- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.101
Evet canımEvet canım onla ılgısı var mıdır
El ayak yaz kış soguk olur kansızlik olanlarda canımEvet canım onla ılgısı var mıdır
Ben yiyorum dilim ekmeğin üzerine avokado ve yumurta koyuyorum çok lezzetli oluyor. Sadece çok pişmiş yiyememYumurtasız yaşayan da varmış.
HosgeldinBen de kocayı bıraktım evde, çocukla babamlara geldim tatile. Tek sayılıyor muyum.?
Sen evlimiydin benim gözden kaçmışHahaha benimde kocam var ama bizide aldılar aralarına sagolsunlar
Kendinizi tanıtın kısmında o yoktu sanırım ondan kaçırmışımEvlı, o da ciftlerden
Bekar gibi takılıyorumSen evlimiydin benim gözden kaçmış
Allah Allah halbuse hava cıdden sıcak, ayaklarımız bize bisey anlatmaya calısıyor
Yaslandın kadın Corap giy demeye calisiyor olabılırNe demeye çalışıyor acaba benim hep soğuktur ayaklarım.
Demir eksikliği olabilir diyorlardır belkiNe demeye çalışıyor acaba benim hep soğuktur ayaklarım.
Yaslandın kadın Corap giy demeye calisiyor olabılır
Şu işaretlediğime basman lazım kuzumBen de neden şu emoji kısmı aktif görünmüyor kızlarKullanamıyorum
Demir eksikliği olabilir diyorlardır belki
Ahajajaj bu kadar kolaymış meğersem sağol canımŞu işaretlediğime basman lazım kuzum
Ayarlar kısmına dokun açılır tekrar oraya basnca emojileri kaldırıyor disli resmi olan yerBen de neden şu emoji kısmı aktif görünmüyor kızlarKullanamıyorum
Öyleymiş valla. Yeni öğrendimAyarlar kısmına dokun açılır tekrar oraya basnca emojileri kaldırıyor disli resmi olan yer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?