- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.021
Ne var sanki topuklu giyerdi. Elinden fırsatı kaçırmışBence kız kısaydı. Kızın boyu 1.60 yoktu. Çocuk 1.85 1.90 gerçi bu olaydan sonra kızla arkadaşlığımı bitirdim
HahajajajaTopiğin görümcesi olacağım. Sonra BDV beni çekiştirirsiniz
karanlık kızlar kimse yok
Kuzum bunlar gözeneklere iyi geldi mi, siyah noktaya iyi gelen şeyler genelde gözenekleri de sıkılaştırıyor ya o nedenle sordumKizlar siyah noktalar icin fiddy methodu var. Ben bir suredir yapiyorum cidden ise yariyor. Bha tonik, kil maskesi ve yağ bazli temizleyici (ya da micelar su) ile yapiliyor. Bu yonteme bir bakin.
Hosgeldin muzlupudingYaa konuya bir kişi beni etiketlememiş o kadar da etkileşim halindeyizLexacommander M MrsDelfino en bekarlardan biri de benim halbuki
Hoş geldinYaa konuya bir kişi beni etiketlememiş o kadar da etkileşim halindeyizLexacommander M MrsDelfino en bekarlardan biri de benim halbuki
Evet canim epey kuculttu duzenli kullanimda tamamem yok edecek gibiKuzum bunlar gözeneklere iyi geldi mi, siyah noktaya iyi gelen şeyler genelde gözenekleri de sıkılaştırıyor ya o nedenle sordum
Ya ben yatak örtüsü ve yorganla yatıyorumPikelere yastıklara dolanaraktan çile doldurmacaa.
Sen napıyosun pambık şeker?
Hoşbulduk yangın hanımHosgeldin muzlupuding♥
Ya hemen her konuda sitem ediyorum kara talihime nasıl bilmezsinHoş geldinBen bilmiyordum bekar olduğunu
Yaa buna çok sevindimEvet canim epey kuculttu duzenli kullanimda tamamem yok edecek gibi
Ben Cosrx markasininkini kullaniyorum. Asit urunu olduğu icin cildi yavas yavas alistirmak gerekiyor. Irrite edebilir yoksa. O yuzden asit orani dusuk olanla baslanmali. Bu markaninki gayet yeterli geliyor. Sadece t bolgeme haftada 2 kez yapiyorum. Burun ustundeki o puturlu kirli goruntuyu azaltti makyaj yapinca falan daha temiz duruyor.Yaa buna çok sevindimpeki hangi marka bha kullandığımızın önemi var mı ?
Teşekkür ederimBen Cosrx markasininkini kullaniyorum. Asit urunu olduğu icin cildi yavas yavas alistirmak gerekiyor. Irrite edebilir yoksa. O yuzden asit orani dusuk olanla baslanmali. Bu markaninki gayet yeterli geliyor. Sadece t bolgeme haftada 2 kez yapiyorum. Burun ustundeki o puturlu kirli goruntuyu azaltti makyaj yapinca falan daha temiz duruyor.
Rica ederimTeşekkür ederimyöntemi detaylıca araştırıp başlayayım ben de
Hepsi genc ayol Cocugum yasında agagagagagaga gercekler Yuzume vurulduHerkesi kapmışlar
Alacagi olsun o erosunHepsi genc ayol Cocugum yasında agagagagagaga gercekler Yuzume vuruldu
Benim de bi arkadaşımın arkadaşı bakmıştı kahve falı bana. Adında şu şu harfler olan biriyle görüşüyorsun dedi. Bildi yani, arkadaşlarımın haberi yoktu o aşamada. Bu kişi sana çok büyük bir kötülük yapacak dedi ve bildiBendee ya kahve falı vs dinliyorum ama kusa sürüyor hatta biri yan masada oturan arkadaşıma seslendi adıyla elektrayla çok uğraşıyorsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?