- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.261
Tam ticaret uzmanı suriyelilerle fiyat kırıyorValla kendisi bilir... Suriyeli fizikçi var Şam üniversitesinden mezun 1500 e çalışıyor.
Disiyse almayalim cok guzel oluyorlar ı-ıhhhh
Abazanlar okulu olur yaa oraama çok kayıt gelir :)
Valla kendisi bilir... Suriyeli fizikçi var Şam üniversitesinden mezun 1500 e çalışıyor.
Kızlar burda bir konu vardı konu sahibinin kocası ile yengesı( konu sahibin kardeşinin eşi) ile aralarında bir şey var diye şüphe ediyordu en son alkol alıp yazmıştı o bır daha yazmadı dimi çok merak ediyorum naptı
Öyle söylemesi zoruma gitti kişisel meselelerden. Gerçekten etmek istedim. Başında şakasındaydım evet ama kimse bana bunu söyleyemez.Ben banlandıktan sonra yaprak dökümü hepiniz banlanmışsınız ahahsjshsh en komik banlanan daolympikos
Kadına bi ton saydırıp sonra karşılık alınca bana iftira atma seni şikayet ederim falan demişti ahahshha tam mahalle kavgacısı bu worship
Ahhaha baska bir okul olmasnda
Herif arıyor. El at hayrına.Ooo pudingim ne yapıyon burda
Bişi olmaz canım yakalanırsakta "kandırıldık" deriz olur biterCok da ayiktirma kacak yabanci isci calistiriyor diye basmasinlar kfkf
Yok yok pudingin dermanı benim...Herif arıyor. El at hayrına.
Bişi olmaz canım yakalanırsakta "kandırıldık" deriz olur biter
İnstadan bulmuştur yine onla uğraşıyordur.O degıl de.... Mutlumelo nun Topıgıme hıc ugramaması...................
AhahhaSuriyeden ukraynaya... Skalasi genis, sec begen al misyonuyla yola ciktigimiz beynelmilel bir okul.... Var bir hayalimiz.....
O kadar vakit enerji harcadık el bırlıgı ile kurtulsun diye......İnstadan bulmuştur yine onla uğraşıyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?