- 19 Mayıs 2020
- 47.929
- 215.573
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.401
Geyik topiğinde bile gerilim var. Gerilecek yer arıyoruz.O da geyik topiği
Biz de de var biri gelip gelip ortalığı dağıtmaya çalışıyor. Hatta o grupta kim varsa özellikle yorumları üzerinden üzerine gidiyor ki banlansın diye.Geyik topiğinde bile gerilim var. Gerilecek yer arıyoruz.
Çekirgemde mi banlandı ahahagaha
Kendi de banlanıyordur?Biz de de var biri gelip gelip ortalığı dağıtmaya çalışıyor. Hatta o grupta kim varsa özellikle yorumları üzerinden üzerine gidiyor ki banlansın diye.
O kadar çok banlanan oldu ki bu ara hatırlamıyorum bileÇekirgemde mi banlandı ahahagaha
Neden banlandı o acil söyleyin kontrol etmem lazım
Evet öyle bir model o saç korkuyorum her an burayı da basabilir. Kapatayım en iyisi konuyu akflgleşjlşhkjaKendi de banlanıyordur?
M MrsDelfino sen bilirsin balımO kadar çok banlanan oldu ki bu ara hatırlamıyorum bile
Ne ıyı etmıssiniz oh. Hosgeldın anca okursun bugun cok aktıftıkDışarıdaydım. 22 gibi geldim çocuğu banyo yaptırdım uyuttum biraz eş ile çekirdek çitledik 10 sayfa olmuş onu okumaya çalışıyorum
İnşallah dediğiniz gibidir, içime su serpilirKara para aklamak için yapıldığını söyleyenler de var
Olaylar olaylar fena karışmış. Yalnız dikkatimi çeken son zamanlarda birbiriyle polemiğe girildiğinde bile bir kalite vardi. Zeka pırıltısı vardıNe ıyı etmıssiniz oh. Hosgeldın anca okursun bugun cok aktıftık
Daha mantıklı geliyor ki sadece t.. ile başlayan da değil g...g... Bile var bu durumİnşallah dediğiniz gibidir, içime su serpilir
Adını tam yazınca etiket oluyorAynen yabookermoon etıketlenmıyor niye acaba, evet ozledım onu da
İyi ki geldiniz şu an daha iyi hissettim kendimi. Hiç o yönden düşünmemiştim çünkü. Twitter da okuduklarım korkunçtu.Daha mantıklı geliyor ki sadece t.. ile başlayan da değil g...g... Bile var bu durum
Malesef ve anlam veremiyorum. Dupdururken birbirini sevmeyen insanlar cikiyor. Sorsan sebebı yoktur, sevmiyorlar.Olaylar olaylar fena karışmış. Yalnız dikkatimi çeken son zamanlarda birbiriyle polemiğe girildiğinde bile bir kalite vardi. Zeka pırıltısı vardı
Şimdi direk hakaret. Çok ucuz hareketler bunlar.
Twitter dipsiz kuyu gibi aynı BDV yani hayal dünyası fazla gelişmiş insanlarla dolu.İyi ki geldiniz şu an daha iyi hissettim kendimi. Hiç o yönden düşünmemiştim çünkü. Twitter da okuduklarım korkunçtu.
“Her türlü banlanıyoruz bari içimizde kalmasın hakaret edip gidelim” diyolardırOlaylar olaylar fena karışmış. Yalnız dikkatimi çeken son zamanlarda birbiriyle polemiğe girildiğinde bile bir kalite vardi. Zeka pırıltısı vardı
Şimdi direk hakaret. Çok ucuz hareketler bunlar.
Baktın mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?