Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Bu işler kısmet, çevremde var kadının erkekten büyük olduğu ilişkiler olur yani neden olmasın, ben bile artık kendimden küçük bile olabilir diye düşünüyorum

Öyle tabi. Bu kızımızın hep ya ay farkıyla küçük ya da yıl olarak küçük arkadaşlıkları oldu.

Ben de dışarıda yemek olayını bir kahvaltı da seviyorum. Eşimle 2 termos çay bitiriyoruz nerdeyse hakkını veriyoruz yani aşfjfksşf

Sizin oğlanlarla bizim kızları baş göz edelim
Kefil olacağım çevremde o kadar erkek var ki. Eşimin arkadaşı ile kendi kız arkadaşıma ayarladım. yalnız ben diğer kızı ayarlamaya çalışırken eşim öbürünü söyledi beni dinlemedi. kız çocuğu neden kabul etmedi biliyor musun çocuğun boyu çok uzunmuş ladkglsşsgşhjlh

Millet uzun ister çok mu uzundu ki

Benim çevremde de var canım olmaz diye demedim ben. Zaten arkadaşlıkları hep kendinden küçük oldu ama hiç biri evliliğe gitmedi.
Evet öyle durumlarda sıkıntı olabiliyor ama belli bir yaşı geçtiği zaman 2 yaş 3 yaş çok fark etmiyor. Ben 30 yaşında evlendim eşim 28 yaşındaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…