- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #18.701
He daha sevgi yok diyorsun yaniMuhalif kimlik en sevdiğimizBence burdan yürürsek aramızda bi sevgi oluşabilir Tamam atarım
SeninleeHe daha sevgi yok diyorsun yani
DoğruSeninleeSen beni sevmiyorsun hem aşırı evli hem İzmirliyim diye
Ayni kusumBi iyi bi kötü:)
Sen nasılsın? :)
Tabi ki hayir adgczhcshcvcjhİyi.. Yeğenlerim nasıl sünnet oldular mı senin pipiler aklıma bu takıldı şuan
Pandemi de ne sünneti. Bir geçsin pandemi Çırağan'ı tutup orda anlı şanlı sünnet düğünü yapmalısın.Tabi ki hayir adgczhcshcvcjh
Ahahahaha tam benlik hareketler olmaz mi kizlarPandemi de ne sünneti. Bir geçsin pandemi Çırağan'ı tutup orda anlı şanlı sünnet düğünü yapmalısın.
böyle bir şey olabilir meselaAhahahaha tam benlik hareketler olmaz mi kizlarDusunsenize gelinlikten hallice muhhhhtesem abiyemle
Arkadaşlar bekarlık sultanlıktır gittiği yere kadar yaşayın bu hayatıay daraldım
Tamamini izlemeye yuregim dayanmadiböyle bir şey olabilir mesela
İçinde kalmış düğün yapamamışlar. bahane ile işte gelinlik giymiş pardon giyinmemişTamamini izlemeye yuregim dayanmadibugun de birisi adina utandik cok sukur Once dansoz sandim
evliler yazamıyormu ? nolmuş ki
Evet giyinmemis, netİçinde kalmış düğün yapamamışlar. bahane ile işte gelinlik giymiş pardon giyinmemiş
Evlilikten muzdaripler birimimizin başkani olur kendisi ondanevliler yazamıyormu ? nolmuş ki
hımm anladım ben çok şikayetçi değilim de yine de ne gerek vardı diyorum hiç bi gereği de yokmuş yane zaten yıllardır birlikte yaşadığım insan hiç bi değişiklik olmadı sadece kova burcu doğam gereği arada darlanıyorum alışcam inşallah yaEvlilikten muzdaripler birimimizin başkani olur kendisi ondan
Yok kendisi en bekarımız evlileri çok severevliler yazamıyormu ? nolmuş ki
Yeni mi evlisin?hımm anladım ben çok şikayetçi değilim de yine de ne gerek vardı diyorum hiç bi gereği de yokmuş yane zaten yıllardır birlikte yaşadığım insan hiç bi değişiklik olmadı sadece kova burcu doğam gereği arada darlanıyorum alışcam inşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?