- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.321
Sen evlı mısın?Allah bağışlasın, evliliğin en güzel yanı çocuk diye düşünüyorum...
Değilim .. Hem de 29 yıllık bekarımSen evlı mısın?
Olsun bende 36yım ve bosanıgımDeğilim .. Hem de 29 yıllık bekarım
Seni çok seviyorum. Hiç öylesineolympikos çiçegim♥
Onlar halledilir de bi sorun var. Badem bıyık bırakman gerekiyor yoksa velileri dini bütün biri olduğuna inandıramam. Badem bıyık bırak gerisi hiç mühim değilevlerinde tüm gün için toplu alsınlar
din kültürü hocası olarak bunu anlatırım anca
sjklskdfsş
Eminim böyle daha mutlu huzurlu bir çocukluk geçirecektir...Çocuk sevgisi bambaşka bir şey tabiki. Ama güzel evlilikler için daha da iyi. Keşke aşkın sevginin bilmediği bir evliliğinin içinde büyüyor olsaydı
Bende seni cok seviyorum pırlantaSeni çok seviyorum. Hiç öylesine
Cok alakasiz bir soru olacak ama ne burcuydun senOlsun bende 36yım ve bosanıgım
Ahhabaha o da iyimis 29 yıllık bekarım kidemliyim diyosun yaneDeğilim .. Hem de 29 yıllık bekarım
Öyle tabi ki. Mutlu,huzurlu bir çocuk zatenEminim böyle daha mutlu huzurlu bir çocukluk geçirecektir...
KocCok alakasiz bir soru olacak ama ne burcuydun sen
Onlar halledilir de bi sorun var. Badem bıyık bırakman gerekiyor yoksa velileri dini bütün biri olduğuna inandıramam. Badem bıyık bırak gerisi hiç mühim değil
Aynen kıdemliyim bu konuda bayrağı kimseye vermemAhhabaha o da iyimis 29 yıllık bekarım kidemliyim diyosun yanebekarlıkta. @Lexacommandersen ne kadarlık bekarsın bakem
Senın ne?Severiz ates grubunu
Senın ne?
Ben de Koç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?