- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.241
Vitaminlerim eksik ondan boyleyım avahababahahahabence şahane bahane olur bu ya
uyuşuk tembel değilim kansızım sfkldfş
Fizik bölümü benimdeEdebiyatSen canim?
Hahahahaj kahkaha attım
HoşgeldinMapustan çıkar çıkmaz kavganın ortasına düştüm biraz durulsun sonra gelirim demiştim.
Neler yapıyorsunuz bekar ve kendini daima bekar hisseden güzel hatunlar
Gelir gelmez yine hinlik pesinde yaaBurda 2 ingilizce 2 edebiyat öğretmeni var. Muhasebecimiz var hesapları tutar. Sahaf var kitaplarımızı ayarlar.
Dershane açıyorum kızlar var mısınız
Astroloğumuzu da felsefe, din kültürü, beden, müzik derslerine yollarız.
2 seneye kalmaz köşeyi döneriz varsanız bu işe girelim
İslamın şartları, imanın şartları ve 2 kulhu 1 elhama bağlarız biz bu işi hiç dert etme
Fizikcide varBurda 2 ingilizce 2 edebiyat öğretmeni var. Muhasebecimiz var hesapları tutar. Sahaf var kitaplarımızı ayarlar.
Dershane açıyorum kızlar var mısınız
Astroloğumuzu da felsefe, din kültürü, beden, müzik derslerine yollarız.
2 seneye kalmaz köşeyi döneriz varsanız bu işe girelim
sincabım profil fotonu falan değiştirmişsin. Hayırdır boşandın mı yüzüne bi nur gelmiş..Hoşgeldin
Ayyy dur gozunu seveyim cok detay verme "zaten sizin gibiler yuzundencileri" cekme topiğebacım çarpılmayak ya
rakıyı sek ciğerine indiren kadınım, zina da var üzerine - neticede evliliksiz beraber oluyoruz sevgiliciğimle
ne olursan ol gel kısmından umutluyum ama
Fizik vermeyiz çocuklara netice bir eğitim kurumundan ziyade ticarethane olacaz. Fizik zorlar para babalarının güzide çocuklarınıFizikcide var
sincabım profil fotonu falan değiştirmişsin. Hayırdır boşandın mı yüzüne bi nur gelmiş..
papatya falan tutmuşsun elinde bi serpilmişsin
Kız naptın asgari ücret bile o kadar değilFizik vermeyiz çocuklara netice bir eğitim kurumundan ziyade ticarethane olacaz. Fizik zorlar para babalarının güzide çocuklarını
Fizik adı altında film izletmeyi kabul ediyorsan gel çalış
Ayda 2 bin + full akbil
Ayyy dur gozunu seveyim cok detay verme "zaten sizin gibiler yuzundencileri" cekme topiğe
Fizik vermeyiz çocuklara netice bir eğitim kurumundan ziyade ticarethane olacaz. Fizik zorlar para babalarının güzide çocuklarını
Ayda 2 bin + full akbil
Valla kendisi bilir... Suriyeli fizikçi var Şam üniversitesinden mezun 1500 e çalışıyor.Kız naptın asgari ücret bile o kadar değil
Fizik vermeyiz çocuklara netice bir eğitim kurumundan ziyade ticarethane olacaz. Fizik zorlar para babalarının güzide çocuklarını
Ayda 2 bin + full akbil
Fizik hocasini bedenci yapariz fizik ya hani ehehehehFizik vermeyiz çocuklara netice bir eğitim kurumundan ziyade ticarethane olacaz. Fizik zorlar para babalarının güzide çocuklarını
Ayda 2 bin + full akbil
Kız Ukraynalılar’da var,gayrette iyi çalışırlarValla kendisi bilir... Suriyeli fizikçi var Şam üniversitesinden mezun 1500 e çalışıyor.
Geldigi nasılda belli oluyor vallahi enerji fışkırıyor maşallahGelir gelmez yine hinlik pesinde yaa
Disiyse almayalim cok guzel oluyorlar ı-ıhhhhKız Ukraynalılar’da var,gayrette iyi çalışırlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?