Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Bu daha olası bence de

Ben bu hataya düşenlerdendim İlaç kullananlara kızıyordum falan ama öyle bir an geldi ki o ilaçlar için dualar ettim. İnsanoğlu işte keşke başıma gelmeden anlayabilseydim
Boşanma sonrası kesinlikle piskolojik destek alınmalı. Atlatamıyorsun tek başına. Kardeşinden biliyorum boşanalı 4 yıl oldu çocukta öfke nöbeti kaldı

Ay ne güzel anlatmışsın canım:)
Ama işte o kadar kötü bir şekilde öğrendim ki öğrenmez olaydım dedim ben

Dövmeyen yok sanıyor bazıları Benim yaşadığım evde ses bile yükseltilmedi yıllarca. Annemle babam tartışacağı zaman odalarına çekilirlerdi, ben çıt duymazdım. Annem çok içinde yaşar kendini kapatıp dürüstçe onu üzen şeyi anlatmaz tek başına ağlar sonra da üzerini örterdi. Aynı huy bende de var. Annemi bunun hasta ettiğini bile bile durduramıyorum kendimi...

Boşanma sonrası kesinlikle piskolojik destek alınmalı. Atlatamıyorsun tek başına. Kardeşinden biliyorum boşanalı 4 yıl oldu çocukta öfke nöbeti kaldı
Zor konular gerçekten
Bide benimki ağır
şoktu ondan çok daha fazla zorlandım Allah kimseye yaşatmasın.

Bende kavganın kufurun olmadigi evde buyudum, hayatımda hıcbır zaman sevgi delisi bir insan olmadım. Saygıya takıntım var ama. Bes yasındakı cocukta gozumde bıreydır sozu dinlenir elli bes yasındakı de. Kendı gururumun kopegı olurum Kımsenın kopegı olmam kapısında yatmam. Saygının oldugu yerde huzur vardır, ben buna inanıyorum.

Bizede anlat yavrum

Sen ben misin acaba

Benim ne anılar var... Kınar, sever, güler, şaşırır, arada yine kınar, ama altına işersin. Canın çekerse o senin sorunu Tabiki hemen eniştemi arıyorsun havluları al ormana gidiyoz diye
Ahhahahah merak ettimmm yaa anlatsana azcık ucundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…