Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

O dediğin gibi olsaydı, insanlar kendilerine huzursuzluk ve mutsuzluktan başka şey vermeyen durumları ve insanları ısrar kıyamet hayatlarında tutmazdı. Sanırım bazı insanlar acıyı seviyor.

T... İle başlayan alışveriş sitesinde bir satıcı sadece kız kıyafetlerini fahiş fiyata satıyormuş. Onun olabileceğini söylüyorlar.
Elim ayağim titredi Allah hepsinin belasını versin bitmediler ahlaksz pislikler yetmedi o sapıklıkları minicik bedenlerde o kirli elleri çok cok üzgünüm o elbise adı altnda satılan her minik yavru icin

O dediğin gibi olsaydı, insanlar kendilerine huzursuzluk ve mutsuzluktan başka şey vermeyen durumları ve insanları ısrar kıyamet hayatlarında tutmazdı. Sanırım bazı insanlar acıyı seviyor.
Tam onu yazacaktım, evet. Bir de çoğu mutsuzluk yığınının içindeki tek bir olumlu zerreye tutunuyor.

Elim ayağim titredi Allah hepsinin belasını versin bitmediler ahlaksz pislikler yetmedi o sapıklıkları minicik bedenlerde o kirli elleri çok cok üzgünüm o elbise adı altnda satılan her minik yavru icin
Ben elbise satıyorlar sandım gerçekten abovvvvvvv bir de kurt geçiniyoruz. Salak ben. Allah bin belalarını versin.

Aynen arkadaşım ben de duyduğumdan beri kendimi çok berbat hissediyorum. Rabbim fırsat vermesin bunlara. İki dünyada da cehennemi yaşasınlar.

Bdv takılmadığımdan beri ban yemiyorum
Ben 2 hafta içinde yerim diye düşünüyorum. Zorlanıyorum anlıyor musun? Benim gibi sakin yapıda, çoğu şeyi içinde yaşayan bir insan 2 ayda ne hale geldi? Nerden girdim oraya?

Ben 2 hafta içinde yerim diye düşünüyorum. Zorlanıyorum anlıyor musun? Benim gibi sakin yapıda, çoğu şeyi içinde yaşayan bir insan 2 ayda ne hale geldi? Nerden girdim oraya?
Benim takildığım bir topik daha var ordan uyarı yedim. Bir daha banlanırsam beni asarlar sonra parçalara bölüp aslanlara yedirirler anlıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…