- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.341
Yay hıc tanıdıgım yoktu, ilk oldunYay burcuyum. Oo koclar cok var he etrafimda oyle boyle degil. Sohbetlerini cok severim
Ya ben de yaptım ama bir türlü gelemiyor benim ruh ikizim ters tepti ben deGidem de bugün ki meditasyonumu yapam da gelem kızlarruh ikizini bulma Meditasyonu
Yay hıc tanıdıgım yoktu, ilk oldun
Benim 5.günüm olacak bakalım.Ya ben de yaptım ama bir türlü gelemiyor benim ruh ikizim ters tepti ben de
Hangi ay oluyor yay ben 1 nisanda dogdumHeyosanirim zaten en az olan burc.
Ya ben de yaptım ama bir türlü gelemiyor benim ruh ikizim ters tepti ben de
Sudanlı adamı yabancı hoca diye getirmişlerdi. Öğretmenliğe dair bir eğitimi yoktu. İngilizcesi de Tarzanca resmen. Adı yabancı diye Türk İngilizce öğretmenlerinin iki katını ödüyorlardı adamaValla kendisi bilir... Suriyeli fizikçi var Şam üniversitesinden mezun 1500 e çalışıyor.
O zmn butun yaylar benm etrafmda toplanmışHeyosanirim zaten en az olan burc.
Başak Sayanınkini yapmadım.İnstagram da enerji ve frekans diye bir sayfa var Asena hanımın ilişki çalışmasına katılmıştım 7 gün sürdü. yaptığım zaman gerçekten rahatlamış hissetmiştim. Tamamen akışına bırakmamı sağladı herşeyi. Bir de mistik yolun YouTube videoları çok etkili ve güzel. Tavsiye ederim.Benim 5.günüm olacak bakalım.Bir gün instada dolanırken keşfette Başak Sayan’a denk geldim, bir meditasyon başlatmıştı, onu deniyorum bakalım
Ya biliyor musun yatıp kalkıp para sayısını tekrarlıyorum 5 2 0 ve gerçekten işe yarıyor hayatımda.Ben hep parayi ceken meditasyonlardan yaptim para yerine sevgili geldi bi de tersini deneyin siz kizlar
Hangi ay oluyor yay ben 1 nisanda dogdum
Yaşamadan anlayamayız herhalde bunuBilemiyorum belkide geçiyordur
O zmn butun yaylar benm etrafmda toplanmışeşim annem arkadslarım
Çok severim kendileriniAy hadi yanasil bilirdiniz biziiii
Çok severim kendileriniiyi anlaşıyorum sahsen ama tembelliklerinden yakınıyorum
Ya biliyor musun yatıp kalkıp para sayısını tekrarlıyorum 5 2 0 ve gerçekten işe yarıyor hayatımda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?