- 30 Mart 2020
- 919
- 2.769
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.121
Yeldir o yelAllah Allah halbuse hava cıdden sıcak, ayaklarımız bize bisey anlatmaya calısıyor
Yok be Yaslandın diye kendime diyorum sen gencecıksındır emınım lafım kendımeGençken de soğuktu benim. Benimki başka bi şey demek istiyor sanırım
Kocası olanlar kocalarının arkadaşlarından bize kısmet bulsunlar pilizHahaha benimde kocam var ama bizide aldılar aralarına sagolsunlar
Kac yasındasın pudingKocası olanlar kocalarının arkadaşlarından bize kısmet bulsunlar piliz
Yok be Yaslandın diye kendime diyorum sen gencecıksındır emınım lafım kendıme
Bizimkiler işçi yevrum, amele takımı.Kocası olanlar kocalarının arkadaşlarından bize kısmet bulsunlar piliz
29Kac yasındasın puding
Ya insan olsun yeter ben ona bakarım asdfjbbkBizimkiler işçi yevrum, amele takımı.İlgilenir misin bilmem.
Kız noldu? Sen onu çarparsın elektriğinle
Ahhahah tamamdirKocası olanlar kocalarının arkadaşlarından bize kısmet bulsunlar piliz
Bu siyasetçi tamamı olmasın ama mümkünse, bak umutlanıyoruz. Ümit verip yarı yolda bıraktığın insanın...Ahhahah tamamdir
Ayy kafının bırı bızım kıza yeltendı söyledikleride saçmaydı. Akademısyenlık hocaları kafalayarak oluyormuş. Bende bılmediğin şeylerde konuşma dedim hani yüksek lisans doktora bla bla yapcan ko sadece yardımcı doçent olasın koz yazdıklarımdan yuksek lısansla mı kızım olumuyor demez mi bır daha hayır dedım anlattım çocuğa anlatır gıbı yıne aynı sonra bana kalkıp 27 yaşındasın ben senın yaşında para kazanıyordum ezık demez mı ben zaten özelde öğretmenım yeni devlet ıcın hazırlanıyorum dıyorum gıt para kazan çalış dıye çalışmıyorum gıbı yazmaz mıKız noldu? Sen onu çarparsın elektriğinle
Yok canm inan arkadaslarını düşünmeye başladmBu siyasetçi tamamı olmasın ama mümkünse, bak umutlanıyoruz. Ümit verip yarı yolda bıraktığın insanın...
Hanii nerede geleyim hemen
Zengin koca konusundaHanii nerede geleyim hemen
Eşşek sensinAyy kafının bırı bızım kıza yeltendı söyledikleride saçmaydı. Akademısyenlık hocaları kafalayarak oluyormuş. Bende bılmediğin şeylerde konuşma dedim hani yüksek lisans doktora bla bla yapcan ko sadece yardımcı doçent olasın koz yazdıklarımdan yuksek lısansla mı kızım olumuyor demez mi bır daha hayır dedım anlattım eşşeğe anlatır gıbı yıne aynı sonra bana kalkıp 27 yaşındasın ben senın yaşında para kazanıyordum ezık demez mı ben zaten özelde öğretmenım yeni devlet ıcın hazırlanıyorum dıyorum gıt para kazan çalış dıye çalışmıyorum gıbı yazmaz mıAnlamıyor yav sonunda dedım çalışıyorum calışmasamda keyfım bılırdı paraya ihtiyacım yok fazlasıyla param var dedım hala sacmalıyor Türk dili edebiyatı bölümü mü var yenı duydum demez mı şaşırmadım dedım cıdden saftırık bır de başta üni mezunu degılım dıyıp yüksek lısans mezunuyum demez mı
He heEşşek sensin
Aptala bak ben seninle dalga geçtim
Aptal ben mühendislik fakültesi mezunuyum
Varoş Kezban
O eşşeği yediririm sana
Ezik ben senin yaşındayken dünyayı geziyordum senin gibi vasıfsız değildim
Gelmiş birde dedikodumu yapıyor burda
Düş yakamdan
Boş seni
Otur evinde kompleksli
Ahaha sıvamış resmen yaAyy kafının bırı bızım kıza yeltendı söyledikleride saçmaydı. Akademısyenlık hocaları kafalayarak oluyormuş. Bende bılmediğin şeylerde konuşma dedim hani yüksek lisans doktora bla bla yapcan ko sadece yardımcı doçent olasın koz yazdıklarımdan yuksek lısansla mı kızım olumuyor demez mi bır daha hayır dedım anlattım eşşeğe anlatır gıbı yıne aynı sonra bana kalkıp 27 yaşındasın ben senın yaşında para kazanıyordum ezık demez mı ben zaten özelde öğretmenım yeni devlet ıcın hazırlanıyorum dıyorum gıt para kazan çalış dıye çalışmıyorum gıbı yazmaz mıAnlamıyor yav sonunda dedım çalışıyorum calışmasamda keyfım bılırdı paraya ihtiyacım yok fazlasıyla param var dedım hala sacmalıyor Türk dili edebiyatı bölümü mü var yenı duydum demez mı şaşırmadım dedım cıdden saftırık bır de başta üni mezunu degılım dıyıp yüksek lısans mezunuyum demez mı
Pislik şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?