- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.081
Ben de yapamam gbi geliyor kokuyodurYumurtaya ne dokunanılıyorum ne yiyebiliyorum
Kotu kokmuyor mu suan
Yıyemedıgım tek besin yumurtaBen de yapamam gbi geliyor kokuyodur
Ben yerim cok severim hatta ama yumurtanın bulaşgı olur ya temizlerken bir icim kalkarYıyemedıgım tek besin yumurta
Aynen corba bile terbiyeli ıcememBen yerim cok severim hatta ama yumurtanın bulaşgı olur ya temizlerken bir icim kalkar
Uzattım ayakları oh yatış, sizleri sormalıKızlar napıyosunuz♥
Aynen suan bende.Uzattım ayakları oh yatış, sizleri sormalı
Uzun süre ıslak veya soğuk zemine basınca oluyor bazenAynen suan bende.
Ayaklarım usuyor ıyı saatte olsunlar Corap giydim
Allah Allah halbuse hava cıdden sıcak, ayaklarımız bize bisey anlatmaya calısıyorUzun süre ıslak veya soğuk zemine basınca oluyor bazenkışın bile hiç sevmem çorap giymeyi ama şuan bende de var çorap benimkiler de üşüyor bugğn
Benimde buz gibi ama klimadanAllah Allah halbuse hava cıdden sıcak, ayaklarımız bize bisey anlatmaya calısıyor
Aynen benimde. Mesela ben bir şey yumurta koksun onu yiyemem, yumurta sahanda çok pişmişse yine yiyememBen yerim cok severim hatta ama yumurtanın bulaşgı olur ya temizlerken bir icim kalkar
Kansızlık var mı sendeAllah Allah halbuse hava cıdden sıcak, ayaklarımız bize bisey anlatmaya calısıyor
Evet canım onla ılgısı var mıdırKansızlık var mı sende
Hosgeldin buyur gel tabiKızlar merhaba, beni de aranıza alın... Ben de tek takılanlardanım..
Bdv den çok bunaldım.... Bu topik çok güzel olmuş...Hosgeldin buyur gel tabi ♥
Hahaha benimde kocam var ama bizide aldılar aralarına sagolsunlarBen de kocayı bıraktım evde, çocukla babamlara geldim tatile. Tek sayılıyor muyum.?
Bdv beni nevrotik yaptı. Çok güzel burası. İyi böyle.Hahaha benimde kocam var ama bizide aldılar aralarına sagolsunlar
Aynen ne öyle ya kafayı yememizd az kaldı burada guzelce sohbet ediyoruz iyi ki açmış topiğiBdv beni nevrotik yaptı. Çok güzel burası. İyi böyle.
Aynen benimde. Mesela ben bir şey yumurta koksun onu yiyemem, yumurta sahanda çok pişmişse yine yiyemem
Yumurtasız yaşayan da varmış.Yıyemedıgım tek besin yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?