- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.301
Bana dost deme zaten kederliyim bu konuda.. Kızları da bıktırdım burdakıSiradaki sigaram tum zalım dostlara gelsin....... (Arka fonda eski resimlere baktimm kalktim bi cigara yaktimmm gelmezsen gelmee)
Kız bak doğru diyorsun. Tü kaka evlilik, güzel olsa boşanmazdıkEvlileri ve evliliği övdüğünü görmiyim bi daha...
Burda kötü yola sapmaya meyilli gençler var iyi bişey sanıcaklar vebali büyük olur ahahah
Kocamı övmemeliyim.Evlileri ve evliliği övdüğünü görmiyim bi daha...
Burda kötü yola sapmaya meyilli gençler var iyi bişey sanıcaklar vebali büyük olur ahahah
Okula ukraynalı hocaları doldurursak tamam full çekeriz ama bunun su faturası var işin içinden çıkamayızAbazanlar okulu olur yaa ora
Çocuk vat mıKız bak doğru diyorsun. Tü kaka evlilik, güzel olsa boşanmazdık
Bu Topicte övülebilecek tek Koca, Maşa ve Koca Ayı çizgi filmindeki Koca Ayıdır. Aksini iddia eden vatan hainidir.Kocamı övmemeliyim.
Kocamı övmemeliyim.
Kocamı övmemeliyim.
Kocamı övmemeliyim.
Hahahahahaja nereden geliyor kız aklına bunlar helalBu Topicte övülebilecek tek Koca, Maşa ve Koca Ayı çizgi filmindeki Koca Ayıdır. Aksini iddia eden vatan hainidir.
Bana dost deme zaten kederliyim bu konuda.. Kızları da bıktırdım burdakı
Hoş geldin, özlettin kendiniMapustan çıkar çıkmaz kavganın ortasına düştüm biraz durulsun sonra gelirim demiştim.
Neler yapıyorsunuz bekar ve kendini daima bekar hisseden güzel hatunlar
HahahaBu Topicte övülebilecek tek Koca, Maşa ve Koca Ayı çizgi filmindeki Koca Ayıdır. Aksini iddia eden vatan hainidir.
Varrrrrrrr sen grinin elli tonunu izlemedin mi??? Herkes o adam gibi koca istiyorBu Topicte övülebilecek tek Koca, Maşa ve Koca Ayı çizgi filmindeki Koca Ayıdır. Aksini iddia eden vatan hainidir.
Mapustayken çalışıyorum dersimeHahahahahaja nereden geliyor kız aklına bunlar helal
Allah bağışlasın, evliliğin en güzel yanı çocuk diye düşünüyorum...Var var 2.5 yaşında velet yavrum
EferimMapustayken çalışıyorum dersime
Neden, mazoşistler mı?Varrrrrrrr sen grinin elli tonunu izlemedin mi??? Herkes o adam gibi koca istiyor
Okula ukraynalı hocaları doldurursak tamam full çekeriz ama bunun su faturası var işin içinden çıkamayız
O okula günde 5 defa boy abdesti aldırmak gerekir+Trt payı derken faturayı hayal edemiyorum. Suriyeli fizikçi candır..
Karıştırma orayı yaaa herkesın bir fantezisi varNeden, mazoşistler mı?
Çocuk sevgisi bambaşka bir şey tabiki. Ama güzel evlilikler için daha da iyi. Keşke aşkın sevginin bilmediği bir evliliğinin içinde büyüyor olsaydıAllah bağışlasın, evliliğin en güzel yanı çocuk diye düşünüyorum...
Öyle adamla ömür mü geçer kız???Varrrrrrrr sen grinin elli tonunu izlemedin mi??? Herkes o adam gibi koca istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?