Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Kız noldu? Sen onu çarparsın elektriğinle
Ayy kafının bırı bızım kıza yeltendı söyledikleride saçmaydı. Akademısyenlık hocaları kafalayarak oluyormuş. Bende bılmediğin şeylerde konuşma dedim hani yüksek lisans doktora bla bla yapcan ko sadece yardımcı doçent olasın koz yazdıklarımdan yuksek lısansla mı kızım olumuyor demez mi bır daha hayır dedım anlattım çocuğa anlatır gıbı yıne aynı sonra bana kalkıp 27 yaşındasın ben senın yaşında para kazanıyordum ezık demez mı ben zaten özelde öğretmenım yeni devlet ıcın hazırlanıyorum dıyorum gıt para kazan çalış dıye çalışmıyorum gıbı yazmaz mı Anlamıyor yav sonunda dedım çalışıyorum calışmasamda keyfım bılırdı paraya ihtiyacım yok fazlasıyla param var dedım hala sacmalıyor Türk dili edebiyatı bölümü mü var yenı duydum demez mı şaşırmadım dedım cıdden saftırık bır de başta üni mezunu degılım dıyıp yüksek lısans mezunuyum demez mı

Son düzenleme:
Bu siyasetçi tamamı olmasın ama mümkünse, bak umutlanıyoruz. Ümit verip yarı yolda bıraktığın insanın...
Yok canm inan arkadaslarını düşünmeye başladm cogu evli bekar 1 tane var da onunda nami biraz kötü ben görüşsün istemiyorum çapkınlık vakaları var o kisinin

Eşşek sensin
Aptala bak ben seninle dalga geçtim
Aptal ben mühendislik fakültesi mezunuyum
Varoş Kezban
O eşşeği yediririm sana
Ezik ben senin yaşındayken dünyayı geziyordum senin gibi vasıfsız değildim
Gelmiş birde dedikodumu yapıyor burda
Düş yakamdan
Boş seni
Otur evinde kompleksli

He he

Ahaha sıvamış resmen ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…