- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.361
Iyiyim kuzum yorumları takip edemiyomRegen_ çiçeem napıyosun
Onların sayfasını da takip ediyorum instadaBaşak Sayanınkini yapmadım.İnstagram da enerji ve frekans diye bir sayfa var Asena hanımın ilişki çalışmasına katılmıştım 7 gün sürdü. yaptığım zaman gerçekten rahatlamış hissetmiştim. Tamamen akışına bırakmamı sağladı herşeyi. Bir de mistik yolun YouTube videoları çok etkili ve güzel. Tavsiye ederim.
Onu aynanın karşısına geçip güzel bir bedenimiz olduğunu düşündükten sonra söylersek faydalı olacağını okumuştum, ama ben de senin gibiyim yerken söylüyorum...ben de 4812412 sayısını zayıflamak için söylüyorum ama hep börek yerken söylediğim için işe yaramıyor :)
Onu aynanın karşısına geçip güzel bir bedenimiz olduğunu düşündükten sonra söylersek faydalı olacağını okumuştum, ama ben de senin gibiyim yerken söylüyorum...
Edebiyat hocamız 1 hafta ücretsiz izne ayrılmıştır. Yerine bakacak öğretmen aranıyor. İletişim içim ÖzDiniBütünoğulları kolejini arayınız.Electra ban yemiş
Yordu Valla fuzuli yorgunluk oldu bosu bosuna agagahahaIyiyim kuzum yorumları takip edemiyombu ne hız ışık hizinda yorumlar geliyor sen napıyosun deniz yordumu nasıldı anlatsana biz gidemeyenlerede
AhhahajajajaEdebiyat hocamız 1 hafta ücretsiz izne ayrılmıştır. Yerine bakacak öğretmen aranıyor. İletişim içim ÖzDiniBütünoğulları kolejini arayınız.
Ayy bakicaktm o konuya nedir durumlar caktrmadan yazın gelip kıziyorlar sonra burafaYordu Valla fuzuli yorgunluk oldu bosu bosuna agagahaha
Saka saka.
Gitmesem eve donunce keske gitseydim dıycektım, guzeldı ama yoruyor denız bilirsin.
Biraz kızardım.
Uzanıyorum simdı wayfaır olayına bakıyordum soklardayım.
Twitter yıkılıyor Türkiye de de var diyeYordu Valla fuzuli yorgunluk oldu bosu bosuna agagahaha
Saka saka.
Gitmesem eve donunce keske gitseydim dıycektım, guzeldı ama yoruyor denız bilirsin.
Biraz kızardım.
Deniz yorgunluğu güzeldir amaYordu Valla fuzuli yorgunluk oldu bosu bosuna agagahaha
Saka saka.
Biraz kızardım.
Ne yani, şimdi ben aynanın karşısında '' 60 kiloyum '' desem, 60 kilo mu olucam? Cidden mi?Onu aynanın karşısına geçip güzel bir bedenimiz olduğunu düşündükten sonra söylersek faydalı olacağını okumuştum, ama ben de senin gibiyim yerken söylüyorum...
Twitter yıkılıyor Türkiye de de var diye
Buna inanarak söylersen ve beynine kazırsan. Beynimiz o doğrultuda harekete geçiyormuş. Onu gerçekleştirmek için. Söz büyüdür derler ya bu yüzden.Ne yani, şimdi ben aynanın karşısında '' 60 kiloyum '' desem, 60 kilo mu olucam? Cidden mi?
Ama astrojournal daha birkaç dakika önce mesaj yazabildi? Nasıl oluyor?
T... İle başlayan alışveriş sitesinde bir satıcı sadece kız kıyafetlerini fahiş fiyata satıyormuş. Onun olabileceğini söylüyorlar.ben cahil, nolmuş nolmuş
Buna inanarak söylersen ve beynine kazırsan. Beynimiz o doğrultuda harekete geçiyormuş. Onu gerçekleştirmek için. Söz büyüdür derler ya bu yüzden.
Din kültürü ve ahlak bilgisi hocamızı da kaybetmiş bulunmaktayız.ben cahil, nolmuş nolmuş
Bir de beynimiz acıdan kaçınmak için her şeyi yapıyormuş. Mutluluk veren şeylere yöneliyormuş. Ders çalışmak sıkıcı ve acı veren bir şeyken motive olmak için o dersten kalırsak çekeceğimiz sıkıntıları düşünmeliymişiz.Buna inanarak söylersen ve beynine kazırsan. Beynimiz o doğrultuda harekete geçiyormuş. Onu gerçekleştirmek için. Söz büyüdür derler ya bu yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?