Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ne ıyı etmıssiniz oh. Hosgeldın anca okursun bugun cok aktıftık
Olaylar olaylar fena karışmış. Yalnız dikkatimi çeken son zamanlarda birbiriyle polemiğe girildiğinde bile bir kalite vardi. Zeka pırıltısı vardı
Şimdi direk hakaret. Çok ucuz hareketler bunlar.

Olaylar olaylar fena karışmış. Yalnız dikkatimi çeken son zamanlarda birbiriyle polemiğe girildiğinde bile bir kalite vardi. Zeka pırıltısı vardı
Malesef ve anlam veremiyorum. Dupdururken birbirini sevmeyen insanlar cikiyor. Sorsan sebebı yoktur, sevmiyorlar.
Icınden sevme ozaman.
Reel hayatımda bir cok kaosu geride bıraktım huzur ıstedıgım ıcın hayatımı kokten degıstırdım nerdeyse sessiz sedasız yasamaya calısıyorum.
Sanalda hıc cekemem kavgayı.
Kalıtelı sekılde tartısacaksak varım, kavga edemem ama.
Eglen gul gıt yanı.
Katipyarisinın dedıgı gıbı geyik konularında bile kavga var.

İyi ki geldiniz şu an daha iyi hissettim kendimi. Hiç o yönden düşünmemiştim çünkü. Twitter da okuduklarım korkunçtu.
Twitter dipsiz kuyu gibi aynı BDV yani hayal dünyası fazla gelişmiş insanlarla dolu.

“Her türlü banlanıyoruz bari içimizde kalmasın hakaret edip gidelim” diyolardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…