Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Topik sahibi rica etti tartşmaya son versek şurada gerginlikten uzaklasıp iki sohbet gülmeye geldik

simdi tartsma yeniden alevlenmesn ama akademisyenim doktora yapiyorum . Ben yoktum heralde o konustugunzda senin meslek neydi
Çocuk yok sanırım ben maliye mezunuyum ama işimi yapmıyorum şuan çünkü yurtdışında yaşıyorum burda bir firmada çalışıyorum

Çocuk yok sanırım ben maliye mezunuyum ama işimi yapmıyorum şuan çünkü yurtdışında yaşıyorum burda bir firmada çalışıyorum
Aynen akademik kariyer diyerek 31 yasına geldim cocuk icin ugrasiyorum simdi deli gibi

Yangın kansızlık var dedi ya ondan dedim Kadınlarda regl yüzünden demir eksikliğine bağlı kansızlık çok oluyormuş
Gecenlerde rahatsızlandım kan testi yaptılar ozaman dedi doktor kansızsın dıye ama oyle cok degıldı sınırın altında demisti

Gecenlerde rahatsızlandım kan testi yaptılar ozaman dedi doktor kansızsın dıye ama oyle cok degıldı sınırın altında demisti

kız bende 2 sene önce test yaptırdım. doktor yana yakıla aradı hemen gel diye.
taban 11 benim değer 3..
lab dakiler şaşırmış 2 kere tekrar etmişler testi.
damardan almıştım demiri

Bende yüksek lisansa falan başlıcaktım puanım tutuyordu falan ama salak gibi gitmedim ya ilk atanam diyorum daha sonra bunlarla uğraşayım dedim o da bilmiyorum evliyken zorlar ya pişmanım
Çok zorlu bir ortam akademisyenlik ciddi sağlam bir psikolojin varsa bulaş yoksa stresten yasanan olaylardan falan cok ciddi etkileniyorsun bence dumduz atan keyfine bak

Ee simdı nasılsın nasıl duzeldın?

bendeki durum genetikmiş, annemde de vardı bu durum.
o dönem baya yoğun aldım damardan demiri. şimdi senede iki kez kontrole gidiyorum. ve beslenmeye özen göstermeye çalışıyorum. genelde senede 1 damardan vermek gerekecek dedi doktor.

Eldem ayaktan kesmiyor mu astrojurnal
Halsizlik filan yapmiyor mu

Ya cıcegım cocugun var sanıyorum ben, Rabbım sana hayırlı saglıklı tontık bır bebe nasip etsin en kısa zamanda ıns ♥♥♥
Yok kuzum islerden dolayı yapmadım ama pismanım insallah nasip eder simdi çok istiyorum nasip olur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…