- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.201
Mapustan çıkar çıkmaz kavganın ortasına düştüm biraz durulsun sonra gelirim demiştim.
Sen kac yasındasınEvet evet daha uzundu tam hatirlayamadim ben de ay onu da erkekler dusunsun amanSen 93 lu musun
Olur evelallah ama baktın olmuyor beklemeden doktora git gıtmedıysen sayet.Yok kuzum islerden dolayı yapmadım ama pismanıminsallah nasip eder simdi çok istiyorum nasip olur umarım
Buna asiri katiliyorum aafahajajÇok zorlu bir ortam akademisyenlik ciddi sağlam bir psikolojin varsa bulaş yoksa stresten yasanan olaylardan falan cok ciddi etkileniyorsun bence dumduz atan keyfine bak
Sensiz olmaz bılıyosunMapustan çıkar çıkmaz kavganın ortasına düştüm biraz durulsun sonra gelirim demiştim.
Neler yapıyorsunuz bekar ve kendini daima bekar hisseden güzel hatunlar
Antalyanın plajlarının tozunu attırdım heheSensiz olmaz bılıyosun
Ben yemek yedim sımdı sıgara ıcıyorum, sen nasılsın mahpusta sıkıldın mı
Keisnlikle bence de. Bende oradan Farklı mecralara uzandım, mide hastası oldum maalesef sonra bıraktım. Danışman çok önemli, danışmanım gerçekten hak hukuk bilmeyen kötü kalpli biriydi beni de hasta etti , bıraktım bende başka işe yöneldimÇok zorlu bir ortam akademisyenlik ciddi sağlam bir psikolojin varsa bulaş yoksa stresten yasanan olaylardan falan cok ciddi etkileniyorsun bence dumduz atan keyfine bak
Ooo pudingim ne yapıyon burdaKeisnlikle bence de. Bende oradan Farklı mecralara uzandım, mide hastası oldum maalesef sonra bıraktım. Danışman çok önemli, danışmanım gerçekten hak hukuk bilmeyen kötü kalpli biriydi beni de hasta etti , bıraktım bende başka işe yöneldim
Bende plaj tozu attırdım demeyi cok isterdim ama ruzgar vardı paso kum yuttumAntalyanın plajlarının tozunu attırdım hehe
Hem bekarım hem sigaram yok aranızda en uzun ben yaşıcamhelvanızı yerim artık
Eldem ayaktan kesmiyor mu astrojurnal
Halsizlik filan yapmiyor mu
Ben kullanmıyorum normalde. Ama niyetse şimdi olsa bir tane içerdimAntalyanın plajlarının tozunu attırdım hehe
Hem bekarım hem sigaram yok aranızda en uzun ben yaşıcamhelvanızı yerim artık
Kac gorunuyorumSen kac yasındasın
Gittik gittik kuzum bende sıkntı çıkmadıda eşte var iste harketlilik sorunu falan bu ay beklemedeyim eğer olmazsa tüp bebege başlıcaz öbür ayaOlur evelallah ama baktın olmuyor beklemeden doktora git gıtmedıysen sayet.
Zaman kaybetme bekleyerek ufacık bısı vardır belki sıp dıye hallederler.
Yaa bizim bölümde bilirsin eski dil alanımız var o derslerımı çok severdim herkese zor gelirdi ama çok aşırı severdim derslerimde hep yüksekti geçme notu 65 olmasına rağmen. Ama öğretmenlik tabi ki hedefim o da 85 en az istiyor çalışıp atanırım inşallah ama içimde kalıcak diğer türlü çünkü hocalarımda yönlendirmişti sınavlar metinler vermişlerdi. Bende biraz zoru seven yönüm var altından kalkabilirim bir tek ilerde çocuk işi bozarÇok zorlu bir ortam akademisyenlik ciddi sağlam bir psikolojin varsa bulaş yoksa stresten yasanan olaylardan falan cok ciddi etkileniyorsun bence dumduz atan keyfine bak
Bana halsizlik olmuyor mu sende hıc dedıomuzlarım çok ağrıyor ve nefes alıp verme tuhaflaşıyor bende kuzum
bi de çok ödem oluyor özellikle ayaklarımda
ne zaman demiri alıyorum şişler iniyor
ne doktorlara gittim ödemler için, damar cerrahına da gittim, damarlarda sıkıntı yok dedi
sorun demir eksikliği
Akademidemisin sendeBuna asiri katiliyorum aafahajaj
Olsun sen 1 kere evlendiğin için - 20 year yedin sayılır cepten... Yani aranızda hertürlü en uzun ben yaşıcamBen kullanmıyorum normalde. Ama niyetse şimdi olsa bir tane içerdim
Yok kuzum islerden dolayı yapmadım ama pismanıminsallah nasip eder simdi çok istiyorum nasip olur umarım
Dua topıgı acarız sana tup bebege baslarsanGittik gittik kuzum bende sıkntı çıkmadıda eşte var iste harketlilik sorunu falan bu ay beklemedeyim eğer olmazsa tüp bebege başlıcaz öbür aya
Kader arkadaşlarımla eğlenmeceOoo pudingim ne yapıyon burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?