- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.181
FizikAaaa hangi alanda?
Hadı ya bedelli mi kız ben o paraya acıyorum 6 aya indi o kadar para verılır mı
Çocuk yok sanırımTopik sahibi rica etti tartşmaya son versek şurada gerginlikten uzaklasıp iki sohbet gülmeye geldik
simdi tartsma yeniden alevlenmesn ama akademisyenim doktora yapiyorum . Ben yoktum heralde o konustugunzda senin meslek neydi
Aynen akademik kariyer diyerek 31 yasına geldim cocuk icin ugrasiyorum simdi deli gibiÇocuk yok sanırımben maliye mezunuyum ama işimi yapmıyorum şuan çünkü yurtdışında yaşıyorum burda bir firmada çalışıyorum
Gecenlerde rahatsızlandım kan testi yaptılar ozaman dedi doktor kansızsın dıye ama oyle cok degıldı sınırın altında demistiYangın kansızlık var dedi ya ondan dedimKadınlarda regl yüzünden demir eksikliğine bağlı kansızlık çok oluyormuş
Bende yüksek lisansa falan başlıcaktım puanım tutuyordu falan ama salak gibi gitmedim ya ilk atanam diyorum daha sonra bunlarla uğraşayım dedim o da bilmiyorum evliyken zorlar ya pişmanım
İyi yapmışsınız, çocuk işi ne zaman hazırsan o zaman güzel acelesi yok olurAynen akademik kariyer diyerek 31 yasına geldim cocuk icin ugrasiyorum simdi deli gibi
Kız eskiden 1.5 seneydi onlar napsın hatta iki miydiOff bana sor bi de olmayan evladimin rizki yenmis gibi hissediyorum bana neyse artik
İsler gucler var iste birakamadi. 6 ay da cok ya biraz daha indirsinler
Gecenlerde rahatsızlandım kan testi yaptılar ozaman dedi doktor kansızsın dıye ama oyle cok degıldı sınırın altında demisti
Ya cıcegım cocugun var sanıyorum ben, Rabbım sana hayırlı saglıklı tontık bır bebe nasip etsin en kısa zamanda ınsAynen akademik kariyer diyerek 31 yasına geldim cocuk icin ugrasiyorum simdi deli gibi
Ee simdı nasılsın nasıl duzeldın?kız bende 2 sene önce test yaptırdım. doktor yana yakıla aradı hemen gel diye.
taban 11 benim değer 3..
lab dakiler şaşırmış 2 kere tekrar etmişler testi.
damardan almıştım demiri
Çok zorlu bir ortam akademisyenlik ciddi sağlam bir psikolojin varsa bulaş yoksa stresten yasanan olaylardan falan cok ciddi etkileniyorsun bence dumduz atan keyfine bakBende yüksek lisansa falan başlıcaktım puanım tutuyordu falan ama salak gibi gitmedim ya ilk atanam diyorum daha sonra bunlarla uğraşayım dedim o da bilmiyorum evliyken zorlar ya pişmanım
Ya bize kısmet düşünüyordukEvet nerede kalmstık arada kaynadı ya ne konusuyoduk
Kız eskiden 1.5 seneydi onlar napsın hatta iki miydi
Ee simdı nasılsın nasıl duzeldın?
Eldem ayaktan kesmiyor mu astrojurnalbendeki durum genetikmiş, annemde de vardı bu durum.
o dönem baya yoğun aldım damardan demiri. şimdi senede iki kez kontrole gidiyorum. ve beslenmeye özen göstermeye çalışıyorum. genelde senede 1 damardan vermek gerekecek dedi doktor.
Yok kuzum islerden dolayı yapmadım ama pismanımYa cıcegım cocugun var sanıyorum ben, Rabbım sana hayırlı saglıklı tontık bır bebe nasip etsin en kısa zamanda ıns ♥♥♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?