Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Yok kuzum islerden dolayı yapmadım ama pismanım insallah nasip eder simdi çok istiyorum nasip olur umarım
Olur evelallah ama baktın olmuyor beklemeden doktora git gıtmedıysen sayet.
Zaman kaybetme bekleyerek ufacık bısı vardır belki sıp dıye hallederler.

Mapustan çıkar çıkmaz kavganın ortasına düştüm biraz durulsun sonra gelirim demiştim.
Neler yapıyorsunuz bekar ve kendini daima bekar hisseden güzel hatunlar
Sensiz olmaz bılıyosun
Ben yemek yedim sımdı sıgara ıcıyorum, sen nasılsın mahpusta sıkıldın mı

Sensiz olmaz bılıyosun
Ben yemek yedim sımdı sıgara ıcıyorum, sen nasılsın mahpusta sıkıldın mı
Antalyanın plajlarının tozunu attırdım hehe
Hem bekarım hem sigaram yok aranızda en uzun ben yaşıcam helvanızı yerim artık

Çok zorlu bir ortam akademisyenlik ciddi sağlam bir psikolojin varsa bulaş yoksa stresten yasanan olaylardan falan cok ciddi etkileniyorsun bence dumduz atan keyfine bak
Keisnlikle bence de. Bende oradan Farklı mecralara uzandım, mide hastası oldum maalesef sonra bıraktım. Danışman çok önemli, danışmanım gerçekten hak hukuk bilmeyen kötü kalpli biriydi beni de hasta etti , bıraktım bende başka işe yöneldim

Ooo pudingim ne yapıyon burda

Antalyanın plajlarının tozunu attırdım hehe
Hem bekarım hem sigaram yok aranızda en uzun ben yaşıcam helvanızı yerim artık
Bende plaj tozu attırdım demeyi cok isterdim ama ruzgar vardı paso kum yuttum biraz da kızardım.
Beyazların gunese Cıkması cok feci bi durum

Eldem ayaktan kesmiyor mu astrojurnal
Halsizlik filan yapmiyor mu

omuzlarım çok ağrıyor ve nefes alıp verme tuhaflaşıyor bende kuzum
bi de çok ödem oluyor özellikle ayaklarımda
ne zaman demiri alıyorum şişler iniyor
ne doktorlara gittim ödemler için, damar cerrahına da gittim, damarlarda sıkıntı yok dedi
sorun demir eksikliği

Olur evelallah ama baktın olmuyor beklemeden doktora git gıtmedıysen sayet.
Zaman kaybetme bekleyerek ufacık bısı vardır belki sıp dıye hallederler.
Gittik gittik kuzum bende sıkntı çıkmadıda eşte var iste harketlilik sorunu falan bu ay beklemedeyim eğer olmazsa tüp bebege başlıcaz öbür aya

Çok zorlu bir ortam akademisyenlik ciddi sağlam bir psikolojin varsa bulaş yoksa stresten yasanan olaylardan falan cok ciddi etkileniyorsun bence dumduz atan keyfine bak
Yaa bizim bölümde bilirsin eski dil alanımız var o derslerımı çok severdim herkese zor gelirdi ama çok aşırı severdim derslerimde hep yüksekti geçme notu 65 olmasına rağmen. Ama öğretmenlik tabi ki hedefim o da 85 en az istiyor çalışıp atanırım inşallah ama içimde kalıcak diğer türlü çünkü hocalarımda yönlendirmişti sınavlar metinler vermişlerdi. Bende biraz zoru seven yönüm var altından kalkabilirim bir tek ilerde çocuk işi bozar benneyanginlargordum korktuğun kadın sözde evlenince akademik kariyer yapıcan da demişti pat diye çıkarsa o zaman ben iyice korkucam

Bana halsizlik olmuyor mu sende hıc dedı
Bende dedim genel halim tembellik sanıyorum hep halsizim ben
Kansızlıkmıs meger ıgne falan verdi bana. Kırmızı bir sıvı vuruldum bes tane bıttı
Bıdaha da gitmedim

Gittik gittik kuzum bende sıkntı çıkmadıda eşte var iste harketlilik sorunu falan bu ay beklemedeyim eğer olmazsa tüp bebege başlıcaz öbür aya
Dua topıgı acarız sana tup bebege baslarsan
Kı ınsallah başlamana gerek kalmadan kalırsın hamıle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…