- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.141
Kız banlancaksn simdi baya saydrmışsınya. Ama sakin ol onun demek istedgi kısmlarda dogruluk payı var ne yazık ki yüksek lisansa basladgnda eger hocanın arkası sağlamsa ve elinde yeterli taban puanlarin varsa ales ve dilden o hoca seni asstan olarak bölume aldrabiliyor ama hocanda bunu yapacak güç yoksa ne yazık ki çalışsanda biyerlere gelemiyosun ve gayet minimum yeterlilikte tipleri asistan olarak atandgıni gördü bu gözlerZengin koca konusunda
Varoş mu zaten belliydi seviyenPislik şey
Git iş bul kendine
Varoş
Benim adımı ağzına alma
Zoruna gitti dimi
Bölüm mezunu bana gelmiş akademisyen nasıl olunur anlatıyor
aşko o eskidendi sistem değiştiKız banlancaksn simdi baya saydrmışsınya. Ama sakin ol onun demek istedgi kısmlarda dogruluk payı var ne yazık ki yüksek lisansa basladgnda eger hocanın arkası sağlamsa ve elinde yeterli taban puanlarin varsa ales ve dilden o hoca seni asstan olarak bölume aldrabiliyor ama hocanda bunu yapacak güç yoksa ne yazık ki çalışsanda biyerlere gelemiyosun ve gayet minimum yeterlilikte tipleri asistan olarak atandgıni gördü bu gözler
Yoo çapkın istemem bi daha boynuzlanmaya niyetim yokYok canm inan arkadaslarını düşünmeye başladmcogu evli bekar 1 tane var da onunda nami biraz kötü ben görüşsün istemiyorum çapkınlık vakaları var o kisinin
Bu uslup nedir simdi arkadaşım ya muhendislik okudum diyosun mesleki egitim almışsın bu sekilde konusmak egitimine yakıstı mi simdi bak yukarda izah etmeye çalışıyodum arkadasaEşşek sensin
Aptala bak ben seninle dalga geçtim
Aptal ben mühendislik fakültesi mezunuyum
Varoş Kezban
O eşşeği yediririm sana
Ezik ben senin yaşındayken dünyayı geziyordum senin gibi vasıfsız değildim
Gelmiş birde dedikodumu yapıyor burda
Düş yakamdan
Boş seni
Otur evinde kompleksli
Neyin sistemi değişti ?Varoş mu zaten belliydi seviyenvaroş kezban hımmmm peki öyle olayım seni mi
aşko o eskidendi sistem değişti
He ya bır de varoş kezban demez miAhaha sıvamış resmen ya
Kuzum suan doktora yapıyorum sistem falan degismedi aynen böyle bahsettgm gibi devam ediyor akademisyenligin tam icindeyim yoksa yazmazdım sanaVaroş mu zaten belliydi seviyenvaroş kezban hımmmm peki öyle olayım seni mi
aşko o eskidendi sistem değişti
HosgeldinAy butun mevzular burdaymis kiz niye cagirmiyosunuz ask olsun
Eşşek diyor bana yaBu uslup nedir simdi arkadaşım ya muhendislik okudum diyosun mesleki egitim almışsın bu sekilde konusmak egitimine yakıstı mi simdi bak yukarda izah etmeye çalışıyodum arkadasa
Arkadasım sen çalıştığım halde çalış diye tutturdun bak ben özel kolejde zaten çalışıyorum bak çalışıyorum. He çalışmasaydım da bu benım keyfim dedim ama sen çalışan insana kalkıp 27 olmuşsun para kazan diye ezikler gibi konuşamazsınNeyin sistemi değişti ?
Salak salak konuşuyorsun
Eşşekmiş
Terbiyesiz
Sana ne dedim ben çalış ayaklarının üzerinde dur dedim trilyonluk arabam var benim babam zengin dedin çalışmaya ihtiyacım yok dedin diye ezik dedim
Gelmiş burda eşşek diyorsun bana
Bize hocamız dedi bunu puanlamayla sıstem atıyor eskidendi hocalar sevdiği öğrencileri yanına alması sistem öyle değil dedi artık belki yapan vardır ama arkadaş bütün akademısyenlerı torpilli diye yaftaladı bende acıkladım zor o unvanları almanınKuzum suan doktora yapıyorum sistem falan degismedi aynen böyle bahsettgm gibi devam ediyor akademisyenligin tam icindeyim yoksa yazmazdım sana
Ben bu Topıgı eglenmek ıcın actım rica etsem kavgayı sonlandırır mısınız?Eşşek diyor bana ya
Kimseye muhtaç olma ben senin yaşındayken çalışıyordum artık gençlerin işi çok zor
Her yerde torpil dönüyor dedim diye
Akedemisyenlipi aşağıladığımı yalancı olduğumu üniversite okumadığımı falan söylemeye başladı
Aptal aptal atıp tutuyor arkamdan
Ah hosbuldumHosgeldin ♥
Burası eglence geyik topıgı, hosgeldin sende geleceğini bilsem en basta cagirirdım senı deAh hosbuldum
Goruntuyu kapatmiyim hemen oturdum izliyorum kavgayi kdkdkdk
Evet nerede kalmstık arada kaynadı ya ne konusuyodukBurası eglence geyik topıgı, hosgeldin sende geleceğini bilsem en basta cagirirdım senı de
Kavgayı çıkaranlar utansınAh hosbuldum
Goruntuyu kapatmiyim hemen oturdum izliyorum kavgayi kdkdkdk
Gelmişsin bana sistem değişti yapıyorsunArkadasım sen çalıştığım halde çalış diye tutturdun bak ben özel kolejde zaten çalışıyorum bak çalışıyorum. He çalışmasaydım da bu benım keyfim dedim ama sen çalışan insana kalkıp 27 olmuşsun para kazan diye ezikler gibi konuşamazsın
Ayy yeter ki git şurdan anlamamana şaşırmıyorum neyse gidersen arkadaşlarımla eğlenmeye devam edicezGelmişsin bana sistem değişti yapıyorsun
Bilmeden konuşuyorsun iddia ediyorsun
Bu ülkede çok değerli proflar var saygı duyduğum hocalar var
Bide böyle bedavadan üniversite de kalanlar var onlar için konuştum
Vay efendim sen bütün hocalara şunu şunu dedin diyorsun
Bide gelmiş burda dedikodu yapıyorsun
Trilyonluk arabam var babam zengin diyen sensin
Ben seni ezmemiştim atlayıp yorumuma salak salak yorumlar yaptın
Düş yakamdan adımı ağzına alma
Senin yüzünden yapacağım işleri yarım bıraktım 1 saatten beri burdayım
Eğlenmek için açıldıysa benim dedikodumu yapmıcaksunızBen bu Topıgı eglenmek ıcın actım rica etsem kavgayı sonlandırır mısınız?
Burası eglenmek ıcın acıldı
Lutfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?