- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #17.981
Ivo ya asıktımMilagrosun posterlerini, çıkartmalarını az biriktirmedim. Vahsi guzel
Vahşi güzeldeki facundo arana ya hayrandmUzaylı zekıyeyı bile hatırlıyorum ya Perihan ablayı, ıkıncı bahar, bızımkıler, Kucuk ev. Yalan ruzgarı. Mılagros ve ıvo vardı, hayat agacı...
O donem genc kız olan herkes ahahahajakaKim degildi ki
Ahhaha hala vardı kartpostalları ama attım niye aldysamMilagrosun posterlerini, çıkartmalarını az biriktirmedim. Vahsi guzel
Gece istiklal marşı ile kanal kapanıyordu ahajakakakaVahşi güzeldeki facundo arana ya hayrandm
Ne guzel zamanlardi ya. Bir de ben liseye basladigimda genclik dergileri olurdu haftalik. Ünlü birinin posteri olurdu orta sayfada. Ondan alirdim mutlakaO donem genc kız olan herkes ahahahajaka
Hahahha yok ona yetsmedim biz isteyince kapaniyodu kanalGece istiklal marşı ile kanal kapanıyordu ahajakakaka
Aynen onu ben de hatirlamiyorum ama ilk tvde uzaktan kumanda gorevini ben goruyordumm kanal değiştir, sesi kis, sesi acHahahha yok ona yetsmedim biz isteyince kapaniyodu kanal
Hey gırlNe guzel zamanlardi ya. Bir de ben liseye basladigimda genclik dergileri olurdu haftalik. Ünlü birinin posteri olurdu orta sayfada. Ondan alirdim mutlaka
Kanalın istiklal marsi ile kapandığı yıllardan geliyorum acaba ölsem mi artıkAynen onu ben de hatirlamiyorum ama ilk tvde uzaktan kumanda gorevini ben goruyordumm kanal değiştir, sesi kis, sesi aciyi ki icat oldu kumandalar
Aynennnnn. Radyolu cep telefonlari cikmis. Kulaklikla radyo dinliyoruz sinifta. Yalin daha yeni unlu olmus. Herkesin dilinde zaaalim, oyun bozan, sen de bu büyü de yalannn. Kantinde de ismail yk caliyorHey gırl
Walkmanım vardı benim ya kaset calarlıAynennnnn. Radyolu cep telefonlari cikmis. Kulaklikla radyo dinliyoruz sinifta. Yalin daha yeni unlu olmus. Herkesin dilinde zaaalim, oyun bozan, sen de bu büyü de yalannn. Kantinde de ismail yk caliyor
Televizyonsuz yillari gorenler hayatta halaKanalın istiklal marsi ile kapandığı yıllardan geliyorum acaba ölsem mi artık
Eyvallah lexasjshajakakaTeyzelerle 90'lar saati
Hahahha son ses dinlerdik okuldaAynennnnn. Radyolu cep telefonlari cikmis. Kulaklikla radyo dinliyoruz sinifta. Yalin daha yeni unlu olmus. Herkesin dilinde zaaalim, oyun bozan, sen de bu büyü de yalannn. Kantinde de ismail yk caliyor
Siyah beyazla basladım ben. Onlugumde okuldakı siyahtıTelevizyonsuz yillari gorenler hayatta hala
Uniyi kazananlara pendik belediyesi hediye etmisti o zaman. Ben de oradan almistimWalkmanım vardı benim ya kaset calarlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?