- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.151
- 348
- 28
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #16.921
Bu daha olası bence deIste bızım aldıgımizi alırlar mı, sen dizinin verdıgı mesajı yazdın buraya mesela. Bakalım onlar neye bakıyor. Sadece acıklı acıklı huzunlenıp Meliha nın ablası da amma cekmıs be dıyıp cay yudumluyor olsbılırler akabınde
Boşanma sonrası kesinlikle piskolojik destek alınmalı. Atlatamıyorsun tek başına. Kardeşinden biliyorum boşanalı 4 yıl oldu çocukta öfke nöbeti kaldıBen bu hataya düşenlerdendimİlaç kullananlara kızıyordum falan ama öyle bir an geldi ki o ilaçlar için dualar ettim. İnsanoğlu işte keşke başıma gelmeden anlayabilseydim
Oyle Valla, dızı ızlerken habıre ona buna uzulup cekırdek cıtleyen bir kitle varBu daha olası bence de
Ay ne güzel anlatmışsın canım:)Yasayarak ogrenmek daha doyurucu bana kalırsa. Ben yasayarak ogrendım nerdeyse herseyı. Bazen keske benı de uyarsaydılar diyorum ama, o an yapmazdım da ileride gene yapardım gibime geliyor. Fıtrat degısmez cunku. Yasayarak ogrenınce bir daha zaten cesaret edemiyorsun hıc bulasmıyorsun. Senden yardım isteyene de ust perdeden akıl verir gıbı degıl de, canım bak ben ettim sen etme sonu karanlık diyorsun. Karsı tarafta sen nerden bileceksin ki diyemiyor. Yasamıssın cunku. Gerisi karsı tarafa kalıyor. Yapma dedıgım seyi yapan Kımsenın sonunda pısman olmadıgını gormedım ben mesela. Oldular.
Ormanda kahvaltı işteHAHAHAHAHA BENİ ÇOK İNSAN TANIYOR BURDA ÖZEL HAYATIMDA AAAAdemezlermi caytii latte içerken meğer neler yapıyormuş ormanda kahvaltı dediği bumuymuş
Napalım bızım de sınavımız buymus.Ay ne güzel anlatmışsın canım:)
Ama işte o kadar kötü bir şekilde öğrendim ki öğrenmez olaydım dedim ben
Dövmeyen yok sanıyor bazılarıEvet haklısın ama, damak zevki ile gozunun morarmasını ayrı tutamayan da ne bileyim....
Sıddet sıddettır nettir. Annen sıddet gorduyse cektıgı acıya sahit olduysan, dogrunun bu olmadıgını bilirsin. Beynimiz bunun ıcın var. Annem de yedi dayak, napalım adamlar dovuyor demek yine kolaycılık degıl mı?
Zor konular gerçektenBoşanma sonrası kesinlikle piskolojik destek alınmalı. Atlatamıyorsun tek başına. Kardeşinden biliyorum boşanalı 4 yıl oldu çocukta öfke nöbeti kaldı
Senin durumla kardeşimin ki çok benzer o yüzden az buçuk anlayabiliyorumZor konular gerçekten
Bide benimki ağır
şoktu ondan çok daha fazla zorlandım Allah kimseye yaşatmasın.
Bende kavganın kufurun olmadigi evde buyudum, hayatımda hıcbır zaman sevgi delisi bir insan olmadım. Saygıya takıntım var ama. Bes yasındakı cocukta gozumde bıreydır sozu dinlenir elli bes yasındakı de. Kendı gururumun kopegı olurum Kımsenın kopegı olmam kapısında yatmam. Saygının oldugu yerde huzur vardır, ben buna inanıyorum.Dövmeyen yok sanıyor bazılarıBenim yaşadığım evde ses bile yükseltilmedi yıllarca. Annemle babam tartışacağı zaman odalarına çekilirlerdi, ben çıt duymazdım. Annem çok içinde yaşar kendini kapatıp dürüstçe onu üzen şeyi anlatmaz tek başına ağlar sonra da üzerini örterdi. Aynı huy bende de var. Annemi bunun hasta ettiğini bile bile durduramıyorum kendimi...
Konu neydi desem ? Anlatmaktan sıkıldıysan anlatamayabilirsin anlıyorum seniZor konular gerçekten
Bide benimki ağır
şoktu ondan çok daha fazla zorlandım Allah kimseye yaşatmasın.
Regen ve seri laykları geldiBizede anlat yavrum
Tam sana sesleniyordumm kii dondurmanla aramıza katılmışsın bile:))Bizede anlat yavrum
Benim ne anılar var... Kınar, sever, güler, şaşırır, arada yine kınar, ama altına işersin. Canın çekerse o senin sorunu TabikiOrmanda kahvaltı işte
İyi gecelerNeyse hanımlar, benim uykum geldi baya :) Size iyi sohbetler. Az bir takılıp uyurum ben. Sonra görüşürüz
Sen ben misin acabaBende kavganın kufurun olmadigi evde buyudum, hayatımda hıcbır zaman sevgi delisi bir insan olmadım. Saygıya takıntım var ama. Bes yasındakı cocukta gozumde bıreydır sozu dinlenir elli bes yasındakı de. Kendı gururumun kopegı olurum Kımsenın kopegı olmam kapısında yatmam. Saygının oldugu yerde huzur vardır, ben buna inanıyorum.
Ahhahahah merak ettimmm yaa anlatsana azcık ucundanBenim ne anılar var... Kınar, sever, güler, şaşırır, arada yine kınar, ama altına işersin. Canın çekerse o senin sorunu Tabikihemen eniştemi arıyorsun havluları al ormana gidiyoz diye
Neden olmasınSen ben misin acaba ♥
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?