- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.280
- 548
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.161
Neyi anlamadım beAyy yeter ki git şurdan anlamamana şaşırmıyorum neyse gidersen arkadaşlarımla eğlenmeye devam edicez
Gider misin? Lütfen diyorum bakEğlenmek için açıldıysa benim dedikodumu yapmıcaksunız
Oldu mu
Eşşek diye hakaret etmicek o şahıs
Kimdir nedir bilmiyorum
Ama son olarak trilyonluk arabası varmış
Söyleyin gezdirsin sizide
Senın dedikodunu ben yapmadım burda yoktum bile. Topic benım.Eğlenmek için açıldıysa benim dedikodumu yapmıcaksunız
Oldu mu
Eşşek diye hakaret etmicek o şahıs
Kimdir nedir bilmiyorum
Ama son olarak trilyonluk arabası varmış
Söyleyin gezdirsin sizide
Burası eglence geyik topıgı, hosgeldin sende geleceğini bilsem en basta cagirirdım senı de
Trilyonluk arabanı anlat arkadaşlarına onları da böyle kekliyorsundurKızlar bana acil kahve ısmarlayın sinirlerime iyi gelir
Tamam gidiyorumSenın dedikodunu ben yapmadım burda yoktum bile. Topic benım.
Benı baglayan bısey yok yani
Rica ettim sımdı sana rıcama karsılık vermek duser
Tesekkur ederım.Tamam gidiyorum
Yazmam artık
Söyle arkadaşına seni trilyonluk arabasıyla gezdirsin ok
Ya iyice saçmalamaya başladınız. Arabası varsa var bize ne herkesin özeli kendine. Bir takmıssınız araba da araba yeter yahuTrilyonluk arabanı anlat arkadaşlarına onları da böyle kekliyorsundur
Neyse banane
Sanal yalancı
Buna güvenmeyin derim uyarırım siz bilirsiniz
Ee keyifler nasıl bakalım sen yeni geldin biraz sen anlat, tek mısın cift mıVaros kezbanlar topigi terkedebilir mi
Kaostan beslendigim icin tam zamaninda gelmisim her seyde bi hayir vardskkd saka saka yanginim kiziyo höt sessizlik pls
Ee keyifler nasıl bakalım sen yeni geldin biraz sen anlat, tek mısın cift mı
Çiftlerde varCiftler topige alinmiyorsa artik tekimdir
İki tek kalan cift dermısımahahahaahahCiftler topige alinmiyorsa artik tekimdir
Yangın kansızlık var dedi ya ondan dedimDemirim eksik değil. Sanırım menopozda rahat edeyim diye serin tutuyor kendini
Oh iyi kapiya koyacaktim yoksa adami.Çiftlerde var
İki tek kalan cift dermısımahahahaahah
Alıyoruz alıyoruz cok ıyı ettın gelerek ♥
Hadı ya bedelli mi kız ben o paraya acıyorum 6 aya indi o kadar para verılır mıOh iyi kapiya koyacaktim yoksa adami.Askerde zaten bizimkisi depresyonda saatler sayiyor. Sanirsin sinirda uzun donem yapiyor. Bedellinin asker tribi de cekilmiyor
Aaaa hangi alanda?Topik sahibi rica etti tartşmaya son versek şurada gerginlikten uzaklasıp iki sohbet gülmeye geldik
simdi tartsma yeniden alevlenmesn ama akademisyenim doktora yapiyorum . Ben yoktum heralde o konustugunzda senin meslek neydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?