BDV beni çekiştirirsiniz
Bence olabilir bir gorussunlerBi çay içsinler mi sence
Böyle gelinler olmaz olsunSeni cekistirmek icin ayri topic acariz
Kalbi kazan gibi kararmis olan gorumce baslikli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?