- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.001
Arcopal mı ne gazete yemek takımı ve ansiklopedi veriyordu hepsını topluyordum ahahahahahahaha meydan laruse galiba boyleydıUniyi kazananlara pendik belediyesi hediye etmisti o zaman. Ben de oradan almistim
Biz kuponla televizyon almıştıkArcopal mı ne gazete yemek takımı ve ansiklopedi veriyordu hepsını topluyordum ahahahahahahaha meydan laruse galiba boyleydı
Hadı be agahahahahahaha siz ısı buyutmussunuzBiz kuponla televizyon almıştık
Onunla ilgili hep korku dolu hikayeler duymuştum. Elini kolunu kaptiranlar falanHadı be agahahahahahaha siz ısı buyutmussunuzmerdanelı camasır makınamız vardı less, camasır sıkma sekli cok hosuma gidiyodu hipnoz olmus gibi izliyordum
He bı de o var. Oraya kolunu kaptırmak icin salak olmak lazım bence lessOnunla ilgili hep korku dolu hikayeler duymuştum. Elini kolunu kaptiranlar falanHala hic sevmem o aleti
Ben duduklu tencereye karsı senın gibiyim. Asırı korkarım ve hıc kullanmadım.Onunla ilgili hep korku dolu hikayeler duymuştum. Elini kolunu kaptiranlar falanHala hic sevmem o aleti
Ben korksam da kullanıyorum ya. Asiri pratikBen duduklu tencereye karsı senın gibiyim. Asırı korkarım ve hıc kullanmadım.
Ben var ya annem de ya da bir Arkadasımda diyelim duduklu var aygazda yemek pısıyor, öldürsen giremem o mutfagaBen korksam da kullanıyorum ya. Asiri pratik
Dogru kullaninca bir sey olmaz canim korkmaBen var ya annem de ya da bir Arkadasımda diyelim duduklu var aygazda yemek pısıyor, öldürsen giremem o mutfaga
Haklısın, ozellikle calısan kadınlar ıcın ıdeal
Zaten artık onları da oyle kuvvetli donanımlı yapmislar ki eskiden patlıyorlardı sımdı patlama ihtimalleri de yok bence.Dogru kullaninca bir sey olmaz canim korkma
Ortasından dalıyorum konuya izninle YangıncımBen duduklu tencereye karsı senın gibiyim. Asırı korkarım ve hıc kullanmadım.
Evet son modeller oyle. Benimki eski usul. Yeni bir tane almam lazim ama eskisini ne yapacagim? Esya doldurmak istemiyorum eve artikZaten artık onları da oyle kuvvetli donanımlı yapmislar ki eskiden patlıyorlardı sımdı patlama ihtimalleri de yok bence.
Simdı ama, eskiden tiplerini hatırlarsın absjajajaOrtasından dalıyorum konuya izninle Yangıncım
Düdüklü Fissler çok güvenli istesen de patlamıyo
Biraz daha kullan cokta eskisin bekleme. Yenisini al. Bu tip seylerin cok eskimesini beklememek lazım, bomba etkisi var malumEvet son modeller oyle. Benimki eski usul. Yeni bir tane almam lazim ama eskisini ne yapacagim? Esya doldurmak istemiyorum eve artik
Sonra ikinci sayfaya haber olurum Allah korusunBiraz daha kullan cokta eskisin bekleme. Yenisini al. Bu tip seylerin cok eskimesini beklememek lazım, bomba etkisi var malum
Allah korusun lesscım. Herkese olcak diye bisey yok. Lastıgı eskımısse kullanma. Bıraz daha kullan sonra koy cope, yenisini al. Kesene bereketSonra ikinci sayfaya haber olurum Allah korusun
Aman Allahım korku filmi gibiSimdı ama, eskiden tiplerini hatırlarsın absjajaja
Teyzemin patladı ve bıldıgın bomba gibiydi. Evın camları kırıldı, tencere tavana fırlayıp ocaga geri dusunce ocak yere coktu. Kapak teyzemin kafasının yan taraftan derisini aldı.
Kucuktum ben bu Olay oldugunda. Heryer nohuttu Bı de. Bende travma oldu bu. Sımdıkı tencereler patlamaz dıye dusunuyorum bende
Bazen elime geceni atiyorum bazen de en gereksiz seyleri bile sakliyorum. Ortası yok bendeAllah korusun lesscım. Herkese olcak diye bisey yok. Lastıgı eskımısse kullanma. Bıraz daha kullan sonra koy cope, yenisini al. Kesene bereket
Eski usuller candır. Bende korkuyorum bazen mutfakta düdüklü pişerken yüzümü tuta tuta girer alır ne alıcaksam sonra kaçardım hemenEvet son modeller oyle. Benimki eski usul. Yeni bir tane almam lazim ama eskisini ne yapacagim? Esya doldurmak istemiyorum eve artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?