- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.061
Evet olabilirYanlış sahile gitmişsindir belki
Keske gelme sansın olsa yesek kahve ıcsek sohbet etsek, reelde kı sahte dostlarımdan o kadar sıkıldım kiUuuu çok severim
Ahhaah eros a kapida bekle dedim oku atmadan gelmeyesin buralara sakınRegene guvendım yanlıs yere yonlendırmez o benı, flort ıcın fazla buyugum bence ben
Gorucu usulune bakıcam artık.......
Saka tabiki
Sağol canımKeske gelme sansın olsa yesek kahve ıcsek sohbet etsek, reelde kı sahte dostlarımdan o kadar sıkıldım ki
Malesef.Sağol canımya insanoğlu işte. Değişkenlik gösterebiliyor,dost bulmak kolay değil gerçekten
Okun yönünü bulamamış erosAhhaah eros a kapida bekle dedim oku atmadan gelmeyesin buralara sakın
Uzanıyorum öyle haberlere bakıyorum sen kuzuKızlar napıyosunuz♥
Okun yönünü bulamamış eros
Hahahahaha pollyanna ıs backbenneyanginlargordum kuzuma "bay dogru" bir bey ile kaynastr dedim ondan bulamamstr o sahildeki herkes bay yanlış ve uygunsuzmus demek ki kapısinda bekliyor rahat olun
İyiyim cıcek, uzanıyorum ben de napayımUzanıyorum öyle haberlere bakıyorum sen kuzu
Evde bonen yoksa alışveriş poşeti kullanabilirsinsaçımda yumurta ve yağ karışımı var.
uzanamıyorum sdjflsdkfş
Ooo sac bakımlarıda yapılmıssaçımda yumurta ve yağ karışımı var.
uzanamıyorum sdjflsdkfş
Ben hiç yumurta süremedim, süremem desaçımda yumurta ve yağ karışımı var.
uzanamıyorum sdjflsdkfş
Yumurtaya ne dokunanılıyorum ne yiyebiliyorumsaçımda yumurta ve yağ karışımı var.
uzanamıyorum sdjflsdkfş
Evde bonen yoksa alışveriş poşeti kullanabilirsinBen hep öyle yapıyorum. Saçların sıcak durursa daha iyi işler maske :)
Ben hiç yumurta süremedim, süremem deama iyi geliyormuş diye duymuştum
Yumurtaya ne dokunanılıyorum ne yiyebiliyorum
Kotu kokmuyor mu suan
Arındırmasını nasıl yapıyorsun, koku kalmıyor mubana çoook iyi geldi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?