Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Hadı be agahahahahahaha siz ısı buyutmussunuz merdanelı camasır makınamız vardı less, camasır sıkma sekli cok hosuma gidiyodu hipnoz olmus gibi izliyordum
Onunla ilgili hep korku dolu hikayeler duymuştum. Elini kolunu kaptiranlar falan Hala hic sevmem o aleti

Ortasından dalıyorum konuya izninle Yangıncım
Düdüklü Fissler çok güvenli istesen de patlamıyo
Simdı ama, eskiden tiplerini hatırlarsın absjajaja
Teyzemin patladı ve bıldıgın bomba gibiydi. Evın camları kırıldı, tencere tavana fırlayıp ocaga geri dusunce ocak yere coktu. Kapak teyzemin kafasının yan taraftan derisini aldı.
Kucuktum ben bu Olay oldugunda. Heryer nohuttu Bı de. Bende travma oldu bu. Sımdıkı tencereler patlamaz dıye dusunuyorum bende

Evet son modeller oyle. Benimki eski usul. Yeni bir tane almam lazim ama eskisini ne yapacagim? Esya doldurmak istemiyorum eve artik
Biraz daha kullan cokta eskisin bekleme. Yenisini al. Bu tip seylerin cok eskimesini beklememek lazım, bomba etkisi var malum

Aman Allahım korku filmi gibi
Şimdi yeni tencerelerde olmaz canım böyle:) Merdaneye kol kaptırmak kadar zor

Evet son modeller oyle. Benimki eski usul. Yeni bir tane almam lazim ama eskisini ne yapacagim? Esya doldurmak istemiyorum eve artik
Eski usuller candır. Bende korkuyorum bazen mutfakta düdüklü pişerken yüzümü tuta tuta girer alır ne alıcaksam sonra kaçardım hemen
Eski usul düdüklüler cidden daha iyi pişiriyor sanki bilmiyorum belki alışkanlıktan bize öyle geliyor ama ne bileyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…