- 30 Mart 2020
- 919
- 2.769
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.041
Teşekkür ederim canımRica ederim
Ise yaramayan kimseye denk gelmedim nette su gune kadar herkes faydasini gormus.
Ayy ınanmıyorum arada ama bır kadın öyle şeyler dedi ki bıldı uçuk şeylerı bildi. Ama günahada girmek istemiyorum inanıpBenim de bi arkadaşımın arkadaşı bakmıştı kahve falı bana. Adında şu şu harfler olan biriyle görüşüyorsun dedi. Bildi yani, arkadaşlarımın haberi yoktu o aşamada. Bu kişi sana çok büyük bir kötülük yapacak dedi ve bildiBir daha denk gelemedik o kızla ama tekrar baktırmak isterdim ona
Ben galiba yanığım. Murat Övüç’ün dediğinden..Ya ben yatak örtüsü ve yorganla yatıyorum
Dalga dalga dalgalanıyorrrr adfgjklBen galiba yanığım. Murat Övüç’ün dediğinden..
Kedim de üstüme yatıyor sıcacık sıcacık mutlu oluyorumBen galiba yanığım. Murat Övüç’ün dediğinden..
Corsx güneş kremini kullanıyorum. Hiç ağırlık yapmıyor. SevdimBen Cosrx markasininkini kullaniyorum. Asit urunu olduğu icin cildi yavas yavas alistirmak gerekiyor. Irrite edebilir yoksa. O yuzden asit orani dusuk olanla baslanmali. Bu markaninki gayet yeterli geliyor. Sadece t bolgeme haftada 2 kez yapiyorum. Burun ustundeki o puturlu kirli goruntuyu azaltti makyaj yapinca falan daha temiz duruyor.
Yukarda yorumda bahsetmislerdi sanrm rengi gri degildi öyle farkettim gelsin artık özletti
Yemek yaptım oturdum kendim yiyorum, oğlum 2 kaşık yedi bıraktıKızlar napıyosunuz
Hahahahaha yaYemek yaptım oturdum kendim yiyorum, oğlum 2 kaşık yedi bıraktıŞimdi de gitmiş topuklu ayakkabılarımdan birini giymiş yürümeye çalışıyor
Erkek çocuğunun giymesi ayrı bir komik oluyorHahahahaha ya
Kucukken hepimiz gıyıyoduk, buyudum hıc sevmiyorum topukluyu
Cok tatlı cocugun
Hıcbısey canım eve geldim dus aldım bu aksam serefıme agahagagahaha mangal varErkek çocuğunun giymesi ayrı bir komik oluyorçok tatlı evet ama çok fena
Sen naptın
Kedim ve bilgisayarım kucağımda birlikte maç izliyoruzKızlar napıyosunuz♥
Hahahahahaha no, hep gencler vardıKedim ve bilgisayarım kucağımda birlikte maç izliyoruzSen ne yapıyorsun, buldun mu birilerini plajda
Yanlış sahile gitmişsindir belkiHahahahahaha no, hep gencler vardı
Bizden gecmıs bu isler onu anladım
Bdv leri okuyorumKızlar napıyosunuz♥
Regene guvendım yanlıs yere yonlendırmez o benı, flort ıcın fazla buyugum bence benYanlış sahile gitmişsindir belki
Uuuu çok severimHıcbısey canım eve geldim dus aldım bu aksam serefıme agahagagahaha mangal var
Elı bos dondum........
Uzanıyorum simdı de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?