- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.281
Öyle söylemesi zoruma gitti kişisel meselelerden. Gerçekten etmek istedim. Başında şakasındaydım evet ama kimse bana bunu söyleyemez.
Hiç Ukraynalı konusu açan yok yav, eğlence çıkmıyor.Kız Ukraynalılar’da var,gayrette iyi çalışırlar
O necidirO kadar vakit enerji harcadık el bırlıgı ile kurtulsun diye......
Simdı baktım bir konuya yazmıs........
Orselendim bıraz.....
Sırtına 1 adet ekmek bıçağı daha saplayıp pp yi güncelleme vakti geldi o halde...O kadar vakit enerji harcadık el bırlıgı ile kurtulsun diye......
Orselendim bıraz.....
Ne yazmış neden örselendin?O kadar vakit enerji harcadık el bırlıgı ile kurtulsun diye......
Orselendim bıraz.....
Evli ya bugün pazar şekerim
O necidir
Sağolasın Gardaşşş...Lexacommander bacım bu arada hoş geldin. direkt penis menis giriştim konuya skdkdk
Yaaa kahkaha attım bana bıcak hediye alsanaSırtına 1 adet ekmek bıçağı daha saplayıp pp yi güncelleme vakti geldi o halde...
Baska insanların derdıne kosmus, bize Bı hı bılee demedı.. Hem de davet ettik...Ne yazmış neden örselendin?
Ahahajjajaaj çok iyi ya jxldmaşalÖzğwöxSırtına 1 adet ekmek bıçağı daha saplayıp pp yi güncelleme vakti geldi o halde...
Evlileri ve evliliği övdüğünü görmiyim bi daha...Ben de evli olsam, kocama şırnaşırdım,ne gelip buraya yazıcam di mi
Dogru ya, herkesı kendim gibi sap sanıyorumEvli ya bugün pazar şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?