- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.635
- 548
- 40
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.221
Antalyanın plajlarının tozunu attırdım hehe
Hem bekarım hem sigaram yok aranızda en uzun ben yaşıcamhelvanızı yerim artık
Ne guzel en guzel yaslarındasınKac gorunuyorumkadinlarin fix cevabi
26 yasindayim
Bir de bebe var benim başımda -30 da onun için koyOlsun sen 1 kere evlendiğin için - 20 year yedin sayılır cepten... Yani aranızda hertürlü en uzun ben yaşıcam
Dua topıgı acarız sana tup bebege baslarsan
Kı ınsallah başlamana gerek kalmadan kalırsın hamıle.
Bana halsizlik olmuyor mu sende hıc dedı
Bende dedim genel halim tembellik sanıyorum hep halsizim ben
Kansızlıkmıs meger ıgne falan verdi bana. Kırmızı bir sıvı vuruldum bes tane bıttı
Bıdaha da gitmedim
Bana halsizlik olmuyor mu sende hıc dedı
Bende dedim genel halim tembellik sanıyorum hep halsizim ben
Kansızlıkmıs meger ıgne falan verdi bana. Kırmızı bir sıvı vuruldum bes tane bıttı
Bıdaha da gitmedim
Hı hııAkademidemisin sende
Zoru seviyosan icinde de kalacaksa yap o zamanYaa bizim bölümde bilirsin eski dil alanımız var o derslerımı çok severdim herkese zor gelirdi ama çok aşırı severdim derslerimde hep yüksekti geçme notu 65 olmasına rağmen. Ama öğretmenlik tabi ki hedefim o da 85 en az istiyor çalışıp atanırım inşallah ama içimde kalıcak diğer türlü çünkü hocalarımda yönlendirmişti sınavlar metinler vermişlerdi. Bende biraz zoru seven yönüm var altından kalkabilirim bir tek ilerde çocuk işi bozarbenneyanginlargordum korktuğun kadın sözde evlenince akademik kariyer yapıcan da demişti pat diye çıkarsa o zaman ben iyice korkucam
Hangi alandasınHı hıı
Bu dersi iyi olanlar mı bir şey vardı doktora süresini azaltan o konuda bilgin var mı kuzuZoru seviyosan icinde de kalacaksa yap o zaman
1 hafta uzak kaldım şuan ufo görmüş arizona kertenkelesi gibi bakıyorum telefona
Yavaş yavaş yazın biraz alışmam lazım ahahha
EdebiyatHangi alandasın
Burda 2 ingilizce 2 edebiyat öğretmeni var. Muhasebecimiz var hesapları tutar. Sahaf var kitaplarımızı ayarlar.
Dershane açıyorum kızlar var mısınız
Astroloğumuzu da felsefe, din kültürü, beden, müzik derslerine yollarız.
2 seneye kalmaz köşeyi döneriz varsanız bu işe girelim
Bende kendime uyusugum derdım meger kansızlık varmıs agahahahahaAa dogru ilgisi olabilir. Annem hep uyusuk durdugum zamanlar der kansizlik var sende diye. Test yaparim kan degerlerim normal. Annem: YOK YOK KANSİZLİK VAR
Hahahahaj kahkaha attımkız din kültürü ve ahlak bilgisinde zayıfım ben sdfjsdfkşs
taşlarlar o dershaneyi
Evet bazı okullarda yuksek lisans ile doktora birlesik oluyor onlara başvurabiliyosun butünlesik yukseklisans deniliyor her okulda olmuyor ama.. bir digerise lisans derecsyle doktoraya basvuru alesten 80 uzeri ve lisans ortlaman yanlmiosam 3 olması gerekiyorduBu dersi iyi olanlar mı bir şey vardı doktora süresini azaltan o konuda bilgin var mı kuzu
Bende kendime uyusugum derdım meger kansızlık varmıs agahahahaha
İslamın şartları, imanın şartları ve 2 kulhu 1 elhama bağlarız biz bu işi hiç dert etmekız din kültürü ve ahlak bilgisinde zayıfım ben sdfjsdfkşs
taşlarlar o dershaneyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?