Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Onların sayfasını da takip ediyorum instada

ben de 4812412 sayısını zayıflamak için söylüyorum ama hep börek yerken söylediğim için işe yaramıyor :)
Onu aynanın karşısına geçip güzel bir bedenimiz olduğunu düşündükten sonra söylersek faydalı olacağını okumuştum, ama ben de senin gibiyim yerken söylüyorum...

Iyiyim kuzum yorumları takip edemiyom bu ne hız ışık hizinda yorumlar geliyor sen napıyosun deniz yordumu nasıldı anlatsana biz gidemeyenlerede
Yordu Valla fuzuli yorgunluk oldu bosu bosuna agagahaha
Saka saka.
Gitmesem eve donunce keske gitseydim dıycektım, guzeldı ama yoruyor denız bilirsin.
Biraz kızardım.
Uzanıyorum simdı wayfaır olayına bakıyordum soklardayım.

Ayy bakicaktm o konuya nedir durumlar caktrmadan yazın gelip kıziyorlar sonra burafa

Twitter yıkılıyor Türkiye de de var diye

Deniz yorgunluğu güzeldir ama he ya ben de baktım ona o konu gerçek mi bilemem ama mutlaka bu tarz şeyler dönüyor gizli kapaklı

Onu aynanın karşısına geçip güzel bir bedenimiz olduğunu düşündükten sonra söylersek faydalı olacağını okumuştum, ama ben de senin gibiyim yerken söylüyorum...
Ne yani, şimdi ben aynanın karşısında '' 60 kiloyum '' desem, 60 kilo mu olucam? Cidden mi?

Buna inanarak söylersen ve beynine kazırsan. Beynimiz o doğrultuda harekete geçiyormuş. Onu gerçekleştirmek için. Söz büyüdür derler ya bu yüzden.
Bir de beynimiz acıdan kaçınmak için her şeyi yapıyormuş. Mutluluk veren şeylere yöneliyormuş. Ders çalışmak sıkıcı ve acı veren bir şeyken motive olmak için o dersten kalırsak çekeceğimiz sıkıntıları düşünmeliymişiz.

Kilo verme çabası, spor yapmak hep acı veren şeyler. Ama istediğimiz kiloda oluncaki mutluluğumuzu, kilo vermezsek yaşayacağımız sağlık sorunlarını hayal ederek bu sürece motive olabilirmişiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…